Натрапчиви мисли за самоубийство - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121173)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18518)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Натрапчиви мисли за самоубийство
преди: 3 години, 1 месец, прочетена 1422 пъти
Не знам от къде да започна, историята е доста дълга, но имам проблеми със съпруга ми и от рам дойдоха мислите за самоубийство, който са постоянно в главата ми искам да го нараня, да го заболи до края на живота си да знае, че той е причината, защото болката, която той ми причинява е голяма, не физическа, но душата ме боли наистина не издържам. Сигурно, ще кажете “ми раздели се с него, но не мога, ужасно много го обичам, а и не искам да разочаровам семейството си ( знам, че те биха предпочели да съм сама и жива, но просто не искам разочарованието им.) и най-важното от всичко е, че имаме две деца голямото е на 7, а малкото на 4. Те са причината, която ме спира. Но знам, че никой мъж не е по- важен от децата, но душата ми се разкъсва, тези мисли и желания са по- силни от мен. Казвам си, че са малко и бързо ще им мине и ще забравят липсата ми. Изпивам някое болкоуспокояващо и вместо дозата от две на прием аз испивам уж небрежно 6. На следващият път изпивам и още не в големи дози, но сякаш увеличавам, мислите за самоубийство и самонараняване ме завладяват.
Стана много дълго, но просто им нужда да говоря и да говоря.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 1 месец
hash: f3187157c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Как не се замисляш за децата си???Те не са ли по важни от мъжа ти????Кой ще ги гледа,новата жена ли????Я се осъзнай,поговори с мъжа си и се разберете.Как така веднага самоубийство????

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 953750cccc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   Свържете се с психолог. Точно това му е работата. Със сигурност ще ви даде друга гледна точка и сама ще достигнете до правилния за вас извод.

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 2ffd3ac598
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   "Казвам си, че са малки и бързо ще им мине и ще забравят липсата ми. " - в невъобразимо жестока заблуда си...
Има горещ телефон на доверието или нещо подобно, някой по-запознат да го напише...

 
  ... горе^
преди: 3 години, 1 месец
hash: bdddd0fa03
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Не пишеш какво точно ти причинява съпругът ти или ти е причинявал, но най-добре говори с него и му обясни как се чувстваш и какво искаш той да промени в себе си. Може би той не осъзнава последиците от поведението си.

Обаче ако дори след разговора той продължава да те наранява, говори с близките си за това и също така, както някой е написал в предните коментари, потърси помощта на психолог, който ще ти помогне да прецениш как да действаш.

Самоубийството НЕ е вариант. На децата ти им трябва тяхната майка.

Децата сега са малки и не разбират, но с времето ще започнат да усещат ако не сте в добри отношения със съпруга ти, така че моят съвет е първо да говориш с мъжа си и да изчакаш да видиш дали ще се промени и чак след това да мислиш за варианта за раздяла. Близките ти може и да са разочаровани, но важното е ти и децата да се чувствате добре, а и животът си е твой. Надявам се да не се стига до раздяла, защото децата все пак имат нужда и от баща, но дори раздяла е по-добре от самоубийство. Желая ти всичко да се оправи само с разговор между теб и съпруга ти!

 
  ...
преди: 3 години, 29 дни
hash: e5723924b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Отиди на църква и хората там ще ти помогнат. Най - добре да намериш евангелска църква и поговори с хората. Също може и да идеш при някой поп. Със сигурност ще ти помогнат.

 
  ...


...
преди: 3 години, 29 дни
hash: e2298d23a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Имаш деца! Баща ми почина докато бях малък, това оставя една липса за цял живот. Потърси помощ, има психолози, няма нищо срамно. А относно родителите ти, аз по-голямо разочоравание за тях от това да се самоубиеш, не виждам. И отново най-важното - имаш деца, искаш ли да ги травмираш за цял живот?

 
  ... горе^
преди: 3 години, 28 дни
hash: f460907ef4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   И как ще разочароваш родителите си с един развод? Знаеш ли колко много хора се развеждат? Родителите ми, вуйчо ми и 2 братовчедки на татко ми са разведени. Никой не е разочарован. Просто ще разберът с какъв мъж си била. На мен родителите на майка ми са ми казвали "Знаехме си ние, че баща ти не става за майка ти, ама кой да слуша. Ето виж какво стана накрая. Затова гледай с какви се събираш" Децата ти се нуждаят от жива и здрава майка. На мъжа ти ще му е гадно няколко дни ако се самоубиеш, ама после бързо ще те забрави. Но децата ти ще те помнят цял живот.

 
  ...
преди: 3 години, 25 дни
hash: 35376b5a0a
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   И аз съм така, но при мен няма семейни проблеми, мъжът ми се държи добре с мен, но аз просто съм си суисидна. Често го мисля и се спирам заради него и семейството се държа.
Разведи се и си хвани един нов пич, от това ще го заболи много повече, отколкото ако умреш, повярвай ми.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker