Не се храня - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121037)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21878)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Не се храня
преди: 3 години, 9 месеца, прочетена 671 пъти
Здравейте. Момиче съм на 16 години и мисля, че имам доста сериозен проблем с храненето. Тежа около 43/44 кг което за възрастта и височината ми (1, 60) е малко. Относно това какво и колко често ям.... един Хамбургер на ден може би (примерно) или някаква такава по-лека храна. Пуша ако това е от значение, но не е заради цигарите защото аз от както се помня ям малко, но напоследък стана доста сериозно. По едно време само бях качила 3/4 кг. И то защото ядох на сила, но ако тези 4кг ги кача за 2 седмици доста стабилно ядене ги свалям за около 5/6 дни с моя “режим” на хранене(ако може така да се нарече. Не е като да не искам да ям просто не огладнявам. Вкъщи пък не се храня повече от месец само на вън и както вече споменах най-често с хамбургер. Но това не хранене, започна да ме притеснява, защото от 3 дни на сам имам остра диария и изпражненията ми са буквално като вода.... знам, че е доста гадно, но е факт... от време на време се пооправям, но на другия ден пак. Вчера получих такава остра болка в корема, че се разплаках, стана ми ужасно зле, слязох от колата и седнах на пътя. Обляха ме горещи вълни и отидох до едно заведение което беше на около 50м от мен и след като излязох от тоалетната всичко си беше точно. Не знам дали тази диария е от летен грип или пък от леко обезводняване, защото аз вода може да се каже, че не пия главно сокове и газирани напитки. Днес започна да ме боли корема ниско в дясно, а от месеци наред (6/7) си седи подут под пъпа, но според мен това е нормално. Постоянно съм уморена и нямам енергия. Въпроса ми, знаете ли дали има начин да започна да ям повече, защото опитвах на сила да ям, но не става колкото и да ям след няколко дни отново започвам по старому. Ако можех нямаше да ям и цял ден, защото както казах не огладнявам, нямам желание да ям просто знам, че трябва и за това си взимам някоя друга закуска. Страхувам те да не си навлича здравословни проблеми ако не съм вече де и наистина се обръщам към вас с мисълта да получа помощ или добри съвети. Спестете си ироничните коментари нито ще ми навредят нито ще ми помогнат. Причината да пиша тук е, че нито от приятели, нито от роднини не получих съвет, разбиране или помощ. Ще съм благодарна на всеки, който е минал през това или в момента преминава или просто знае нещо по темата и може да ми каже как да започна да ям повече, как на се патинирам или да стимулирам тялото ти да започне да иска и да приема храна. Благодаря предварително. Не успях да обясня много добре ситуацията, но дано все пак получа отзиви. И отново благодаря предварително, ако получа съвет или пример от вас!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 9 месеца
hash: c53a1d7b35
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Отиди на лекар-гастроентеролог. Той може да ти даде съвет и да те посъветва какво ядеш. По принцип цигарите потискат апетита и затова толкова много хора пушат. Но разстройствата говорят, че може и да имаш някаква болест.

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: c85ec8d0ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Защо не спреш да се тъпчеш с вредна храна и напитки и не ядеш нещо готвено вкъщи? Опитай да ядеш поне по два пъти на ден, но не се тъпчи с големи порции и гледай да е нещо по-здсвословно. Прави си фрешове, чай, домашна лимонада. Ти сега си съсипваш здравето с този джънк фууд. Наблягай на протеините, може и протеинови шейкове да си правиш.

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 229d6ed98d
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ядеш ли въобще плодове и зеленчуци, салати, ядки и на 16 г. да пушиш в 21 век, когато се говори за все повече забрани. Явно младите хора в България тотално падат, като ниво. Масово пушат и мислят, че са много яки. От къде да ти дойде енергията при това хранене с боклуци и при пушене е необходимо да се поемат дори допълнително витамини.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker