Кошмарът, от който не мога да се събудя - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121211)
 Любов и изневяра (29712)
 Секс и интимност (14361)
 Тинейджърски (21897)
 Семейство (6474)
 Здраве (9601)
 Спорт и красота (4700)
 На работното място (3177)
 Образование (7304)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18528)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Кошмарът, от който не мога да се събудя
преди: 1 година, 9 месеца, прочетена 577 пъти
Казвам се Хрис и съм на 22 години. Преди четири години имах перфектната усмивка, прекрасни здрави зъби наредени ред по ред. Когато станах на деветнадесет, започна да ме боли един дъвкателен зъб. Странното беше, че не ме болеше постоянно. Нямах сериозни оплаквания, освен моментна рязка болка, която продължаваше известно време, случвало се е и да е продължителна, но след това стихваше. Личната (семейната) ми зъболекарка, вместо да ме изпрати на снимка, директно ми извади корените. Зъба си беше в добро състояние, не съм зъболекар, но предполагам че венците са започнали да се отдръпват. Единствено трябваше да го лекува, а тя не пожела. От тогава имам огромни проблеми със зъбите. Спазвам необходимата хигиена, дори пия и калции, но след това започнаха да ми се чупят зъбите, да развивам кариеси и не само това, но и започнах да имам и болки в челюстите. Имам 6 кариеса от които 2 зъба са счупени. Сега се чувствам изключително комплексирана и нежелана. Правя какво ли не, но вече всичко е изгубено, заради една лекарска некомпетентност и нелеп начин на мислене. Пазете се хора, пазете децата си, грижете се за тях и за красивата им усмивка. В Сравнение с връстниците си, се чувствам ужасно, повечето имат една плоба, а други дори и нямат, нито пък изваден зъб. Не е правилно, да постъпваме несправедливо спрямо децата си, заради една по-висока сума, и да ги лишаваме от здраве и живота, който заслужават. Не е правилно нито справедливо, да се опитваме да налагаме мнението си заради двадесет лева отгоре. Хора замислете се, все пак става въпрос за вашите деца. Хората/Душичките, които сте създали и сте носили 9 месеца в коремите си, не искате ли най-доброто за тях? Не бихте ли искали, да се чувстват добре? Не бихте ли искали, те да са здрави, красиви и щастливи?
Най-странното е, че на майка ми специално не ѝ пука, сякаш нищо не се случва. Тя постоянно твърди, че се втилясвам за глупости и, че не са основателни моите притеснения, и сякаш се опитва да оправдае лекарката. Бях забравила да спомена, че са приятелки.
Тъй като не мога да си позволя собствен зъболекар, посещам семейният такъв, но това не е решение. Сякаш двете се наговарят и ми правят номера така, че зъбите ми да се развалят още повече. Никога не съм имала проблеми със зъбите, какъвото ѝ да е, но след един определен момент, майка ми сякаш не искаше да ми помага под какъвто ѝ да е начин, дори съм намирала дребни камъчета в собствената си салата за вечеря. Странното е, че когато съм пробвала на някои от нашите салатата, сякаш ям нещо коренно различно. Все още уча и ми е трудно да се справям сама, а на нея парите, и най-вече приятелството с това медицинско лице, са по-важни сякаш от здравето ми. Не мога да разбера каква е точно причината, зъбите ми да се чупят заедно с пломбата също. Почти след всяко ходене, все нещо се чупи, дори и здрави зъби. Последният път когато отидох ѝ казах, че ми се е счупила част от зъба, а тя настояваше сигурно 5 минути, че е кариес. Вече дори не знам дали наистина ме лекува адекватно и правилно след тези нейни думи. Не ми харесва, да се чувствам зле, постоянно да имам проблеми и постоянно да изпитвам дискомфорт. Забога аз съм на 22 години.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

Коментари очaкващи одобрение: няма
...
Няма коментари. Ти можеш да бъдеш първия!

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker