Кожен проблем.. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121166)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Кожен проблем..
преди: 7 години, 2 месеца, прочетена 927 пъти
Здравейте, от много време се каня да напиша анонимно историята си тук.. ето че дойде момента. Много е сложно и се чудя от къде да започна, доскоро се занимавах с наркотици в продължение на около 2 години, на 19 съм тази година правя 20 и живея съвсем сам, баща ми е починал отдавна, а майка ми почина преди около 3 години... Дълга история, преди 2 дни ако може да се каже, отказах и цигарите, обзела ме е носталгия и ме притеснява нещо, което смятам че е сериозно, но отдавна тая страх и не съм търсил лекарска помощ.. Моя характер е много труден и причината всъщност да не отида на доктор е, че ако ми поставят диагноза за нещо нелечимо си слагам въжето, защото не бих могъл да го приема и да продължа да живея... Сега вече на въпроса, в лявата част на гръдния ми кош имам 3 бенки, не знам дали е от тях, но едната е тъмно черна тя е по скоро в задния лев край на гръдния ми кош, още от по малък усещам най различни неразположения и пощипвания по кожата на тялото, тя като цяло е доста странна (ежегодишно ми се бели кожата на дланите в периода на пролетта и есента), но напоследък в тази област усещам нещо като болки ли, как да ги опиша, някакви остри болки за миг и като цяло не ми излиза от главата тва нещо. За пример след като стана от леглото и примерно седна директно пред компютъра и съм нали все още сънен не усещам нищо, обаче като се помине половин час и се пораздвижа това неразположение в областта на шибаните 3 бенки започва отново, като мия съдове и прибори над мивката по - продължително също от ляво започва да ме боли и да усещам неразположение, дано не е нещо сериозно, щото не съм го заслужил с нищо и не ми се умира преди да съм навършил 20, ако пък е, имам едно въженце, което ще пасне идеално на моя врат

Посъветвайте ме какво да направя, вече споменах нямам родители, живея в малко село, трябва ли да отида незабавно на лекар? То и лекарите тука са толкова кадърни... че като им видя физиономията и ми се обръща храната, отвратителни са обстоятелствата и съм изключително скептично настроен, моля за съвет..???

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 2 месеца
hash: 8653477cf8
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Така описано ми изглежда като нещо на нервна почва. Все пак посъветвай се със специалист. Но мисля, че всичко е в главата ти.

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 40dde6a86e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Аз съм имала подобни на твоите болки в областта на геъдния кош. Периодично още ги имам. На 30г съм и ми обесни лекар, че това са невеалгии, били от стрес, можело и при настинка да се активират, освен това били характерни за слабите хора. Аз съм 51кг и 167см. Аз мисля, че болките ти не са от бенките. Ако бенките ти те притесняват иди на кожен. Дори да са леко проблемни, ези неща хванати на време се лекуват!

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: a9e484322a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Отиди на лекар. Ако ти е възможно в по-голям град.
Не мисля, че това, което описваш е нещо фатално. При младите хора болести от сорта на рак унищожават човек за месеци, а ти казваш, че това неразположение датира отдавна.
Обаче, от начина по който описваш нещата усещам някаква тревожност у теб. Съсредоточи се в тази посока, защото днес се притесняваш за бемка, утре за - пъпка и накрая животът ти се превръща в низ от тревоги. (От опит говоря).
Успех
Ж28

 
  ... горе^
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 12afd39555
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Най-вероятно става въпрос за междуребрена невралгия. Поставиха ми диагнозата преди половин година. Отиди при невролог и при кожен лекар, ако те притесняват бемките, въпреки че надали болките са от бемките. Недей да се притесняваш без да знаеш какво ти има, просто отиди на лекар. Понякога колкото повече си мислиш за болката, толкова по-силна ти се струва.
(Относно гръдната невралгия, лекарствата, които ми спират болките за няколко месеца са невробекс и витамин Б комплекс. )
Успех!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker