Дали е от токсините? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121179)
 Любов и изневяра (29705)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Дали е от токсините?
преди: 4 години, 3 месеца, прочетена 1116 пъти
Здравейте. Искам да разбера възможно ли е месото да ми вреди. Неискам да съм веган искам да си похапвам но мисля че всичките проблеми които ще опиша ми тръгват от храненето. Всъщност проблема е малко по дълбок и ще разкажа подробно. Та.. преди няколко години претърпях операция (фрактура на пениса), обрязване и зашиване на корпуса на самия член който се беше сцепил. От тогава ми е доста трудно получих някои усложнения като еректилна дисфункция и ми става само чрез стимулиране. Не си обърнах внимание навреме защото дълго време смятах, че е от обрязването а то се оказа от самото зашиване. Образувало се е нещо като тромб не съм ходил на уролог след операцията, но най-вероятно е тромб защото спира уросяването, а това ми влияе пряко на нервната система. Нека се върна към храненето защото там нещо не е наред. Примерно когато пуша цигари и пия алкохол, постепенно се натрупва нещо в мен и започвам да усещам тежест и напрежение( раздвоение, болки в едното слепоочие, усещане за нещо мръсно в мен което се опитва да излезе, трудно се концентрирам и просто немога да мисля нормално после до момента в който се облекча с една еякулация. А след няколко се изчиствам доста добре и започвам да функционирам нормално, до момента в който започна отново да се тъпча с месо или да пуша което ми се отразява в пъти по зле... Преди време имах съновидение, може да е бил Бог незнам, но ми каза недей да пушиш и да ядеш месо.. Може би от тогава още повече се засили чувството, че това ме унищожава и вече незнам какво решение да взема.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 3 месеца
hash: 0f92ce0fda
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Зашиване на корпуса,а?Явно ти е колкото подводница или най-малкото колкото булбовия нос на товарен кораб.Сигурно при зашиването не се е получил провар на корена на шева,от там стика е получил деформации,които са рефлектирали в това място на обшивката.
Ти си направо SHIPYARD феномен бе човек.Не ти трябва доктор,трябва ти"Lloyd Register"

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: a3f10b3e6c
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   E, сам знаеш какво трябва да направиш. Спри за един месец месото и цигарите и виж как ще се почувстваш. Или ще помогне, или няма. Само така ще знаеш със сигурност. Дали определена храна ти вреди или не се установява точно, като спреш консумацията и за поне няколко седмици. Какво има толкова да решаваш? Пробваш - или работи, или не. Ако не, можеш да си караш по старому.

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 4bf8d5f33d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Ама разбира се, че от алкохол и цигари става така. Може и киста да ти излезе от тях даже. А електронните цигари са даже още по-опасни. А също и колата, чипсовете, маргарин, и продукти съдържащи хидрогенирано и палмово масло. Така, че чети винаги етикетите. Въобще не се ври в тях, ако искаш да нямаш проблеми. А също и се пази от алуминият. Никакви напитки от кенове, храни от фолио или алуминиеви тарелки. Избягвай даже дездорантите. Не раздвоение, а разтроение ще ти направи. Това няма да ти го кажат никъде. За да имаш по-малко ядове яж чесън, като за целта нарежеш половин глава на тънки щайби върху салата , за да не ти дразни стомахът. Само да не е китайски. А също и пий зелен чай, желателно не китайски или японски, като и сипеш първо малко вода върху листенцата за да се промият и изхвърлиш тази вода след което ги запариш. А тробмът не го подлагай на топла вода, а само на хладка. А месото зависи какво е. То по принцип организмът ти сам ти казва какво иска и какво не. Ако ходиш да ядеш мръсни дюнери от съмнителни типове въобще не се учудвай, че става така. На мене кисти по лицето са ми излизали от такива. Аз също не се чувствам добре, особено от млени неща като кюфтета, наденици и други такива, защото в тях може да се слага какво ли не. Пробвай различни неща, например пилешко, или телешко варено или нещо друго възможно най-изчистено, докато уцелиш нещо което да не прави проблем.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 3 месеца
hash: aad9032a2c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Да, трябва да си пречистиш мозъка в главата, там е задръстването, не в стомаха! А с чекиите, вече си станал чикиджия! Пиши в измислени истории.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker