Има ли мъже, които използват финастерид? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120688)
 Любов и изневяра (29591)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9554)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18392)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Има ли мъже, които използват финастерид?
преди: 2 години, 9 месеца, прочетена 1713 пъти
Здравейте. Мъж съм и вече забелязвам как на челото ми косата започва да изтънява все повече. Първоначално се уплаших, защото за мен лично косата е едното от малкото неща, които харесвам по себе си. Не мога да си пусна нормална брада например, защото тя просто не расте навсякъде. Затова разтърсих в нета и се оказва, че много хора, от които и много известни личности взимат това лекарство. Ето, винаги съм се чудел как в ЛА или Холивуд всички имат гъсти коси, гъсти бради, гладка кожа и т.н. Та най-вероятно е от комбинация от хапчета, които взимат.
За мен, бих искал да си запазя поне още няколко години косата. Поне докато създам семейство. В момента съм ерген и чувствам, че ако не овладея това, то ще навреди на самочувствието ми.

Има ли тук хора, които са използвали финастерид или миноксидил и биха ли споделили какъв е техния опит? Дали са получили силни странични ефекти, или пък е проработило за тях и са го приемали с години?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 9 месеца
hash: a3b1a447b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

1.   Прочети за страничните ефекти и си направи добре сметка какво искаш - да запазиш няколкостотин косъма за още 2-3 години и да се травмираш че "не ти става вече", или да приемеш факта и да си живееш живота.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 1bb1402cd1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

2.   От финастерид ще станеш импотентен, за миноксидил, в България го няма.Казвам го като медицински специалист

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 3c92c7fee2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Пич, никога ама никога не ползвай Финастерид и Миноксидил.

Това са токсини, които водят до загуба на либидо, проблеми с ерекцията и още куп други странични ефекти.

Просто си бръсни главата.
Може още по подробно да проучиш в нета. Има доста форуми.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: b9f368ad03
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   Заложи на други качества, които да впечатлят една жена, не на косата. Жена съм, никога не съм чувала за тези медикаменти, но първите три коментара са показателни. Гледай да не извадиш очи докато изписваш вежди. Лично аз съм се влюбвала и в плешиви и в нула номер. Косата за мен не играе особена роля. И обратното - ако човекът няма други качества освен една буйна грива, хич няма да го погледна.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 123634f291
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   От автора: благодаря за коментарите. Мисля, че проучването което съм направил е достатъчно. Въпросът ми беше по-скоро към хора които имат опит с това хапче.
До медицинския специалист: ти това толкова бързо го отсече. Сякаш още щом глътнеш първото и край, ставаш импотентен. Някакви данни от проучвания, ала бала.. само 10% от приемащите го проявяват еректилна дисфункция.. при спиране на прием след известно време страничните ефекти отшумяват.. нещо за това? То ако е както ти казваш, тогава защо го предлагат въобще това "лекарство"? А за миноксидила, едно бързо търсене и излизат доста хора, готови да ми го продадат внос от чужбина. Все пак е over-the-counter продукт, без рецепта. Ти май си медицински специалист ама от типа - бай Пенчо, медицинския специалист от беседката пред блока.

 
  ...


...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: e0c519774d
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Ако бях прочел тази тема преди година щях да кажа, че номе 1,2 и 3 са ненормални и не трябва да ги слушаш, но след като един приятел получи подобни странични ефекти дори от малки количества фин съм съгласен с тях. Из интернет е пълно с хора с подобен проблем, също има форум на тази тема и един сайт, в него даже има брояч, който измерва смъртните случай причинени от финастерид, разбирай хората са се самоубили и последно когато видях бройката беше 80 и нещо. И това е само по официални данни от хора взимали фин от лекар. Аштън Кътчър беше признал в едно предаване, че взима финастерид, ама замисли се. Той да не би да взима само това? Зад гърба му стои цяла рота от доктори които следят него и жизнените му показатели които са готови всяка секунда да предприемат нещо, ако засекат някакви промени. Дуейн Джонсън Скалата взима стероиди в конски дози, който си мисли, че е натурален да свали розовите очила, на 50 години когато при мъжете тестостеронът е спаднал на половина от времето когато е бил млад той е по-масивен и по-изчистен от колкото е бил някога. По твоята логика щом той се боцка в гъза, защо не го правиш и ти? Ами може би, защото не знаеш как ще ти понесе, нямаш нито лекарски надзор, нито пари, нито ресурс, че да предприемеш нещо, ако нещата рязко тръгнат в друга посока. Ако финастерида преебе продукцията на тестостерон на Аштън той ще може да си позволи терапия с тестостерон, ако на Скалата някой орган му откаже той ще има пари да го смени като Арнолд. С теб, ако стане нещо, какво ще направиш? Звучи грубо, ама вероятно ще станеш поредния в статистиката. По-добре иди и си присади коса като Енрике Иглесиас. А за косопада намали чикиите, след всяко свършване се двига дихидротестостерона който е причината да ти пада косата. Или потърси някакъв начин натурално да го намалиш, ако ти е генетично заложено да оплешивееш и финастерид няма да помогне.

 
  ... горе^
преди: 15 дни, 17 часа
hash: dc209f1421
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Чета коментарите и се смея с глас! Големи разбирачи всички!

 
  ...
преди: 5 дни, 2 часа
hash: da2fe1a39a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   На мен косопада спря значително от Магнезиум диаспорал директ прахчета. Взимам го за друго, но и косопада спря за щастие. Пробвайте, ако имате нужда.

 
  ...
преди: 3 дни, 20 часа
hash: f46d3824d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   6, от твърдението ти излиза, че който чука много е почти плешив. А има доста такива с коса и на късни години. Или с чекиите има друг тип свършване?

За LA и косите - конят и каруцата са в другата посока. Не че всички в Холивуд имат коси и изглеждат добре, защото плащат и вземат лекарства. А просто са да се докопат дотам трябва да имат добри качества, което освен външност включва и здраве. Като следствие имат и коса. Ако не броим Брус Уилис и някои други.

Към автора - щом има такива рискове, по-добре не пробвай дали ще си от 10-те процента.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker