Седалищна част - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121052)
 Любов и изневяра (29673)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21881)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Седалищна част
преди: 4 години, 5 месеца, прочетена 819 пъти
Здравейте! Малко ми е неудобно да опиша проблема си, защото той е на задната ми част и някои ще си помислят, че се бъзикам. Питам съвсем сериозно. Не е болка за умиране, но е неприятна да я търпя. Понеже съм слаб и задника ми няма дебела мека част, кото седна някъде, точно над седалището има кост която притиска меката част(не знам дали го обясних добре). Точно на това място в меката част изпитвам болка, а върху кожата на това място има учактък по чувствителен и на пипане е като екзема. На някой случвало ли се е това явление., и ако се е случвало, какво е правил за да го разреши. По дебел не мога да стана, освен да си слагам подплънки!?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 5 месеца
hash: 8c5701638f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Има различни начини да седиш - по-напред, по-назад. Опитай някоя по-различна поза, която не натоварва това място. Отделно може да правиш упражнения за развиване на мускулите на седалището. И мажи с нещо, за да излекуваш екземата.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: e586817a0b
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   №1 благодаря ти! Както писах, не е болка за умиране, но е неприятна ситуацията. Повече ме притеснява това втвърдяване на кожата на това място, а е и болезнено. Неудобно ми е да отида на лекар и да се надупя да ми гледа задника, затова питам в този форум, може някой да знае някакъв бабешки цяр.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 4575b42ece
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Да не би опашката да опира. При мен се счупи след раждането и имам сходен проблем. Сядам малко по внимателно. Няма оправия. Но не е и сериозно.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 7cbb08800c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   като имаш здравословен проблем отиваш на лекар а не по форуми. събуваш си гащите и обясняваш на доктора, все пак сме 21 век в циливизацията сме

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: e586817a0b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Еее №3, не ми е толкова дълга опашната кост, не е това. №4, за такава ситуация не си струва да губя времето на доктори, а и писах, не ми е удобно да се гъзя пред него. Затова е сайта, да споделяме проблеми и ако някой може, нека помогне, а който не иска, нека пропусне темата. А който не може да пише, по добре да не се опитва!

 
  ...


...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 44236c10d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   значи по логиката на автора ако имате здравословен проблем и ви е срам да си събуете гащите пред лекаря то трябва да търсите здравни съвети по форуми от не лекари... страхотна идея, ще спестите 2, 90 лв. Утре ако имате бучка в интимната област, не ходете при лекар, а търсете диагноза в тоя сайт, успех. срамът е по важен от здравето все пак

 
  ... горе^
преди: 4 години, 4 месеца
hash: ee529bb881
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Започнах да съжалявам защо пуснах темата в този сайт. Сега разбирам, че тук се се събрали философи, които умуват по качествата на авторите на теми, но не и отзивчиви хора, които ако знаят как да помогнат, биха го направили. Не търся философии, знам, че ако имам сериозен здравословен проблем, ще отида при лекар, няма да се доверя на подобни форуми. Сметнал съм, че проблема не е толкова сериозен, а по скоро неприянен и затова реших да го споделя тук. Пример за казаното до тук е №6, философ който се прави на отворко. Такива като не могат да помагат на другите, по добре ще бъде да не вземат отношение по техните проблеми, нека си гледат своите. Не искам да спестявам 2. 90 лв, а искам да спестя времето на доктора, и вместо да си губи времето с моят несериозен проблем, ще прегледа някой който има сериозен такъв. Затова и здравеопазването ни е такова, защото такива като №6, и за едно посърбяване търчат пред лекарските кабинети и хленчат като деца, колко много са болни. В Англия за да минеш на преглед при лекар чакаш по един месец, а тук за един сърбел искат веднага да бъдат прегледани. По добре не пишете повече по темата, моля модераторите да я затворят, няма полза от философии. Сам ще намеря решение на проблема!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker