Сложих си филъри...ами сега ? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121179)
 Любов и изневяра (29705)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Сложих си филъри...ами сега ?
преди: 5 години, 9 месеца, прочетена 3564 пъти
Здравейте, ще започна с една молба към Вас да не съдите изборите и грешките ми, за които ще говоря в тази тема! Работата е такава, че преди дни си сложих филъри в скулите. Сложихме по половин ml в скула, общо - 1 ml в двете. Всичко беше наред първите 1-2 дни. Нормална, поносима болка, пих повече вода, всичко протече както трябва. Да, но се напипват бучки, които вече стоят 5-6 дни, не изчезват, а на мен все повече и повече ми се вижда, че ефект от процедурата няма. Скулите ми са незабележими, освен когато не застана под особен ъгъл и на особена светлина. С лекаря говорихме, че след месец може да сложим още 1ml за да постигнем желания от мен ефект. Тук е момента да кажа, че все пак е лято и колкото и да се опитвам да избягвам слънцето, не винаги се получава. Температурите са високи, а до колкото знам това влияе на хиалурона. Искам да постигна искания ит мен ефект, но от друга страна съм доста притеснена заради бучките. Според лекарят, трябва да изчезнат до седмица. В интернет има две мнение: Първото е, че бучките изчезват след седмица ( има няма ), а второто е че тези бучки няма да изчезнат, тъй като филъра не е поставен добре. Моля Ви за съвет или мнение по въпроса! Имате ли филъри и има ли ли сте такива проблеми? Изчезват ли бучките? Препоръчително/проблем ли е процедурата да се повтори отново след 15 дни до месец? Ако има значение: Филъра е на Juvederm. До колкото бучките, те са слабо видими, но на допир се усещат доста... Благодаря предварително!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 9 месеца
hash: 2db023f371
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Все повече се убеждавам, че живеем в някакъв извратен свят и сме роби на суетата. Някои хора са готови на крайности.

Ми какъв съвет да ти дадем, като сама си се преебала? Не я разбирам тази мания за красота, че чак да рискуваш здравето си. Отиди пак на този лекар след месец да те доокепази.

Нека тази история служи за пример на други. Да са наясно какво може да им се случи.

А можеше просто да се приемеш такава каквато си. То голяма трагедия, че си имала 2 бръчки на скулите, че трябва да рискуваш здравето си. Щото па ако има[ 2 бръчки по-малко, ще станеш Наоми Кембъл.

Извинявам се за емоционалното обръщение, но ми е дошло до гуша от такива кифли.

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 543a994140
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Аз също съм против такива интервенции и не мога да кажа нищо за хиалурон в скулите, но една приятелка си слага в устата и и станаха асиметрични двете устни. Та тя пак ходи на лекар, за да и сложат ензим, който да разгради филъра, хиалуронидаза се казва. Може би и в скулите могат да ти сложат, ако не се оправи, не знам.

И №1 хиалурон в скулите не се слага при начилие на бръчки, ами се използва за оформяне и уголемяване.

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: fad8ce4ab5
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Тези подробности може да ти ги каже само лекар. Дали ще имаш проблем след подобна процедура може само да се гадае. Ще ме прощаваш, жена съм, предполагам и на повече години от теб, но едно се чудя - защо? Защо бе, момичета се подлагате на такива неща.. какъв е този стремеж към изкуственото? Ще придобиеш самочувствие или вярваш, че ще станеш по-желана? Бъди себе си и не се подлагай на скъпи, опасни и безмислени процедури. Желая ти късмет.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 9 месеца
hash: b669ab2a3f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

4.   Ако не повтаряш процедурата ще си благодариш след време :)

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: c593c245d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Сега трябва да изчакаш и без това чакането е любимото нещо на много жени, едва ли ще те затрудни.

 
  ...


...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 4809b14aae
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Изчакай една седмица, както ти е казал доктора и ако не изчезнат му се сърди на него и не си поставяй пак. Аз имам 0, 5 в устните и вече 3 месеца си имам бучки, които стават все по малки и щр изчезнат след като изчезне филъра предполагам. Но в скулите не бих си сложила, не те съветвам и теб. Филъра ще ти се напипва, освен това ще седи изкуствено. Ако нямаш скули, сигурно си леко пълничка. Отслабни и ще ти се покажат. Подчертавай ги с грим.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 4809b14aae
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   До 1, на теб пък защо ти е дошло до гуша? Някой да те е задължил с нещо? Като ти пречат кифлите, свят широк, насочи вниманието си другаде. Всеки има право да бъде какъвто си иска. Аман от моралисти, гледай си себе си!

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: c4ce9a2235
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

8.   7, нито съм моралист, нито съм перфектен, нито ми пречат кифлите. Изразих мнение, че не го разбирам това и че можеше просто да се приеме, вместо да си рискува здравето за глупости. Нямам право на мнение ли? Извинявай, че си се припознала, но това е просто едно мнение, не е необходимо да се засягаш. Но знайте, че всеки си плаща гяволъка. Ей го авторката е пример.

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 6f60aed942
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Здравей ,на 23г . съм ,преди две години си бях сложила 1мл. хиалурон в устините а аз имам уста попринцип ,но ейтака да пробвам .Ефект имаше ,за някой стояха добре за други не , това са процедури които трябва да се подържат и да имаш средства .Аз няма да те упреквам ,че си си сложила ,човек опитва и когато вижда ,че няма смислъл от тези неща не се занимава.Ти сама се замисли имаш ли нужда от това нещо ,или просто го правиш ,защото искаш да опиташ това е много важно .Също така е хубаво да се отиде при добър козметик , за да ги направи добре .Но извода при мен е ,че аз нямам нужда от хиалурон в устните ,като се гримирам и ги подчертая отново се получава същия ефект.А за скули е много важно и самото ти лице какво е слабо ли е по пухкаво ....Успех мила и разумната .

 
  ... горе^
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 8ee422210a
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Типичните обикновени ганьовци чисто и просто адски се комплексират от такива жени и се мъчат да използват като обида заучените думички "кифла" и "златотърсачка" и не искат да приемат, че е абсолютно тяхно право да бъдат Кифли и Златотърсачки /щом има първични амеби от мъжки пол даващи мило и драго жена да им обърне внимание/, и защото те не са жалки слугинчета дондуркащи мъжете като пеленачета, не са за разплод и не се съобразяват с комплексарите измислили жалки стереотипи, чрез които да контролират и назидават жените, поради комплекса си за малоценност. Това му е проблема.
ж21

 
  ...

...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 2db023f371
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Май някои се припознаха, нали 10? Много умно да си окепазяваш здравето от болна амбиция за красота.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker