Тацитус Благоевград моля за мнения - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121292)
 Любов и изневяра (29731)
 Секс и интимност (14372)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9604)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7306)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18553)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Тацитус Благоевград моля за мнения
преди: 2 години, 6 месеца, прочетена 1208 пъти
Здравейте на всички! Обръщам се с молба за коментари и мнения от майки на специални деца, които са посещавали или посещават център Тацитус в Благоевград. Моето дете го посещава от няколко месеца но аз не виждам никакво развитие напред. Момичетата които работят там изглеждат млади и неопитни но казват че работят със супервайзъри които са специализирали в областта. Тези супервайзъри странно защо никога не се появяват в центъра. Виждали сме се онлайн на скайп и сме говорили по телефон но не са се prедставяли като имена. Едната казва че е гъркиня и говори на английски а другата че е ерготерапевт. Но реално нито знаем кои са нито дали са завършили това. А момичетата в центъра които са двете терапевтки звучат много неубедително още от самото начало. Уж имало 10 мин обратна връзка преди да си взема детето а те в един глас казват по две или три изречения всеки път едни и същи и ми го дават да си ходим. Детето ми не говори и това беше причината да го водя там. Обещаха да проговори а няма и думичка още. Да не говорим че ерготерапевтката всеки път ми говори за люлки и батут и такива глупости на какво се е качил. Аз ако искам да го люлея няма да го водя в център в който плащам 30 лв за час а ще го заведа в парка или в детски кът. Някак много несериозно ми звучи всичко това. Водиш дете с проблеми с надеждата да проговори а те го люлеят на люлка и му дават да си играе с боб. Не искам да си пиша името за да не ме разпознаят тъй като нямам друг вариант за център за такива деца в Благоевград но започвам да се отчайвам. Плащам много голяма сума за да го водя там а не виждам резултати. Знам че няма да станат от раз но скоро се запознах с една майка която каза че е водила там детето си повече от година и също не е имало резултат. Каза също така че и друга майка с която са се запознали там се е отказала след като не е проговорило детето й. Според нея са измамници които само взимат пари и няма напредък. Затова искам да питам някой имал ли е опит водил ли си е детето там и имало ли е резултати? И още нещо на входа винаги е мръсен пода а децата понякога сядат на него. Двете момичета които са терапевтки никога не носят маски и ръкавици и не виждам да слагат дезинфектант на децата и на тях. Според мен това в тази ситуация с ковид е много опасно. Моля за мнения за този център.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 6 месеца
hash: 87d9ce10e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

1.   Не е по въпроса, не знам нищо за този център, но защо не опитате някакъв детокс на детето? Нямам предвид модерните глупости за глутена и млечните продукти, а някакво алтернативно лечение, например терапия с животни, природа, нещо, което ще му бъде интересно. Известно време да поживеете на село. Просто такива проблеми зачестиха лавинообразно паралелно със замърсяването на въздуха и нездравословния начин на живот. И да слагат дезинфектанти на децата в центъра, ако има един болен няма как да не зарази, защото се предава по въздушно-капков път, не само чрез ръце. На една позната детето не говореше до 4-годишно, но тя докато беше бременна беше пръскала с някакъв инсектицид, после уж щеше да кърми, но започна някакви успокоителни да пие. Сега знам, че живеят на село и че вече говори детето, ходело на логопед, но проблемът полека-лека се решава.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker