ОБСЕСИВНО-КОМПУЛСИВНО РАЗТРОЙСТВО И ДРУГО - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121293)
 Любов и изневяра (29731)
 Секс и интимност (14372)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9604)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7306)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18554)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

ОБСЕСИВНО-КОМПУЛСИВНО РАЗТРОЙСТВО И ДРУГО
преди: 2 години, 11 месеца, прочетена 1390 пъти
Добър ден/добър вечер! Искам да споделя с вас моята история!
От 2013 година си представям,че си имам приятел,говоря с него,танцувам,(осъзнавам,че няма никой,но не мога да спра).След време си харесах един чуждестранен певец- пак така и с него. Представам си,че имам въображаеми приятели( попринцип нямам никакви приятели),че си говоря с тях,че танцуваме и всеки си разказва деня!!! Това не минава и до ден днешен( хубавото е,че се усещам и контролирам). Сега съм си втълпила,че съм влюбена в едно момче и дори го ревнувам! И пак си представям,че съм с него,разговаряме! АБЕ КАЗВАМ ВИ УЖАС,НЕ СЕ ИЗДЪРЖА( ЧУВСТВАМ СЕ КАТО НЯКАКВА ЛУДА).
Осъзнавам,че имам проблем,но не знам какъв! Страдам и от ОКР(както пише в заглавието). Там положението е на приливи и отливи! Та по горно написаното- представам си,ще съм някаква звезда(певица,актриса). МОЛЯ ПОМОГНЕТЕ МИ. БЕЗ ПОДИГРАВКИ,ИСКАМ СЕРИОЗНИ КОМЕНТАРИ!
МОЛЯ ДА БЪДЕ ПУБЛИКУВАНО!!! БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 11 месеца
hash: c2267a04ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

1.   Ами явно имаш нужда от приятели и любов и не знам защо не се насочиш по-скоро към да си намериш някаква социална група?

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: c9d28fda04
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

2.   Аз лично съм имал много проблеми с психиката и спорта винаги е помагал.Не знам,дали сте гледала в интернет какво може да е това,но аз съвсем наскоро гледах една серия в”новите съседи”,където един мъж вика две жени на среща и ги “запознава” с неговия приятел.Виждате ли го тоя човек?Това някакъв вид халюцинация ли е или са си просто представи?Ако са представи,то всеки си е въобразявал как участва в някаква сцена или най-често в някакъв скандал и как го печели.Това би било ОКР в развит стадий и вие да го бъркате с по-сериозен проблем.Ако го виждате буквално този човек,може да става на въпрос за шизофрения.В случая ОКР е по-малкото зло,но може да бъде много мъчително,ако не се лекува с медикаменти,терапия или физическо натоварване.Все пак е добре да се консултирате с психолог.Няма нищо срамно в това,очевидно не ви е добре и ако това ви възпира само,то тогава не разбирам,как един човек се изчъчва собственоръчно,вместо да потърси професионално мнение.Като цяло обаче не е много хубаво да се вслушвате в коментарите тук,дори в мойте твърдения,но съм изпитвал доста неща през живота си и на тази база правя предположения.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: e087fa833b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Една от стратегиите за справяне с ОКР е да се опиташ да се радваш на натрапчивата мисъл.Така когато се сетиш за нея да имаш положителна емоция.Така с времето тя постепенно изчезва.Натрапчивите мисли съществуват, защото когато възникнат те предизвикват негативна емоция и това кара мозъка пак и пак и пак да мисли за това.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: d5384a8e3c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   С цялото ми уважение, не мисля, че това твоето е баш обсесивно-компулсивно разстройство. Аз съм последния човек, който ще те изпрати нс психолог, но ти казвам това - КУПИ СИ ЕДНА КУПЧИНКА ТЕТРАДКИ И НАПИШИ НЕЩО! Приказка, басня, кратка история, голяма история, защо не роман! Как ти звучи канал е ютуб, било то и на български? Ако наистина си мислиш, че искаш да станеш "звезда", помисли си отново и си помисли хубаво какви утайки са над 90% от "звездите" по света и у нас. Не всички са били такива. В този ред на мисли... Чети книги. Ако нямаш такива, купи си. Ако не можеш да си купиш, можеш да изтеглиш такива безплатно и на всякакъв език - и напълно легално. Ако знаеш английски - напиши в търсачката "free PDF books". Не правя реклама - ако е позволено, сайта от който тегля се казва PDF Drive. Има български сайтове, в които напълно безплатно можеш да прочетеш или изтеглиш всякакви приказки и класики, за които можеш да се сети човек. А и никога не е късно да научиш и нов език :)

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 2c2d177ab3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Напълно нормална си си, просто ти липсват социални контакти. Бъди здрава и ЩАСТЛИВА! Пожелавам ти го от сърце! Хубав ден!

 
  ...


...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: ddd8392cfc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Може би имаш Maladaptive Daydream. Потърси в нета и всичко ще ти се изясни, това е когато влизаш в роля или си прекалено отнесен в мислите си. Може да ти прецака допамина и общуването с хора. Избери си един момент от деня който да е само за теб и го прави тогава, но да е малко време, пробвай да медитираш и да слушаш музика. И най-вече намери си приятели и бъди малко по социална.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker