Как да намаля мастурбацията? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121334)
 Любов и изневяра (29742)
 Секс и интимност (14380)
 Тинейджърски (21903)
 Семейство (6478)
 Здраве (9608)
 Спорт и красота (4704)
 На работното място (3185)
 Образование (7308)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18564)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Как да намаля мастурбацията?
преди: 2 години, 1 месец, прочетена 2246 пъти
Здравейте, мъж на 31 години съм. Моля да ми пишат хора с опит. За някои хора може би не е проблем, но за мен се превърна в много голям и не знам как да го реша. От поне 10 години маструбирам най-малко 2 пъти на ден, а доста често и 3 пъти. Мисля само за секс. Дори и да не гледам порно, просто повечето жени ходят разголени, а и се снимат из социалните мрежи в секси пози.. И от най-малкото получавам ерекция и започвам. Осъзнавам се как съм станал роб на това желание, постоянно сънувам такива неща и като стана сутринта почти винаги съм с ерекция. Това никога не съм смятал, че може да се превърне в проблем, но на скоро получих сериозни болки в пикочния канал, оказа се, че имам някакво възпаление. Ходих на уролог и започнах да пия антибиотици, от които започнах малко да се оправям, но с цялата си тъпотия продължавам да мастурбирам по 1, 2 пъти всеки ден и виждам, че това нещо пречи на лечението и пак продължавам. Просто не знам какво да правя.. Имам воля, отказах преди 10 години цигарите, взимал съм и дроги, които съм отказал. Можел съм да се откажа от много неща, но това ми е супер трудно. Просто дали ще е от скука, дали ще е на работа, когато видя някоя колежка, дали ще е на обществено място, постянно ми се.. С приятелката ми се виждаме доста на рядко и през другото време просто издивявам. Ако не се спра може да пострадам много... Чудя се вече какво да правя за да не мисля постянно за секс, защото това нещо ще ме убие

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 1 месец
hash: 49e694bc06
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

1.   Пост, молитва. Това се нарича страст, когато се срастнесъс сърцето ти даден порок. Порното е порок. Аз съм го спрял и мога да ти кажа от опита си ебз него, наистина му ставаш роб. Като цяло, доголкова се усложниха нещата в живота ми, че не мога да си го позволя. Колкото по-рано се оттървеш от него, колкото по-рано го замениш с реални неща, токова поевиече време ще имаш за живот, сега това ти пие цялото желание за социализация. Пак от опит го казвам.
Начин е също да го замениш с общуване с реални хора. Дори и да нямате секс и прочее, самото общуване ще видиш как ще ти отнеме от нуждата за порно.

Успех, приятел ; )

М30

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: a3b215dc5f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

2.   Заживей с приятелката си и ще правиш секс често.

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 4f455db0e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Няма как да спреш да мастурбираш.
Мастурбирането е част от нашата природа.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 1 месец
hash: 3b0760c8e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   Същия проблем е и при мен. Въпреки, че съм семеен с жена. Но тя е достс стузена, и не ме задоволява достатъчно. Да кажа един път седмично, че и по рядко. Направо не знам какво да правя. М 55г

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 555d03dd20
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

7.   До автора,
М39 Мастурбацията за всеки мъж със силен хормон 4, 5 пъти седмично е нормално. Ходи на проститутки, ако не можеш да хванеш момиче, жена за секс.
Живей си живота, остави лицемерите, комерсиалните жени и т. н.
Събери кураж действай. Половин час Адам и Ева е 60 лв. Успех.

 
  ...


...
преди: 2 години, 1 месец
hash: f07052d071
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Здравей авторе, и аз съм го имал тоя проблем в тинейджърска възраст Решението е да спреш да гледаш порно колкото и трудно да ти се вижда трябва да проявиш воля и през свободното си време да се занимаваш с нещо друго за да не се обажда нуждата от гледане на порно и онанация. След като се пребориш с порното след време ще видиш как вече няма да ти прави впечатление и да те възбужда дори. А относно мастурбирането е хубаво да го намалиш поне на два пъти седмично, все пак не си тинейджър, че да лъскаш по два и повече пъти на ден. Пожелавам ти успех с преборването на тая гадна зависимост.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 1 месец
hash: 8abb45caf1
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Аз съм на 28. Имах съшия проблем допреди 4-5 години.
Още от 6 клас се прибирах в нас и задължително удрях по една.
Така и през гимназията и чак до 20 и нещо. Гледах снимки наскоро от преди време. От толко чикии чак ми се бяха затворили очите, никакви енергия не излъчвах. Никакъв тестостерон. Даже не ми ставаше от момичетата,
с които излизах което беше проблем. Започна да ми прави впечатление, че нещо не е наред, когато започнах да изпитвам много сериозни болки. А го правех веднъж на ден. Не знам как успяваш по 2-3.
Сега съм другата крайност. По 2-3 месеца и повече не мастурбирам изобщо. Или с жена или не се барам грам.
Тотална промяна имам. И в излъчване и визия. Тая цялата енергия не я пилея. Опитай се да спреш поне за седмица първоначално, после е лесно.
Последно онзи ден си набих 1 след 50 дневна пауза, ама беше върховно и си заслужаваше. Да ти кажа и жените надушват чикиджийте. Още в гимназията си личеше кой ебе и кой го кара на чикии.

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: c049cd2400
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   За да го намалиш трябва да спреш да приемаш храни афродизиаци. Такива са шоколад и сладки неща, риба и морски дарове, каперси, люто и пикантно дори и в минимални количества. Тези неща са натурална Виагра и унищожават всякакви шансове да не го правиш. Също да избягваш попадане на еротични изображения пред очите. Като отвраяш даден сайт първо гледаш в страни от екрана, а не директно в него, като така можеш да провериш с периферното си зрение за наличие на еротични изображения, без да ги видиш пряко с очи и те да те възпламенят. Засечеш ли разголени неща по този начин, махаш се от там. Попаднат ли пряко в очите ти, не можеш да направиш нищо от там нататък.

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: ce1c4690f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Естествено, жените му виновни на пича. Ми, нали такива харесвате, бе, мъже? Те се разголват заради вас, а не заради мен. :D Ако ходят нормално облечени, няма да ги отразите.
А, и приятелка имаш. Значи, ако жена напише, че се възбужда от всеки по- разголен мъж, въпреки че си има приятел, ще я нарочите за к*рва, но за мъж в това положение - проблем няма, даже жените ще обвини.
7 даже предлага на автора да ходи на проститутки, ако че е обвързан. И после същите животни, наречени мъже, имат наглостта да изискват морал от жените. :D Не на празно попадате само на к*рви, защото и вие сте такива, само че мъжки.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 1 месец
hash: 5189ec5aab
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Слушай сега. Аз не съм мастурбирал (освен по време на секс) от над половин година. М 22. Ще ти напиша какво направих аз за да спра стъпка по стъпка.

1. СПИРАШ да гледаш порно ЗАДЪЛЖИТЕЛНО.
2. Все още ще мастурбирал и няма да издържиш първите няколко дни и ще циклиш така няколко седмици. Важното е като го правиш да не гледаш порно
3. В един момент ще дойде етап в който ще издържиш 3-4 дни, ключово е да не мастурбираш и да изчакаш поне седмица.
4. Най-вероятно ще издържиш с 300 зора седмица след което ще си набиеш една като обезумял. Обаче ще осъзнаеш разни промени за тази една седмица а именно повече тестостерон, по-енергичен, по-добра мисъл и памет.
5. Като изпиташ тези неща е време да се запиташ дали искаш да промениш нещо или ще си биеш чекии по 10 пъти на ден и ще си като настъпана жаба.
6. Тези положителни ефекти са краткосрочни и се наблюдават до около 2ри месец оттам нататък свикваш и не ти правят впечатление, но ги има и не са глупости.

Когато усетиш че не издържаш просто си намери някакво занимание към което веднага да скочиш, примерно аз имам боксова круша е нас и я блъсках нея като усетя накъде отиват нещата. Също и веднага скачах зад колата да покарам малко, тъй че има начини намери си ги.

А сега относно промените когато спреш да мастурбираш:

Преди бях умрял, смачкан, а е не ми се живееше. Изключително неадекватен покрай жени заради липсата на тестостерон, енергия и тн. От честата мастурбация когато правих секс редовно не ми ставаше и не усещах нищо дори и да ми правят нсй-яката стирка. Абе бях пълен дело. Няма да ти е лесно, ако знаеш аз колко пъти съм се провалял....

След като спрях първо казах предимствата с енергията, силата и тн.. Второ мисълта ми тече по-добре. Трето вече само някоя да се наведе покрай мен и патката ми е станала за 15 секунди на дърво. Издържам и усещам повече при секс

Тва е в общи линии, и не са глупости тези неща за които говоря, и аз мислих така навремето

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker