Нервна криза - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120658)
 Любов и изневяра (29582)
 Секс и интимност (14306)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3137)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18386)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Нервна криза
преди: 4 години, 11 месеца, прочетена 1287 пъти
Здравейте.. От известно време не се чувствам добре психически.. Депресирано ми е, чувствам се самотна и безсилна.. Дори някой път нямам стимул за живот.. Та имам си приятел но напоследък отношенията ни не са добри.. караме се с най-добрата ми приятелка, майка ми е далеч.. Днес моята приятелка ми написа някво изречение което ми скочи по нервите достатъчно бях и нервна, сърцето ми щеше да се пръсне от нерви.. Обадих и се и започнах да и крещя всякакви неща и да плача в същото време.. Нямах въздух, изпадам в такова състояние вече за 3ти път.. Възможно ли е да е нервна криза?
На 18 години съм.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 11 месеца
hash: 1a37d2728c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Пак е вид нервен изблик. В такива напрегнати моменти се очаква да получиш задух, сърцебиене, потене, свит стомах, усещане за силна уплаха и мислите ти да станат по-забързани. Неприятно е, но може да се контролира. Избягвай да се караш в такива моменти, защото тогава не мислиш напълно разумно и е възможно да кажеш/направиш нещо, за което после да съжаляваш. Първо се успокояваш малко, а после говориш с човека на нисък тон и разрешаваш проблема като възрастен.
Случва се, защото си стресирана. Нервите ти са опънати, не си спокойна и доволна от ежедневието ти. Трябва ти промяна, иначе тези състояния ще зачестят. Не си луда, не си опасна и не ти се случва нещо толкова лошо. Вероятно си натрупала негативни преживявания и не си успяла да ги пуснеш. Предполагам, че не изразяваш добре емоциите си и затова те излизат сами във вид на сълзи и викове. Обърни внимание на реакциите на тялото ти. Сигурно звучи леко глупаво, но тялото ти ще ти подскаже кой е източникът на стреса. Помисли за хора, които те потискат, обиждат и присъствието им те натоварва. Тези хора са твоя социална среда и оказват силно влияние. Ако някой е лош с теб, по-добре да не е в живота ти и да не те натоварва ежедневно. Поговори с близките ти, ако трябва се отдалечи от някои от тях. Ефектът ще е незабавен. Помисли за това как се чувстваш на мястото, на което живееш в момента (общежитие, квартира, роден дом). Трябва твоят дом да е твоя крепост и там да няма дразнители. В крайна сметка на това място си почиваш, там трябва да се чувстваш сигурна и спокойна. Ако трябва пребоядисай, разчисти вещите, смени подредбата. В случай, че имаш проблеми със съквартирант, помисли за начин да останеш сама или да живееш с друг човек. Помисли за навиците и ежедневието. Често ли се отдаваш на хобита и приятни занимания? Ако не е така, то започни да го правиш. Приятните за теб неща са като спасителен пояс срещу сиво ежедневие и натрупани нерви. Трябва да имаш отдушник. Разбери как си представяш едно хубаво ежедневие и работи в посока да го направиш свое ежедневие. Организмът ти ти подсказва, че нещо не е както трябва в живота ти. Намери източника и го промени.

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: da7c12561f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   възможно е

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker