Психика - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121215)
 Любов и изневяра (29713)
 Секс и интимност (14362)
 Тинейджърски (21897)
 Семейство (6474)
 Здраве (9602)
 Спорт и красота (4700)
 На работното място (3177)
 Образование (7304)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18529)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Психика
преди: 1 година, 7 месеца, прочетена 824 пъти
Мъж на 21 години съм. Проблема е там, че имам "социална тревожност", тоест не мога да общувам лесно със всички хора, чувствам се подтиснат с ниско самочуствие и се затварям в себе си. Не мога да общувам с момичета, още повече пък да изляза с някоя на среща.. това е причината никога да не съм имал сериозна приятелка до сега и да ползвам само платена любов. Не намирам удоволствие и желание да правя нищо, всякаш никога не мога да изпитам еуфория, освен когато пия алкохол. Моля за съвет, как да се променя?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 7 месеца
hash: 04a564abf8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

1.   Спри пиенето или го ограничи сериозно. Мислиш, че помага, а е точно обратното. Мъж на 33 съм, пил съм повечко от теб, казвам ти го. Това е една фалшива емоция. Е, някой път, ще се случи да се съберете, нальокай се, случва се, но не и регулярно да търсиш емоция от него. Емоция за 3-4 часа, после мъка и депресия. Тренирай, движи се, храни се читаво, грижи се за себе си. Ще ти дойде и увереността.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 4a1a37b0e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Някои добър психолог ще те промени. Но много работа и осъзнаване се иска. Процеса не е лек, но си струва. Не си имал здрава семейна среда. Трябва да направиш т. нар. раждане отново, вече сам, без натрупани от средата деформации. Да се преструктурирал, трансформираш и т н. Пробвай с няколко психолози и виж кой ще ти пасне за тази трансформация. Процесът е болезнен, да знаеш, но няма как за да успее човек в този живот. Трябва да премине през тези неща. Ако пък психологията ти се удава - вземи чети и работи със себе си. И това е вариант. Горе-долу работата е следната : все едно си представи че си дебелак 280 кг, който трябва да стане 80 кг хубав мъж. Това е страшно много работа и страшно много болка. Този пример е за физическа трансформация. Психическата трансформация е същото нещо. Ти в момента си деформиран психически, както е деформиран физически един 280 кг мъж. За да станеш психически това, което трябва да бъдеш, ще ти трябва или работа сам със себе си, или плюс треньор/психолог и много промени. Иска се и време. Не става за няколко седмици. Но накрая си струва. Пожелавам ти успех.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker