Болки при бременост - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121198)
 Любов и изневяра (29709)
 Секс и интимност (14358)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6473)
 Здраве (9600)
 Спорт и красота (4700)
 На работното място (3177)
 Образование (7303)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18525)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Болки при бременост
преди: 8 години, 1 месец, прочетена 1399 пъти
Здравейте. Тъкмо скоро влязох в 7мия месец и от вчера сутринта имам болки ниско долу в стомаха и кръста. Още на обяд отидох при гинеколога гледа ме на видеозон и не видя нишо притеснително. Каза че бебо е добре, показа ми как се движи. Тежи близо килограм. За болките ми предписа спазмалгон и нош- па а знам, че не е хубаво при бременни да се пият. Питах в аптеката и ми казаха, че е по - добре да ги пия от колкото да не ги пия и че са за отпускане на мускулатурата. По принцип съм доста слаба даже може да се каже че и корема ми не е голям като за 7ми месец. Усещам го чак как ми удря ребрата като се движи. Според вас опасни ли са тези болки, така боли все едно ще ми идва и не спира а доктора каза да отида пак след 2 седмици да види дали има ефект. Гледа ме и за разкритие нямам, от какво може да боли нормално ли е, вие имали ли сте. Помощ първа бременност ми е и ме е страх!!! Моля админите по бързо да публикуват темата ми чак ми се реве от притеснение.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 1 месец
hash: 305f38e16f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Пий си хапчетата, лежи и си почивай и най-вече се успокои. Може би са контракции, но това не значи, че ще родиш преждевременно.

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 10d6e5017d
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Имаш контракции. Лекарят е трябвало да ти изпише и магнезий. Всичко е на нервна почва и колкото повече се притесняваш, толкова по-зле става, затова се опитай да се успокоиш. Още малко ти остава до раждането. Задължително си пий хапчетата, ако не ги пиеш, застрашаваш бебето повече.

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: df878d0706
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Аз имах болки (не контракции, а болки) в самото начало на първата си бременност и през почти цялата (от началото та до края) на втората. И двете завършиха с живи и здрави бебенца (първата в средата на деветия месец, а втората - в началото на деветия). Бяха ми предписани същите обезболяващи, но не ги пих. С втората имах и коластра от седми месец. Ако се притесняваш, отиди на втора консултация при друг специалист, а след това им се довери и се успокой - това е най-важното. Вярвай, че всичко ще бъде наред. Късмет! :)
Ж 28

 
  ... горе^
преди: 8 години, 1 месец
hash: 3f83ab127d
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Нямаш причина за притеснение! Пии си лекарствата лекаря разбира повече от бременност от колкото ти. А това че имаш болки означава че мускулатурата ти се подготвя за раждане, нали все пак до два месеца ще родиш, тялото се подготвя бебето се подготвя с леки болки понякога.

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: df878d0706
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   От номер 3:
Да допълня, че и през двете бррменности не се спрях. Поради различни бюрократични и т. н. обстоятелства бях физически и психически много натоварена. И при двете "търчах" (макар че и без кавичките ще е точно) нагоре-надолу по задачи буквално часове преди да родя. Ходене пеш, стоене права, транспорт, стълби, документации, пазаруване, мъкнене на торби и раници... Голяма одисея беше. Сега вече се сещам с усмивка. :) И ти така - дишай спокойно, радвай се и се усмихвай!
Прекрасен живот на всички ви!
Ж 28

 
  ...


...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 3a363371f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Аз имах същия проблем, но моята лекарка неглижираше болките.
Отидох на консултация при друг лекар, който ми каза, че имам много контракции и ми изписа магнезий, на втория ден след като започнах да го пия вече нямаше проблем.
Потърси второ мнение.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 1 месец
hash: df878d0706
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   И пак от номер 3:
Относно големината на корема - при първата бременност имах огромен корем, а при втората - относително малък. Първото бебе е момиче, второто - момче (което не мисля, че има връзка - казвам го информативно). Разбира се, второто бебе се роди по-малко, тъй като се роди и по-рано.
Така че не се притеснявай. Здрава храна, спокойствие, умерено движение и медицински прегледи му е "майката". Всичко ще е наред. Лека бременност до края и леко раждане. Всичко да ви е наред. Още веднъж - късмет! :)
Ж 28

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker