Проблем със пениса ми! (2) - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121180)
 Любов и изневяра (29703)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Проблем със пениса ми! (2)
преди: 5 години, 7 месеца, прочетена 1455 пъти
Здравейте! Аз съм автора от другата тема която писах за проблема със пениса си, та значи, исках да попитам отново тъй като се мина 1 месец от когато писах онази тема! Но съм се успокоил от коментарите който бяха написани но за кратко, та хората който коментирха под темата която писаха ми казаха че имам скъсано гемче.. сега не знам дали мога да повярвам дали е така защото четох че когато скъсаш гемче почва пениса ти да се изкривява също болки и много кръв, но при мен няма такива птзиви когато мастурбирам, и затова ако има други хора в този сайт да обяснят проблема който имам! Та ако не сте чели другата тема ще кажа и тук, та като бях малък от мастурбиране бях направил нещо глупаво вместо да си мастурбирам бавно започнах някак си малко по-бързо темпо и тогава дойде мига на скъсване на нещо което не знам от какво се случи течеше много кръв, но след 2 мин я спрях и отидох да се изкъпя.. от тогава започнаха проблемите който ги имам сега значи тогава съм бил на 13 или 14 годишен не си спомням но знам че бях в 6 клас, сега съм на 18 години и до ден днешен от тогава ми излезноха проблемите не знам от какво и как но забравих да допълня тъй като може да потрябва та на пениса ми отзад където се пада гемчето поне така аз мисля и имам също една вена която си е големичка нали дълга имам предвид и тя отива тази вена към главичката и та за проблемите от тогава когато стана това нещо започнах много да се притеснявам първия проблем започна със надървяването докато спя всяка божи вечер лягам си и без да сънувам нещо което да ме възбужда той си е надървен поне така мисля че е цяла нощ и когато стана на сутринта си е надървен винаги за най малкото може да се надърви но се опитвам да го контролирам затова ако някой нещо може по подробно да ми обясни тъй като ме е страх да отида на уролог защото не искам да ми каже че съм за опериране или тем подобни неща... Благодаря за отделеното време да прочетете моя проблем! Чакам отзиви.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 7 месеца
hash: c2cfe4099a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Върви на доктор. И да ти каже, че си за опериране, няма да те вкара насила - ти ще си решиш. Много по-добре е да те успокои някой, че нямаш проблем отколкото месеци наред да се тормозиш. Вени има всеки. А за дървенето - лъскай по-често.

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: acfa650d33
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Абе човече, трябваше да пишеш в другата тема, не е нужно да пускаш нова, по въпросът за ерекцията, беше ти отговорено, че е нормално, за другото посети уролог, не е страшно и няма да те режат.

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 3f2c5d74aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Човек с това шега не бива. И мен ме беше страх да ида на гинеколог, но в един момент нямаш друг избор.
По-добре преодолей страха си и иди на лекар, всичко ще е наред :)




Ж, 19г

 
  ... горе^
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 8240f2038f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Отиди на уролог, дори да ти каже, че си за операция, ти си решаваш дали да се оперираш, той само ще ти каже какви са рисковете ако не се оперираш и съответно ако се оперираш, тоест просто ще имаш компетентен отговор, за разлика от тук.

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 96cb97d910
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Там е въпроса дали е голям проблем или просто това е нормално все пак гп имам това нещо от 6 години други проблеми нямам освен тези признаци

От автора.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker