Мисля че става нещо ужасно с мен - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121040)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21879)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Мисля че става нещо ужасно с мен
преди: 4 години, 5 месеца, прочетена 1191 пъти
Момиче на 14 съм. От близо година имам Булимия и знам за това. Срам ме е да кажа на нашите. Вече започва да става отвратително. Имам чувството че светът се срива под краката ми. Постоянно плача без причина. Понякога дори в училище. Напоследък адски много ме боли когато дишам. Имам и постоянни болки в корема и главата. Вече като повръщам усещам как вътре гърлото ми е разранено но не мога да спра. За 3 месеца свалих 5 килограма и всички ми казват че съм отслабнала, но не мисля така. Мразя се! Моля еи не ми казвайте да кажа на родител, защото просто немога. Обмислям да събера пари и да отида на психолог, но искам да е без родител. Това не е всичко. Наскоро започнах да пуша вейп без никотин и родителите ми знаят. Само че преди няколко дни с една групичка се събрахме малко след училището и точно в този момент мина учителката ми по биология. След това тя е казала на класната ми и така поговорих с нея. След като бях в нейния час тя започна да говори за цигарите и родителите. Усещах че беше заради мен. Каза че някои родители не могат да ди възпитават децата и адски много ми се сви сърцето и ми се прииска да се разплача. Хората които много обичам, да бъдат обвинени че не могат да ме възпитават. Сега класната ще прави извънредна родителска среща заради мен. Чувствам се ужасно. Моля ако някой има опит с психолозите нека напише, защото наистина имам нужда от съвет.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 5 месеца
hash: 2437457da7
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   А защо си започнала да пушиш? Както и да е...
Училищен психолог има ли?

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: ba1b370c05
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Може да отидеш при училищния психолог. Безплатно е и не е нужно да си с родител.
Иначе възпитанието се състои И в това да се интересуваш дали детето ти е щастливо (ти очевидно не си). Така, че с право са "обвинявани" родителите ти по принцип.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: d214d180ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Миличка,аз също имам булимия,но искам да ти кажа,че повръщането след нахранване,не помага да свалянето на килограми.Аз съм 70 кг и правя всичко което ти правиш и въпреки това не съм слаба. Това което правиш не ти гарантира отслабване.Също така съм ходила на психологоизи и те не помагат,те само ти дават съвети,слушат те,казват ти да спреш.С нищо няма да ти помогне.Трябва да отидеш на ПСИХИАТЪР ,те са коренно различни лекари. Психиатъра ще ти изпише лекарства от които да си имаш апетит.Аз примерно отидох,изписа ми лекарства и това повръщане доста намаля, доволна съм,сега дори повече килограми,не се виждам дебела,не мразя тялото си,излизам, живея отново. Не бъди в това сама.Сподели на майка си,защото психиатрите са скъпи,лекарствата също, а и ако случайно влезеш в болница по друга причина ,те питат родителите какви лекарства пиеш ,защото не всичко се съчетава с лекарства за булимия и може да направиш беля.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 268c03c6af
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Да не си от Френската? Само там класните са брутално малоумни и умеят да излагат децата пред целия клас.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 358a7e2888
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Можеш да се обърнеш към училищния психолог.

 
  ...


...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 0ebda79b09
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Престани да се притесняваш да кажеш на родителите си и какво ще стане на родителската среща. Проблемът ти е доста по-важен отколкото това, че ще се изложиш. Все едно да ти предстои тежка и опасна операция, а ти да се притесняваш, че докторът ще те види гола.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: e6a1f3491b
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   По-добре сподели с родителите. Колкото и да ти се карат, по-добре е да знаят и да ти помогнат, родители са ти все пак. Колкото повече криеш и лъжеш, толкова по-зле. Повярвай ми, миличка, много по-добре така! Някой ден ще съжаляваш, а да не говорим, че може и да си умреш от тая болест!

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: c358996462
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   От Автора:До номер 2-споделям ѝм даже повече от колкото мисля, че се налага, но за това всеки пък като се опитвам да им кажа устата ми изсъхва и думите не излизат. Трудно е. В момента училището ми няма психолог, търси се. За сега мисля да отида на консултация при психолог, но искам да съм сама. Още от малка предпочитам да съм самостоятелна... мисля, че в това е проблемът. Моля ви не ми казвайте да говоря с родител, защото си гълтам граматиката и не мога. Напоследък дори вече спира да ми пука, но искам да имам деца, а ако умра и нямам ще е все едно съм живяла напразно...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker