Как да разбера дали съм Социопат ? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121115)
 Любов и изневяра (29687)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6466)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4696)
 На работното място (3173)
 Образование (7298)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18503)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Как да разбера дали съм Социопат ?
преди: 4 години, 8 месеца, прочетена 1046 пъти
Въпроса ми е ясен от заглавието. На18 години съм от Пловдив.
Преди да завърша 11 клас класната ми си позволи да ми намекне нещо от рода на това, че на всеки можело да се помогне или квото там беше. Ходих при училищният психолог по молба на класната, знам, че е малоумно, но отидох, защото не исках да имам проблеми с директора и оня филмар изръси нещо, че имам проблеми с агресията заради пубертета.. та все тая, важното е, че ме оправда пред класната. Нямам много приятели, защото просто не мога да намеря хора, които мислят като мен и говорим на един език, а не защото не мога да се сприятеля или щото съм ограничен или каквото там си помислите. Та днес влязох в този сайт да почета нещо и попаднах на една история писана от момиче и малко се познах май. Не знам и преди са ми го казвали приятели това, че съм Социопат ама на бъзик и знам, че не го мислят ама защо точно на мен този бъзик????
Преди малко, четох статия в интернет на тази тема и от симптомите само 1 качество не се отнасяше за мен. Статията може да я чекнете в нета, казва се - 6 признака, че сте социопат. Разбира се няма как да повярвам на някаква помия в интернет написана ей така. Искам ако сте запознати да ми кажете дали тези качества от статията са актуални за социопатите или са измислица, която е преувеличена, защото не искам да съм някаква откачалка от която хората се пазят.
Надявам се поне тук да не бъда игнориран и редакторите да го публикувате това.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 8 месеца
hash: 2aface2e35
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Статията е акуратна. Моят съвет е да отидеш при по-добър специалист, който в резюмето си пише, че е специализирал в личностни разтройства. Ако имаш такова, вероятно ще е от клъстър б - асоциално, нарцистично, гранично или хистронично личностно разстройство. Имай предвид, че тези личностни разстройства са спектър, т. е всеки човек им по някоя черта от 10-те личностни разтройства, но за да се класифицира като личностно разтройство, трябва да е много високо на спектъра. Специалистът ще ти каже какви са точно твоите черти и колко високо си на спектъра. Ако имаш личностно разтройство, трябва час по-скоро да започнеш да работиш върху проблема, за да имаш добър живот за напред. Един съвет - не търси психолог, а психотерапевт или психиатър. Психолозите са със завършена бакалавърска и в повечето случаи нищо не разбират(ходила съм при няколко, трагедия са), психотерапевтите са с допълнителен изкаран курс и са по-квалифицирани. Психиатрите пък са си вече лекари и те няма как да не знаят какво ти е. Проблема им е, че в българия ти отделят по 20 минути за диагностика на посещение и почти винаги ти изписват хапчета, я за нервно напрежение, я за друго нещо, което не винаги има нужда от третиране. Това им е работата, да изписват хапчета, но пък са много добри в диагнозите. Направление се издава лбаче само за психиатър. Ако си в София, търси психиатър-психотерапевт, това е най-сигурния вариант да ти кажат дали ти има нещо и да ти го обяснят достатъчно подробно.

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: c4b15024c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не ми приличаш точно на социопат. По-скоро гледаш прекалено негативно на всичко. Забелязах само колко пъти употреби думи от рода на "малоумно", "помия" и т. н. Изобщо не е глупаво да ходиш на психолог, ако беше, те нямаше да съществуват. Сам си каза, че си ограничен. Аз не те познавам, за да знам дали е така, но след като ти самия с слагаш такъв етикет, това се усеща и от другите. Помисли - защо се мислиш за ограничен и най-вече ХАРЕСВА ЛИ ТИ, щастлив ли си? Ако не си, ПРОМЕНИ НЕЩО! Има толкова красота в живота - да пътуваш, да научаваш нови неща, да опитваш хубава храна, да се смееш. Не бъди така затворен в себе си, бъди приятел със себе си.

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 3f059c1f52
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Автора - аз приятели си имам.. както и живот навън. Макар и да са малки съм доста по - добре от нещастниците без живот и приятели. Не скучая ппц, но повечето неща, които виждам са ми неприятни. Това е като цяло.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker