Плашещи мисли за самоубийство. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121120)
 Любов и изневяра (29688)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6466)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4696)
 На работното място (3174)
 Образование (7299)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18505)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Плашещи мисли за самоубийство.
преди: 2 години, 3 месеца, прочетена 1151 пъти
Здравейте! Нямам на кого да споделя и се реших да си излея душата тук. Преди известно време бях подлъгана от човек на когото вярвах безусловно, мислих, че го обичам… Мечтаехме за общо бъдеще. Нямаше постоянна работа, а собствен “бизнес” и не можеше да тегли кредити, съответно аз си предложих всички спестявания и теглихме и доста кредити. Парите трябваше да са за ремонт, обзавеждане и кола за него. Купи си кола и изчезна. Аз си останах без спестявания и огромни дългове… Той замина за чужбина, не може да бъде открит. Никой не ми е виновен, не ме карал насила, сама направих тези грешки. Прекалено много се доверих. Не мога да рефинансирам, нямам близки, нямам нищо. Останах си с разочарованието. Любов няма - има интерес! Не мога да погасявам задълженията си, макар и да работа те са огромни. Нямам си никой към когото да се обърна, нямам си нищо. Последно време натрапчиви мисли минават през мен. Плаша се. Вътрешно знам, че това е изхода, просто всичко да свърши… Благодаря за вниманието. Бъдете здрави!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 3 месеца
hash: 2d28550f17
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

1.   Не си струва, животът е безценен дар, защо да го захвърляш на боклука? Всички сме хора и правим грешки, за жалост твоята е била огромна, но все пак не е фатална. Работи с малкото, което имаш и живей за доброто, във всеки един ден можеш да откриеш поне малко добро. Не знаеш какво ти е подготвила съдбата, имаш още много неща пред себе си. Твърдо вярвам, че няма как животът ти да е безсмислен и ще откриеш хора, които ги е грижа за теб.

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 30199cab76
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

2.   Не си струва да се самоубиеш заради кредити - заеби всичко в България щом и без това си нямаш никого, премести се в чужбина и си решаваш проблема. Преди 8 години се преместих в Англия точно заради това - ипотека за жилище във Варна. Оттогава съжалявам че не съм се изнесъл по-рано. С доходите си в Англия си плащам ипотеката в България , живеем нормално, почивки в Африка, Испания , другия месец сме на Мадейра, караме коли които в България не можехме даже да мечтаеш.

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 05e48a6cca
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   Драга, слушай сега. Направила си голяма грещка, то е ясно. Но за едни тъпи пари не си струва да си жертваш живота. Разбери го. Задълженията имат давност. Говори с добър адвокат и виж какво може да се измисли. На твое място, ако нямаш нищо на твое име, имот, кола, бих работила в сивия сектор 5 години, и като мине давността на задълженията, си като чисто нова. Ако са толкова големи, че да не можеш да ги платиш. Опции има, най-тъпото ще е да се самоубиеш. Бори се, по дяволите. Да си неизлечимо болна, разбирам. Да си последния човек на Земята, разбирам. Ама ако за едни тъпи пари искаш да умреш... ще ме разочароваш! стягай се, говори с адвокат и ги изпържи.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker