Трудно преглъщане, запушен нос и храчки - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121190)
 Любов и изневяра (29709)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Трудно преглъщане, запушен нос и храчки
преди: 4 години, 1 месец, прочетена 1582 пъти
Здравейте, момиче на 17 години съм. Лятото ми откриха бактерия в гърлото, излекувах я с антибиотик. От тогава ми се появиха ужасни храчки, минах през много капки, + още един антибиотик, геломиртол, но не се промени. Храчките ми ставаха жълти, кафяви, с кръв - през всичко съм минала. От няколко месеца носът ми постоянно е запушен сутрин, после се подобрява, имам проблеми с преглъщането, заради тези постоянни храчки, които са без кашлица, вероятно от носоглътката (сега са бистри). Ходила съм на УНГ, като ми казаха, че е нормално, пускала съм си изследвания. Въпросът ми е дали е нещо хронично, лекува ли се и с какъв лекар трябва да се консултирам, защото всичките мерки, които предприемам са безполезни. И дали има вероятност да е нещо със щитовидна жлеза, трахея, алергии?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 1 месец
hash: 3346dbafe3
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здравей, не знам причината за храчките, но опитай да пиеш по 3 билкови чая на ден (да не са горещи, а топли) и прави 3 гаргари с лайка и сол на ден. От онези пакетчета чай лайка слагаш в чаша с топла вода да поседи примерно 10-15 мин, след това ако е изстинал чая го претопли, махни пакетчето сложи сол колкото за таратор, но все пак не прекалявай нито пък слагай малко и така си прави гаргара 3 пъти на ден. Гаргарата да е топла, нито гореща нито студена. Аз имах такива храчки заради фарингит и това ми помогна. Успех!

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 3346dbafe3
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Пак съм аз, номер 1. Препоръчвам ти да си правиш гаргарата няколко минутки (макс 5) след като си си изпила чая за по-добър ефект. Поне така прави първите дни, после ти си реши как и кога. Не се опитвай да отхрачваш храчките, защото може би така си разраняваш гърлото и от там идва този цвят и кръв. Надявам се успея да ти помогна и ако прочетеш коментарите, моля отговори ми, да знам, че си прочела съветите и да ми е спокойно. Аз също съм на 17 и знам колко е гадно. Успех от все сърце и се надявам да прочетеш и да успея да ти помогна. Целувки и не забравяй да ми пишеш, не губи надежда, всичко ще бъде наред. И си прави гаргарките и нали знаеш правиш гаргарата и плюеш, не гълташ. ;) <3

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 3346dbafe3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   И пак съм аз (1). Забравих да спомена за храненето. Без млечни продукти (кисело мляко, мляко), без лютиво, газирано, студено, без кисели плодове и без нищо кисело, сладкото от всякакъв вид го спри за известно време и мисля, че е това. Ако имаш въпроси може да питаш, а ако аз се сетя нещо ще пиша пак. :) Общо взето избягвай тези неща, не яж гореща нито пък студена храна, водата, която пиеш винаги да е на стайна температура ако е нужно си я топли и така. Успех!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker