Вени... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121269)
 Любов и изневяра (29730)
 Секс и интимност (14367)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9602)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7305)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18547)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Вени...
преди: 2 години, 10 месеца, прочетена 766 пъти
Здравейте! Аз съм момиче на 20 години. И така, както разбирате от заглавието ми, сега ще споделя и моят проблем.. От няколко дни забелязах, че на ръцете (малко над пръстите ми) имам изпъкнали вени, сини и изглеждат като синини. Сякаш прозират през кожата ми по-точно.. Имам и лека болка, но е съвсем лека и поносима. Попринцип водя здравословен начин на живот и тренирам от време на време, но не натоварвам ръцете си, нито във фитнеса, нито с нещо друго. Не съм с наднормено тегло, но не съм и много слаба.. килограмите ми са нормални за височината ми.. Понеже съм много бяла и с бледа кожа, дали е възможно да е от това? Просто самите ми вени сякаш се виждат през кожата ми, а не са изпъкнали (изкочили), да се изразя по-правилно. Не се виждат много, но на светлина се забелязват и ми в много гадно да ги гледам, понеже ми става лошо от подобни неща (вени, кръв и т. н) и ми е доста неприятно да ги гледам, дори си овивам ръцете с кухненска хартия, за да не ги гледам... Моля Ви, дайте ми съвет какво мога да направя, за да изчезнат.. Възможно ли е това да са разширени вени? Попринцип преди имах разширени вени на краката, но сами изчезнаха.. Дали и сега ще изчезнат с врмето? Знам, че много хора имат изпъкнали вени на ръцете и майка ми също има, но за себе си се притеснявам, защото съм млада... А това е често срещано при възрастните хора... Не мисля, че е възможно да е някакъв здравословен проблем, както казах водя здравословен начин на живот без вредни навици (освен тютюнопушенето, но не пуша много и не всеки ден), нямам здравословни проблеми, здрава съм си, не съм се родила с някакви усложнения... И за това лично аз смятам, че това може да е влияние от външен фактор, а не че нещо ми има... Но все пак не съм лекар и не мога да съм напълно убедена какво ми е... Моля, споделете ми, ако някой от Вас е имал подобен проблем как се справихте? Ще съм много благодарна, ако ми споделите някакво решение на проблема... Само не ми казвайте да ходя на лекар, защото имам страх от лекари, от болници и т. н. (както казах от всичко медицинско ми прилошава). Благодаря!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 10 месеца
hash: b1d462b5e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

1.   Напълно нормално си е. Обикновено хората, които тренират, имат по-ясно изразени вени. И при мен е така и никога не ми е правило впечатление. Не свързвай вените с взимане на кръв, няма нищо общо. На малките деца им взимат от пръста например. Приеми се каквато си и престани да параноясваш.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 050a076712
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

2.   И аз съм така и много други хора нормално е!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker