Не мога да се "откача" от бившата си - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121167)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Не мога да се "откача" от бившата си
преди: 6 години, 1 месец, прочетена 1829 пъти
Здрасти! На 21 съм, студент. Преди доста време (около половин година) си бях харесал едно момиче, което първоначално ме разиграваше. Правех страшно много жестове за нея и всячески се опитвах да я "спечеля" докато накрая ми даде шанс. Излизахме не повече от един месец и осъзнах, че това не е момичето, с което искам да бъда. Не ми допадаше характерът ѝ и се карахме почти постоянно, когато ѝ казах, че искам да се разделим тя започна да плаче, да ме обижда и да ме замеря с каквото успее да хване. След 2-3 дни ми се обади да се видим за последно на по кафе, съгласих се и излязохме. Тя започна да ме моли да опитаме пак и когато отказах започна да плаче изтерично, а всички хора се втренчиха в нас. И този момент отмина, разделихме се за постоянно, или поне така мислех. Непрекъснато ми звъни и пише. Идва до в къщи и когато я помолих да спре тя не го направи, държи ми сметка с кого се виждам и къде ходя. Живея на квартира с две приятелчета и тя ги помолила да ѝ казват за всяко момиче с което излизам или водя в квартирата. Не се чувствам добре и не знам как да се оттърва от нея. Помолих я, но тя не се отказа, а не искам да се стига до полиция и тем подобни.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 1 месец
hash: 32d0a558e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Значи. Първо да анализираме теб - харесваш си нещо, полагаш усилия да го имаш, успяваш, пробваш го, не ти харесва и го захвърляш.... Хм. Нея ми е по-трудно да я анализирам. Може би някоя жена би могла да я разбере по-добре. По всичко изглежда, че те харесва и държи на теб. Може пък и да е някаква глезла, която е свикнала да получава какво иска. Така или иначе и е трудно да се отскубне от теб и да започне да мисли за собствения си живот. Ти си човека, който е решил, че иска да я спечели. Ти си човека, който е решил, че повече не я иска. Ама тя е човек. Не е предмет. Не разбирам много от тия неща, но това е което аз виждам. Може би и ти трябва да говориш с някоя нейна приятелка или съквартирантка? Може би след като си положил усилия да я спечелиш, сега трябва да се постараеш, за да се оттървеш от нея. Но каквото и да правиш не се отричай тотално от жените и не ставай гей. Надявам се, че помогнах.

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 7be42b48e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Мале, това момиче няма ли грам достойнство поне?

Ако искаш да я нараниш и за винаги да спре да те търси, имам доста идеи, но едвали искаш точно това.

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 3b64f4fa5f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Не искам да я наранявам, но съм склонен (стига да не е прекалено) само и само да ме остави намира. По-добре ще е и за двамата ако приключим всякакви отношения завинаги. Така че ако може да споделиш някоя от идеите ти, номер 2? ! Пък аз вече ще преценя дали бих направил нещо подобно.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 1 месец
hash: 398a6abeaa
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   В почти всички от подобните случаи жената иска да се завърне при мъжа с една-едничка цел - да му отмъсти. Ще го увърти, ще му мяу-ка, ще го накара да се почувства сигурен в нейната любов, да се влюби лудо в нея, а когато е най-уязвим, тя ще го зареже по възможно най-коварния за него начин, за да му го върне тъпкано. Това е редовно прилаган способ от жените* от десетилетия насам.

*Тези, които са със слаба психика, отмъстителни и не могат да понесат, че някой ги е отхвърлил или нехаресал достатъчно.

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 2c55ff4845
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Ако през този месец не само сте излизали, но и сте правили секс е напълно обяснимо поведението и - няма жена, която иска да бъде третирана като курва, няма човек, който да иска да е изтривалка за нечии нечисти крака.
Познавам един такъв като теб и в точно същото положение - не му харесвали малки гърди, не му било време за обвързване, просто му се чукало. Да, ама с плитките си мозъци не осъзнавате, че срещу вас стои човек, а не играчка, която да захвърлите след като се наиграете.
Малък си още и дано поумнееш преди да нараниш още хора! Не ти го пожелавам, но в живота всичко се връща, дано не ти се налага и на теб да хлопаш на някоя затръшната врата, да надзърташ през ключалката и да се питаш защо е с оня, а не с мен, какво толкова направих, къде се провалих.
Следващия път вместо да се занимаваш с "Правех страшно много жестове за нея и всячески се опитвах да я "спечеля"" се постарай да опознаеш обекта на вниманието ти - не забравяй, че и "охлювът си има самочувствие", това че ти си с дървена душа не означава, че всички останали са безувствени говеда.
Интересното е, че и другото дърво, за което споменах е стигнало до услугите на полицията за да си уреди спокойствието - ти мъж ли си, смешник от някой цирк или просто характерът ти е с името на женски полов орган???

 
  ...


...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 3b64f4fa5f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Причината да съм бил с въпросното момиче не е защото ми се е чукало, а защото съм видял нещо в нея което ме е накарало да искам да бъда с нея. Причината да искам да се разделя с нея е защото видях повече неща които не ми харесват от колкото ми допадат. Не говоря за външността ѝ, а за черти от характера ѝ, които не искам жената до мен да притежава. И явно не си разбрал, но казах, че НЕ желая да се стига до полиция, нито пък да я наранявам по някакъв начин. Вероятно не постъпвам правилно според някои хора, но сам го каза - малък съм, не съм тръгнал да се обвързвам чак толкова сериозно, да мисля да заживявам с някоя и т. н. Смятам, че имам достатъчно време за това и мисля, че сега ми е времето да "поживея". Ако греша, поправи ме!

 
  ... горе^
преди: 6 години, 1 месец
hash: 2afd0fe5e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Авторе, аз много внимателно те четох, но ти си ме прочел по диагонал - номер 5 съм.
Изобщо не ми е нужно да подчертаваш, че ти се иска да "поживееш" - на всички ни се иска, особено на твоята възраст, но ти си изкарал късата клечка с момиче, което не иска да се примири с мисълта, че някой само си е поживял. Не е нужно и да се обясняваш, че не ти се е чукало - на всеки нормален човек му се чука, особено на твоята и около твоята възраст. Казваш "бях харесал едно момиче", какво по-точно му хареса на това момиче, нали точно визията, едва след това се усети, че "видях повече неща които не ми харесват от колкото ми допадат", "Не ми допадаше характерът ѝ и се карахме почти постоянно... ". Замисли се, та това е само ЕДИН месец, кое ти попречи да видиш "лошите" страни от характера и преди да започнете да "излизате"?
Много добре видях "че НЕ желая да се стига до полиция" - самият факт, че ти минават мисли за полиция вече е показателен, че си на крачка от това да звъннеш на 112, същото, което е направил другия мухльо, само че той е звъннал на датската полиция.
Понеже ме питаш "Ако греша, поправи ме! " ще ти отговоря - не не грешиш, просто се подготви психически, че най-вероятно ще се задомиш за жена, която също си е "поживяла", която също като теб е решила, че и стига безразборния секс и е време да си намери някой сульо да и направи едно бебе, а после пак по старому. За тези неща в живота няма застраховка, но като правило "каквото повикало - такова се обадило", просто имай едно на ум и не си носи новите чехли! А за да не се налага да пиша отново защо да не си носиш чехлите ще ти отговоря още сега - за да му стискат на любовника.

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: b1e996732a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Първо искал да я спечели, след това нещо не му харесало у нея и искал да я разкара, пищейки на мама - Мамо, кажи й да ме остави намира. Човече, извинявай, че ще ти го кажа, но според мен ти все още си крайно незрял и инфантилен. Когато я спечели, пита ли някой как да го сториш ? Сега приеми, че това момиче носи душа и сърце, които са раними и за да полоучиш шанс за реабилитиране от незрялата си постъпка - опитай се да излезнеш от живота й по най-безболезнения начин, който е ПРЕКЪСВАНЕ на всякакви контакти, като преди това и казваш, че НЕ Я ОБИЧАШ. Звучи жестоко, но това ще е най-безболезнено за нея. Не и давай никакви надежди със недомлъвки и тн.
М35

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 6fc25e0454
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Бил съм в твоята ситуация и много добре те разбирам.
Не слушай останалите, които не знаят какво е да си с истерична и невротична жена. Взел си правилното решение.
При мен почти през цялото време се чувствах ужасно, често се карахме, за най-малкото нещо (несвързано с мен) изпадаше в депресия. В един момент осъзнах, че вместо да сме щастливи, аз съм постоянно нервен и нещастен. Несъзнателно гледах да прекарвам повече време на друго място, само за да избягам от депресията.
Ти не си роб на човека до теб, и ако той не те кара да се чустваш добре, раздели се. Не си проваляй живота, само за да угодиш на някой друг.
На 21 години си още млад, едномесечна връзка не е нищо особено. Добре е, че на време си разбрал, че тя не е това, което търсиш. За съжаление това са черти от характера, които не се виждат, ако не си поживял с един човек известно време.
Какво се очаква? Че щом си положил усилия да опознаеш някого, задължително трябва да харесаш това, което си видял? !
Това да не е уреден брак от 18-и век? Хората след 7-8 години брак и 2-3 деца им избива, че това не е човека, с който искат да живеят. За това стават толкова изневери и разводи.
Ти си го разбрал за 1 месец - чувствай се късметлия и се откачи.
Обикновено като те види сериозно с друга жена, това би трябвало да я откаже. За съжаление няма как да си намериш друга, само за да се откачиш от нея. Времето лекува всички рани. Постави достатъчно дистанция между вас и рано или късно ще те забрави.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 1 месец
hash: af8b90eb58
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Много правилно си постъпил и послушай номер 9 какво ти казва, а другите ги остави. Ти си си най-важен, твоят живот трябва да върви така както ти искаш, и щом си стигнал до този извод, значи е така. Ти не живееш за да ощастливиш някой който си срещнал някъде, а той е решил да има драма. Не трябва да обръщаш внимание на това което прави, защото това и дава криле да продължи. Забрани и повикванията и съобщенията към теб, и никога не ги чети и не се срещай никога с нея, сама ще загуби интерес много бързо, все пак и нейния живот също трябва да продължи. Това с полицията е тъпо, все пак не те гони да те убива.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker