Пристрастена съм към интернет. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121189)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Пристрастена съм към интернет.
преди: 3 години, 6 месеца, прочетена 1164 пъти
Всичко започна в 3 клас. До тогава не ми пукаше. Мама ми направи фейсбук, а аз дори тогава не знаех какво е това. От тогава до сега ми е по-удобно да прекарвам време в социалните мрежи. Тук хората ме разбират, а на живо ако изразя чувствата си по даден въпрос ще ми казват че съм луда. Хората в интернет са различни. В училище бях тормозена. Това ме спаси. Знам че ще прозвуча драматично, но ако не беше интернет щях да имам тежка депресия. През тези времена все си казвах "Поне хората в онлайн ме разбират и след училище ще съм на телефона пак"(ако си вадех телефона в училище все някой ми го грабваше от ръцете) и не мислех за тормоза. След 7 клас се преместих в друго училище. Понеже съм страшно срамежлива не си създадох приятели. И затова сега съучениците ми само ме използват. За разлика от старото училище, в това мога да съм си на телефона на спокойствие. Понякога даже в час съм на телефона. Първото нещо което правя сутрин е да си взема телефона. Дори до тоалетната отивам с телефона. И ям с него. Ако беше водоустойчив и докато се къпя щях да съм на телефона. Днес само до сега(17:24) съм използвала телефона 7 часа и половина. Понякога стигат до 10. Тези часове в които не съм на телефона съм на компютъра. Искам това да спре, защото си износих зрението и кривогледството ми се върна и развих кривогледство и на другото си око, коеото означава че имам кривогледство на двете очи(правя упражнения и помагат малко), но не е здравословно. Много хора са така, даже по-зле, защото някои даже спят по 2 часа на ден само и само да са на телефона(аз спя по 8). Аз имам 2 приятелки. Като излизаме не съм на телефона. Преди бях ама ми се ядосваха и затова спрях. Ние излизаме само за 30 минути защото нямаме за какво да си говорим, така че за излизане не ми говорете. Също няма да си трия социалните мрежи, защото имам онлайн приятели и не мога да ги изоставя. Дайте ми съвети.

Като се замисля може да си изтрия профила в инстаграм за няколкло дни(това е единствената социална мрежа която ползвам), но мога да го правя 1 път на седмица.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 6 месеца
hash: 4858f503e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Излизай повече с приятелките си. Измисляй си повече занимания,с които да се разсейваш от мисълта за телефона и компютъра, върши домакинска работа вкъщи,мий чиниите,изхвърляй боклука,излизай навън,тичай навън рано сутринта,дишай чист въздух. Разхождай се с приятелките си,карайте колело (ако имаш),пазарувайте заедно,,забавлявай се колкото можеш с тях,само и само да не мислиш за тъпия интернет. А,не на последно място,намери си и приятел,с който да имаш какво да правиш (разбираш какво имам предвид). Надявам се да съм помогнал доколкото мога. Успех!

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: f72a4dcfaf
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   НАЙ ДОБРАТА РЕЧ! Саймън Синек за Хилядолетните ...в Ютуб
Погледнете това първо и ще намерите отговор на въпросите си.
С български субтитри е. Може след това да изгледате и други негови лекции и това време в интернет няма да ви е загубена част от единствения ви уникален и неповторим живот. Засега сте роб на технологиите без умения за жив контакт със себеподобни. Дори може да се каже, че телефона ви е по-умен от вас и майка ви, но вие нямате вина за това. Въпреки това последиците са за вас и нужните усилия които трябва да направите са ваши и само ваши.
Успех и пишете какаво сте разбрали!

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: e6bbcc96ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Съветът, който ще ти дам, е да оставиш телефона у вас, когато излизаш-било на училище или някъде другаде, на първо време можеш да си купиш един MP3 плеър, или портативно радио на батерии! С тези телефони всеки се е вторачил дотолкова в тях, че не вижда света около себе си, то и аз имам телефон, но предпочитам да ми свири радиото, когато съм навън! Примери много-може да те блъсне кола, или да се блъснеш в някого! За да не изпадаш в такива ситуации, просто си купи радио или МП3 плеър! Ще слушаш само музика, без достъп до интернет! Така поне очите ти ще си почиват! Не случайно много лесно се уврежда зрението така-с постоянно стоене пред екраните! Чети си и някоя книжка, така ще си помогнеш и за училище!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 9edb8c3541
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   От авторката: Вече сме онлайн така че искам не искам ще съм 7 часа на ден на компютъра

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker