Много се притеснявам, случвало ли се е на някой? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121166)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Много се притеснявам, случвало ли се е на някой?
преди: 6 години, 5 месеца, прочетена 1784 пъти
Здравейте!
Много ми е притеснено и напрегнато.
Имам час за гинеколог, но е чак във вторник.
Можете ли да ми кажете какво да очаквам?
Правих секс без предпазни средства. Бях купила презервативи, но човекът отказа да ги използва. Свърши в мен.
На следващият ден имах сърбеж, бели налепи по входа на влагалището. След 2-3 дена имах бяло течение на бучки.
Сега налепите ги няма, но сърбежът още го има. Имам обилно жълто течение, каквото не съм имала никога. Не може да се изпере дори на 60 градуса. Като гледам преди акта съм имала пак течение, но не чак такова.
Имам и хемороид, който също постоянно ме цапа дали с кръв, дали с други мръсотии, които не мога да измия след тоалетна, тъй като понякога съм на работа и не ми е удобно, а нося прашки. Не знам дали не е и от това, пък при акта да съм си раздразнила вече влагалището.
Имате ли представа какво може да е?
В урината има нещо като бели петна и пяна, но не много.
Много се притеснявам, случвало ли се е на някой?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 5 месеца
hash: 336910842e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Спри да носиш прашки. А иначе партньорът ти най-вероятно те е заразил с някаква болест. Отиди на гинеколог да те види и излекува. И следващият път човека като не иска с презерватив, му откажи секс. Защото виждаш, че последствията са за теб.

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: cf915068a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Хората са станали толкова гнусни и нехигиенични... Абсолютно немарливи към здравето си, и безотговорни към това на другите...
А ти, мила, не си ли подбираш партньорите? И какво означава "не пожела да го използва"? ! Като "не желае" - вдигаш си гащите и си тръгваш! И как така ще свършва в теб? Ти не участва ли в акта? То това направо на изнасилване ми прилича - станало е всичко, което той иска и нищо от това, което ти си искала (освен ебането).
Въобще не подхождаш правилно - нито по отношение на себе си, нито по отношение на хората, които допускаш до/в себе си.
Нямам намерение да ти чета морал, станалото - станало, но той може да ти е лепнал ВСИЧКО! Включително и това да си бременна.
По всичко личи, че не ти е дългогодишен партньор, а някакъв случаен, или за първи път с него. Ако смяташ да градиш отношения - такъв човек в никакъв случай не ти трябва! Все ти ще си преебаната, незадоволената, заразената, а накрая и ще си "виновна" за всичко!

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: eea1484c3a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Здравейте!
Авторката съм.
С човекът съм една година, от скоро се разделихме. Изпратих го на изследвания, преди да се съберем отново. Няма венерически болести, или поне не ХИВ, Сифилис и тези по сериозните, но не знам дали ги изследват за абсолютно всичко.
Той казва, че няма никакви оплаквания от гъбички, обижда се дори на подобни въпроси.
Вече не искам да го виждам този човек, тъй че това няма какво да се коментира. Не заради болестите, но аз наистина предпочитам да имам 15 венерически болести, отколкото да съм бременна от него. Въпреки, чя бяхме много влюбени и правихме любов и т. нн това не е от значение в момента.
Въпросът ми е какво ми има, ако някой от вас знае. Освен симптомите по-горе тъпча сладко по-цял ден, имам и болки в единият яйчник. Течението ми е обилно, сърбеж почти няма вече. Но мехурчетата в урината ме притесняват.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 718ae6d7e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   ами повече от ясно е, че си хванала някои гъбички.. няма да се оправиш от въздуха, но не се притеснявай, лечимо е... иди спешно на гинеколог да ти вземе секрет и да ти изпише нещо за пиене/ за поставяне във влагалището... бялото течение не трябва да се оставя, а и дискомфортът е кофти.. за урината, също пикочната система е тясно свързана с половата, пусни си и една урина за изследване - микробиологично изследване за да установиш какви бактерии има, може да е цистит, а може и да е нещо друго и да се налага антибиотик - а твоя приятел ако не се лекува, не повтаряй с него - пак ще хванеш.. проблема не е в липсата на презерватив, а в хигиената. Научи си едно правило - преди и след секс минавайте през банята, ако има възможност.. ти така и СПИН може да хванеш, но той не е лечим, познавай партньора си по-добре, ако не го познаваш презерватив.. като ти откаже, има и други мъже ;) здравето е ценно, пази си го

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 7bf3de8a5d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Защо носите прашки, особено като не водите редовен полов живот, не го разбирам - за собствено самочувствие, въпреки постоянния дискомфорт???? Ако не харесвате други гащи, по-добре ходете въобще без бельо, отколкото с тънка ивица през гениталиите и ануса. Отвратително е!
Прашките са отживелица, те дори не са секси и на повечето жени изобщо не им отиват. Носенето на прашки е като отчаян вик за внимание, така показвате на мъжа с който сте, че само за секс си мислите, и сякаш ако не са прашките, няма шанс някой да ви пожелае и да ви огрее.

 
  ...


...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 253e63570e
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Сега, без да ми се обиждаш, но ще ти кажа някои неща:
1. Ти твърдиш. че ходиш на работа, което означава че със сигурност имаш 18, ако не и повече. Тоест вече си голямо момиче и би следвало да знаеш какви рискове крие сексът без предпазни средства.
2. Както е написано в един от по-горните коментари, щом той е отказвал да ползва презерватив, ти би следвало да постъпиш отговорно като си вдигнеш гащите и изчезнеш. Явно обаче си била твърде загоряла и следователно си се държала като 15-16 годишна пуберка. Не си успяла да упражниш ефективен самоконтрол. Нали ти е ясно, че с подобна безотговорност рискуваш да се заразиш с безброй венерически болести, да забременееш, и дори (Да не дава Господ! ) да хванеш СПИН.
3. Много е възможно да си студентка, да сте се напили до безпаметност и да сте взели набързо решението да утолите половия си нагон.
Направо не мога да проумея как големи хора правите такива елементарни грешки!

 
  ... горе^
преди: 6 години, 5 месеца
hash: c65e10ea72
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Как не се спряхте, човек ви пита за съвет, не ви е срам. Не съм студентка, не пия и не съм загоряла. Достатъчно ми е, че си имам проблеми, ами се занимавам със злобари, които тръгнали да ми се месят в живота. Питах за гъбички и инфекции, не за психологически съвет, ясновидци и т. н. Моля админа да изтрие темата. Повече няма да пиша в български сайтове, хем си знаех че още повече са се озлобили хората, ами аз питам баламата хаха. Трябваше да предположа, че няма да има нито един отговор по темата. Голям смях. Благодаря ви!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker