Свалям бързо килограми МОЛЯ ПОМОГНЕТЕ - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121185)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18520)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Свалям бързо килограми МОЛЯ ПОМОГНЕТЕ
преди: 5 години, 10 месеца, прочетена 1034 пъти
Здравейте! Много Ви моля да качите историята ми и да знаете как да ми помогнете, защото вече много се отчаях и само плача.
Така аз съм момиче на 15 години и винаги съм била слаба и съм се придържала към 45 кг винаги, но тази година влязох в ново училище, режимът ми коренно се промени. Втора смяна съм, ставам в 7 часа, за да имам време да уча и всеки ден малко по малко започвах да не закусвам, докато един ден просто осъзнах, че ям обилно само на вечеря. В училище ям някакви боклуци като гризки, солети и такива неща. Изведнъж се видях в огледалото и честно казано се стреснах от фигурата ми. Премерих се на кантара и бях 42кг!!! А както споменах горе аз бях около 45 винаги. Стреснах се много, притесних се. Казвах си, че всвки ден ще ям, но това така и не се случи. Даже напротив, нещата, които обичах да ям сега като ги видя ми се повдига!!!! Преди малко се премерих на кантара и съм 41, 7.... От няколко дни пия бирена мая и за сега не мога да кажа че има ефект.
Моля Ви от цялото си сърце ако знаете как да ми помогнете, моля ви, споделете ми. Родителите ми не ме разбират, те само седят и ми викат "клечка", " скелет" и само ми крещят... И не ми казвайте "ами яж" истината е, че се опитвам, но както казах по-горе ми се повдига... Благодаря ви!! ...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 10 месеца
hash: b57380ab80
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Първо, родителите ти реагират крайно неадекватно. Не им се поддавай. Второ, трябва да отидеш на лекар.

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 5a31b22e13
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Колко си висока? Това е от голямо значение. Иначе явно стреса ти е в повече, успокой малко топката, на 15 си не на 35. И аз имах проблеми със стреса, качих килограми и се сдобих с автоимунна болест (Хашимото) и хормонални проблеми. Много лошо нещо е стресът така че го давай по-спокойно. Не си заслужава да си съсипеш здравето за глупости. Яж по едно и също време и гледай да имаш достатъчно месо и зеленчуци.

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 06f9b80f85
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Ниското тегло също създава много проблеми, в т. ч. и хормонални и да, от стрес наистина се отслабва. Случвало ми се е за един ден да загубя близо 2 кг от стрес (от 52 кг), а когато имаш и бърз метаболизъм, много трудно се възстановяват. Трябва ти добър апетит и калорична храна, но не вафли, чипсове и дюнери. Витамините от група В наистина повишават апетита, но в бирената мая са в твърде малко количество. Пробвай с Вит. В комплекс. Също така преди ядене изяждай по една ябълка - тя активира храносмилането, но тъй като много бързо преминава през стомаха, той остава празен и огладняваш. Огладнява се и след физическо натоварване. Не е нужно да е фитнес, просто се поразходи на бърз ход или прави малко упражнения у дома. Ако тялото не изразходва енергия, няма и да изисква да му внесеш такава. За храната - яж овесени ядки, бадеми, орехи, яйца, кашкавал, свинско и телешко месо (пилешкото се води диетично, а и е твърде обработено с хормони и антибиотици), риба, пчелен мед, такива неща.
И все пак истината е, че ако си под силен стрес, няма да качиш и грам. Намери си нещо, с което да релаксираш от стреса и спи повече по възможност.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 2da15f4037
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Родителите ти демонстрират отношението си към теб, което е довело и до този проблем. Децата са като скачени съдове с родителите си. Когато родителите не обичат децата, децата изпадат в подсъзнателна самоомраза и развиват болести. Най-често при момичетата, които имат или твърде властни или твърде отдалечени майки, които не ги обичат, се развива анорексия или подобни хранителни разстройства.

Няма как да ти се повдига, ако ти самата не си имала някаква лоша асоциация с тези храни. Щом преди си ги яла тези неща, значи можеш и сега да ги ядеш, но по някакъв начин тези храни сега ги асоциираш с нещо нежелано.

Самоанализа му е "майката", но трябва да си супер открита и обективна със себе си. На 15 е трудно, но аз някъде тогава почнах.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker