Запушени уши - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121166)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6470)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18516)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Запушени уши
преди: 7 години, 9 месеца, прочетена 1306 пъти
Здравейте,
Днес се върнах от море. Тръгнахме в сряда. В четвъртък, когато отидохме на море, докато се хвърлях под вълните ми се запушваха и отпушваха ушите. Накрая се запушуха и не се отпушиха! Беше ми влязла вода в ухото. Помислихме, че водата на другия ден ще се махне. Така. Не съм сигурна дали се е махнала, но би трябвало. Ушите ми не се отпушиха. Купиха ми тапи за да може да не ми влиза повече вода в ушите, докато съм в морето. В петък вече се разболях. Имам хрема и кашлица и на всичкото отгоре ушите ми не се отпушват. Купиха ми капки за нос. Днес е втори ден, откакто ги ползвам. Родителите ми мислят, че е от хремата, и когато тя отмине ще ми се отпушат и ушите. Но те заглъхнаха повече. Болки не усещам. Усещях в деня, който заглъхнаха, но защото бърках в ушите си с клечки за уши да премахна ушната кал. Правих какви ли не упражнения за да се отпушат, но резултат - никакъв! Купиха ми и фитосвещи, но не помохнаха. Мисля, че имам заболяване на ушите. Много се страхувам да не остана така завинаги. Утре ще ме водят на лекар и дано той да ми помогне. Четох доста статии на хора с заглъхбнали уши, но полза от това нямаше. Навсякъде пише, че трябва да се посети УНГ специалист. Исках да си помогна в домашни условия, но изглежда, че трябва и лекарска намеса. Допълвам - и преди ушите ми са заглъхвали, но после се оправяха с упражнения. Сега много се изплаших, защото никога не ми се е случвало за толкова дълго време. Имам и температура. Утре ще видим какво ще каже лекарят, но реших и аз да пусна статия в случай, че някой тук знае гарантиран лек и хора с проблем като моя да се оправят без да ходят по болници. Благодаря предварително.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 9 месеца
hash: f9a09bcf8d
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

1.   На мен ми се е случвало. Оправя се с посещение при лекар УНГ. Изненада! Няма друг вариант. :D Голям страх от тия лекари... Отпушването се прави с промивка на ушите. Въобще не боли. Това с клечките за уши е лошо, че си го направила. Лекарят даже ще ти обясни, че с тези клечки само се подсушават ушите, а не се бърка вътре до тъпанчето, защото така вместо да махаш, ти натъпкваш калта още повече навътре, докато стане една плътна тапа, от която не можеш да чуваш.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker