Тревожност, паник атаки, депресия - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121300)
 Любов и изневяра (29735)
 Секс и интимност (14373)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18555)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Тревожност, паник атаки, депресия
преди: 2 години, 2 месеца, прочетена 1168 пъти
Здравейте! Момиче на 20г съм. Преди година претърпяхме катастрофа с приятеля ми, който беше с опасност за живота и лежа един месец в болница. Започна от захранване към прохождане, рехабилитация и тн. Има трайни последици. Септември миналата година започнах да уча в университет. Още първата седмица започнах да усещам мускулна болка в дясната ръка и гръдната област. Редуваха се. Посетих личната, препоръча ми магнезий. След седмица се почуствах като болна - слабост, умора, започнаха мускулни трептения, сърцебиене. Последва бъбречна криза, през която не ядях нищо, имах адска болка, повръщах, бях с учестен пулс. Мина за 10 дни. Промяната в пулса си остана и започнаха болки във врата, гърдите. Ходила съм на кардиолог, там проблем няма. Свързах се с психолог и се срещахме веднъж седмично. Според него имам посттравматичен стрес. Но аз нямам кошмари и нищо не ме връща в онази нощ, освен това, че ме е страх да пътувам извън града, но на мен не ми се налага. Имах възходи и падения. След някакви спорове например се будех 2-3 нощи подред от учестен пулс и изпотена. След това пулса се нормализираше, но аз отново не се чувствах добре. Невролог ми изписа антидепресант, аз го отказах. Пия хомеопатии, имах промяна и се чувствах по-добре, но като в сън. Напоследък всеки ден имам лек задух, сърцебиене, прескачане на сърцето, главоболие, лек косопад, мускулни трептения, нервно ми е, постоянно ми "трепери" крака, както когато си ядосан (не знам по какъв друг начин да го обясня), имам промяна в характера, всеки ден съм като в сън. Това, което ми е странно, е болката вляво под мишницата, която е абсолютно нелогична. Боли ме и под ребрата... Имах седмици, в които се будех всеки ден с изтръпнала дясна ръка, точно по време на сесия - не можех и да пиша... В момента пия вечер "Спокоен сън", който съдържа вит. B6, магнезий, мелатонин. Понякога пия и мента, глог и валериан, колкото и да е слабо, помага ми :) Не бих прибегнала към тежки лекарства. Последните няколко дни имам чувството, че проблемът ми не е психически, а имам някаква липса. Искам съвет от вас - изчетох много мнения и статии за недостиг на витамин B12. Редно ли е да си пусна такива изследвания? Мисля същото и за щитовидната жлеза. Какво друго мога да изследвам? Искам да чуя вашите истории, дали някой е имал подобен казус и какви изследвания е направил. Надявам се да открия причината и да имам спокойствието, което имах преди. Извинявам се за дългия пост и благодаря, на всеки, който е решил да го прочете.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 2 месеца
hash: a886963df2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

1.   И аз си мисля, че е посттравматечен стрес и е добре да ходиш на психотерапевт, на хипноза , ако има такава у нас. Да се тъпчеш с лекарства не е най-доброто нещо.

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 3291b771be
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Добре си се ориентирала към изследване за Б12. Много малко лекари му обръщат внимание, а липсата му дава симптоми на много и различни болести. Иначе може и магнезия да си изследваш, но да е минало известно време откакто последно си пила на хапчета.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker