Тревожно разстройство - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121167)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Тревожно разстройство
преди: 7 години, 6 месеца, прочетена 1502 пъти
Здравейте, искам да помоля преминалите през този малък ад, да споделят как са се справили. Както и съвети какво да направя за да се избавя от това. На кратко как се случиха нещата при мен, след прием на Термогенен Фет Бърнър, (Кленбурексин) при мен се е отключило тревожно разстройство. Но като си дам сметка аз системно злоупотребявах със кофеиновите напитки. Просто чашката е преляла. Във въпросният ден взех нормална доза фет бърнър, след приема на Л-тироксин (Имам и тироид на Хашимото ) на гладно и тичах около 20 минути. След това се прибрах и просто се чувсвах зле, след което се озовах във спешен със сърцебиене. Сложиха ми диазепам, от който би следвало да ми се доспи. Общият брой пъти при които аз ходих до спешен бяха 7. Лекаря който бе там ми препоръча да отида и да поговоря със психиатър, защото симптомите които показвах бяха на нервна почва. Само 20 мин след разговор със психиатъра, сякаш ми бе по леко. Проблемът при мен е, че ме е страх от сърцебиене. Да не получа инфаркт, да не умра. Преди 5 години имах случка при която изравних граници на кръвно налягане 160/160, след прием на наркотици. Едва ме спасиха в спешен. Сега приемам Ксанакс, и Миртазапин. Чувствам се по добре. Но днес отидох на фитнес, и след второто упражнение сърцето ми се разхлопа и имах чувството че ще отида пак до спешен. А това, не е нормално, сърдечната честото до която бях достигнал си беше напълно нормална за моите тренировки. Осъзнах, че след като бях приел Ксанакс 3 часа преди това, и да отида в спешен няма кво да направят. Сърцето ми е напълно здраво. Много е гадно това състояние :( Чувсвам се обречен, смазан и че, няма изход. Не искам да стигам до лудница. Моля ви ако има такива които са успели да се избавят, нека да споделят как са се справили, не мога да живея вечно във страх да не умра, все пак всички умират. Във страх, че сърцето ми ще забие и няма да оцелея :( Напрегнат съм без абсолютно никаква причина ! Не бях на работа 10 дни, и сега се чудя как ще се справя със физическата дейност. Ами ако пак получа подобен пристъп ?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 6 месеца
hash: 9c23012359
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Приятелю! Имам същия проблем, и се оказа че при мен се съчетават паническо разстройство и сърдечно натоварване(астматик съм). Никакъв фитнес, никакъв стрес, ами беж на психолог и на кардиолог, повече почивки, развлечения, излизане с приятели, разтоварване! Това се лекува! Споко, няма да стигнеш до лудница! Спри кафетата и кофеина, също и цигарите, ако пушиш, и си пускай приятна музика, ако имаш възможност, отиди на планина и чист въздух. Не стой много пред компютъра и си лягай рано. Това са съветите, които мога да и ти дам. Ще се оправиш. Поздрави. :)

 
  ...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: ebf2763ce2
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Аз съм същия вече 2 години и когато разбрах, че съм със напълно здраво сърце хлопането почти изчезна, а дори да се появи знам, че идва от главата ми и нищо няма да се случи и всичко е по добре. Трябва да промениш мисленето си и всичко ще е по-добре. Успех

 
  ...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 6ce44a4406
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   И аз имах подобен проблем. След преглед при невролог ми изписаха хапчета с които се чувствам много по-спокоен. Подобни състояния водят до депресия, така че вземи мерки. Ходенето при психотерапевт помага много. Спортувай защото първо че тренирс сърцето и второ премахва умственото натоварване. Би трябвало да си убеден че щом можеш да бягаш 20 мин на пътечката, значи няма да получиш инфаркт. Стига глупости толкова лесно не се получава инфаркт. Сърцето ти може да издържи до (220 минус годините ти) удъра в минута и то в голям период от време.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 45aa13cf8d
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Просто спри да се тъпчеш с лекарства, наркотици или хранителни добавки. Живей естествен живот. Ще се успокоиш. Всяко лекарство, хранителна добавка и пр. Имат странични ефекти, които са негативни.
Започни да четеш религиозна литература или езотерика, ще разбереш, че душата не умира, така че ще преодолееш страха си от смъртта.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker