Е. коли и вагинални брадавици - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121169)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Е. коли и вагинални брадавици
преди: 6 години, 1 месец, прочетена 1286 пъти
Здравейте! Пиша, за да помоля за малко помощ от някой, който вече се е справил с подобни проблеми! Преди месец отидох на профилактичен преглед и доктора ми назначи изследвания, тъй като понякога имам много малко бяло течение, което едвам улавям аз самата. Както и да е, направих изследванията и се оказа, че имам гъбичките кандида албиканс (тук да вметна, че нямам оплаквания като сърбеж, парене, болка и т. н. само това течение, което винаги съм си имала ) направих един курс на лечение с антибиотик и свещички, моя приятел също пи лекарствата, които доктора изписа. На втория преглед отново взе секрет, за да видим дали съм се отървала от гъбичките и се оказа, че тях ги няма, но на тяхно място се изолира Е. коли, четох много, имам и една приятелка, която вече година и половина се бори с какви ли не бактерии. Тъкмо се оправи от едното, после излезе друго.. излекува го... и айде пак гъби. Страхувам се да не вляза в този така наречен омагьосан кръг, в който се пият една камара антибиотици и все нещо се появява на мястото на старата бактерия. Другото нещо което ме притеснява, е че имам вагинални брадавици, доктора ми каза да не се притеснявам, чакал някакъв лазер, с който щял да ги махне, но първо искал да излекува бактериите. Но тези брадавици от 2 за месец вече станаха 6. Та като цяло има ли хора тук, които са имали тези проблеми и как са се справили, казаха ми да си правя промивки с лайка и тетра, да пия сребърна вода за е. коли и витамини, за да подсиля имунната система, а за брадавиците, че имало и кремове.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 1 месец
hash: 5d2dc35c8b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здравей, имах проблем и аз при мен ги горяха всяка седмица, но е нормално докато ги имаш тях да имаш и други оплаквания, съвета ми е направи си тест за венерически заболявания и почни да пиеш силни
имуностимуланти. Те се предават по полов път и като цяло и приятеля ти може дa ги има, но в латентно състояние. Никакво бръснене и без секс. Това се получава от Човешки Папилома Вирус, който е много различни типове. Можеш да прочетеш за тях в интернет или доктора да ти разясни подробно, за да си спокойна. Пожелавам ти успех с лечението и бързо да ги пребориш!

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 438c2e16f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Тези кондиломи очевидно са външни, щом казваш че са станали 6. Дали имаш вагинални може да ти каже гинекологът. Външните се третират с разни мазила или ги гори дерматолог. Вътрешните се третират само от гинеколози. Трябва да ги махнеш по-бързо. Същото важи и за приятеля ти, ако има и той. Докато имаш видими такива, никакъв секс - само си ги обменяте. Задължително се приема имуностимулатор - кориолус или екомер поне 3 месеца. Много са упорити и се лекуват трудно. Вирусът си остава обаче и при всеки спад на имунната система ще се появяват пак.

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 438c2e16f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Мазилата са кондилин и алдара. Зависи как ще ти понесат. Алдарата е доста скъпа. По-добре отиди на дерматолог и да ги обгаря-ток, киселина, азот, както прецени. Лайки, тетри е безсмислена работа - гениталните брадавици са проява на вирус, няма как да бъдат лекувани с лайка.

№2

 
  ... горе^
преди: 6 години, 1 месец
hash: b843e003d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Само да вметна, че от антибиотиците се получават гъбички понякога

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: bafa261e86
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   От авторката:
Благодаря ви, много! След два дни съм при друг гинеколог и се надявам да обърне внимание на проблема по-сериозно! Приятелят ми също ще ходи тази седмица, и да видим.

 
  ...


...
преди: 6 години, 23 дни
hash: bbc9a472d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Освен медикаментите предписани от доктора е много важно да спазваш диета. Тези бактерии се хранят изключително със захари! Спри всичко сладко, намали тестените изделия, дори бананите. Прочети кои храни са влагообразуващи и кой се числят към бързите въглехидрати. Намали ги драстично и ще имаш по голям ефект

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker