Кондиломи - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121127)
 Любов и изневяра (29689)
 Секс и интимност (14355)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6467)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4697)
 На работното място (3175)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18506)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Кондиломи
преди: 6 години, 6 месеца, прочетена 1366 пъти
Здравейте! Не знам вече какво да правя и затова пиша тук.
Първо да кажа, че не съм осъществила полов контакт, беше само кожен допир и не съм била с други освен с един.
Та проблемът ми е, че преди два месеца забелязах кожен израстък върху най-горната част на клитора. Не бях го взела насериозно и го откъснах. Но след един месец след това ми се появи още един до него.
Бях се уплашила прочетох какво ли не в интернет. Доста се притесних и ходих на кожен лекар. Каза ми, че е кондилома(наподобяваща на карфиол) и ми предписа Кондилин.
Почнах да се лекувам, беше се откъснало само, но след една седмица ми се появиха няколко, които бяха много малки на размер но се виждат на око и нямат формата като предишното.
Пак използам кондилин взеха да се махнат, но се страхувам, че пак ще ми излязат нови.
След като не съм имала вагинален контакт с него дали кондиломите ще стигнат до там? Моля помогнете ми!?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 6 месеца
hash: a0ae30ab91
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Пий скилидкa чесън сутрин нa глaдно! Прочети по темaтa, имa дaжев you tube обaснение зa товa, но търси нa aнглийски или друг език.

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 8c753cbcc4
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Щом ти се е появило веднъж, значи вече си заразена с HPV вирусът. Отиди на гинеколог и искай да си направиш HPV тест,за да видиш кои видове кондиломи имаш,ниско рискови,които не образуват рак на матката,или високорискови. Кондилин изписват на всички,включително и на мен,това е временно успокоение. Ако имаш още брадавици, може да се наложи и премахване с лазер. Трябва да започнеш незабавно лечение и подсилване на имунитета. За предпочитане е на този етап да спреш секса и в никакъв случай не прави орална любов на приятеля си защото тези кондиломи могат да засегнат както гениталиите така и устната кухина. Дано съм помогнала!

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: fcee970852
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Отидох на лекар. Лекува ме с кондилин, каза ми, че би трябвало да не се появяват нови. Остана ми само една като се сложи лекарството почва да кърви, но взе да увяхва сякаш. Как го правят HPV теста? Понеже съм девствена ми каза, че няма да проникне навътре. Като ги няма кондиломите, тоест вирусът е в спящо състояние пак ли може да се зарази човек?

 
  ... горе^
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 4b98a3c7c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Като цяло ти сама си си навлекла проблема като си го откъснала това е образование което е подтиснато от имунната ти система и като си го откъснала и ти освободила организмите в твоя организъм и затова се върти този кръговрат с излизането аз лично на моите пациенти им преписвам широко спектърен антибиотик няколко дена за да се изчистиш и след това минаваш на локални мазила.

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 2aaec31db4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Има един крем с невен Alter Heideschafer се казва. Аз съм момче, но този крем, просто ме избави от мъките. Имах много кондиломи на пениса, някои лекари, дори ми казаха, че няма начин да се махнат без операция, но аз не се отказах и с един обикновен крем, вече година и нещо няма и помен от доосадните кондиломи. Надявам се да съм помогнал. Успех!

 
  ...


...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: fcee970852
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Кондилина е временно лечение. После пак се появяват. Гинекологът ми каза, че би трябвало да не излизат повече. Наистина там където ги излекува не са излезли, но има една пред входа на влагалището, което просто не се маха. Много ме нервира, а и вече не ходя при доктора. Самоизлекувам се уж. Не ми е дал никакви други лекарства. Поне за имунната система.
Не знам как ще се справя с този проблем

 
  ... горе^
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 91f640b303
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Бях писала коментар, който неизвестно защо не беше публикуван. Повтарям - всички видими трябва да бъдат премахнати. Гинеколозите се занимават с вътрешните, а дерматолозите с външните. Отивай на дерматолог. Той ще ги третира по някакъв начин - горене, киселина, както прецени. Пробвай ако искаш да налагаш с памук, напоен с ябълков оцет, обаче е добре да е домашен. Много често има ефект. Купи си задължително имуностимуланта кориолус, защото от него има конкретен ефект. Пие се 6 месеца. Във всеки един момент, в който имунната система спадне, тези мизерии ще излизат. Не ползвай епилатор. Въоръжи се с търпение, защото ще ти е необходимо.

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: fcee970852
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Понеже кондиломите, които имам са външни има ли вероятност да се получи така, че и вътрешни да имам. Нали вирусът е в организма.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker