Къде са тези мъже/жени? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121465)
 Любов и изневяра (29775)
 Секс и интимност (14397)
 Тинейджърски (21912)
 Семейство (6485)
 Здраве (9616)
 Спорт и красота (4711)
 На работното място (3191)
 Образование (7316)
 В чужбина (1658)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18594)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Къде са тези мъже/жени?
преди: 1 година, 8 месеца, прочетена 1481 пъти
Здравейте,

Момиче съм, студентка, бисексуална. Вече сериозно се чудя, къде са онези свестни мъже (а и жени), които всички търсим. В интернет масово момичетата ни заговарят някакви бачкатори без висше; шофьори, недоволни от живота си, често в чужбина; неадекватници или просто хора без цели. Такива, които дори не са опитали да направят нещо от себе си и смятат, че друг им е виновен. Защо... И за единия секс да е, не е ли нормално да можеш да водиш спокойно непринуден разговор, да предразположиш човека, а не да стоиш като доведен насила там? Станах свидетелка на какво ли не. Не сме роботи, все пак. Приключих едногодишна връзка с чудесен, отдаден човек и когато се огледам сега, наистина се чудя, къде мога да намеря някого с култура, обноски и елементарни амбиции да учи/работи. Общо взето, да надгражда себе си и да е добър човек. Не говоря за богаташи и т. н, разбирателството у дома не можеш да си го купиш, но не можеш и да бездействаш и лентястваш. Имам чувството, че всеки се оплаква с негативизъм за нещо и не поема инициативата. Не ми се иска да приема, че итинските мъже останаха в друго време. Разбира се, всичко е до човека, надали зависи от времето. Много свестни хора не искат да имат социални мрежи или да се виждат там. Как да ги намерим така :D

За хомо/бисексуалните жени е още по-трудно, особено за сериозна връзка. Защо с мъж е много по-лесно да се срещнеш, а с жена не? Кое ги отказва, кое ги стряска? Мислят, че ги търсим само за секс ли? Лично аз не изглеждам като лесбийка, рядко оставям такива впечатления, но понякога се чудя, какво е нужно, за да привлека момиче като мен. Ясно е, че нещата там са по-сложни, особено с комуникацията, в сравнение с мъжете, този етап е по-дълъг.

И накратко по цялата тема: споделете вашите съвети и опит, как да открием свестен човек?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 8 месеца
hash: 4ea29c07dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

1.   Истина е, че повечето "нормални" хора не използват (много) соц. мрежи, а и да ползват, не биха писали на непознати, за да се запознават, още по-малко пък да просят секс.

Така че се запознавай с хора в реалния живот. Ако не можеш, такъв ти е бил късметът, не всеки ще улучи правилен партньор.

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: ce65287588
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

2.   А защо си приключила едногодишната си връзка с този чудесен и отдаден човек?

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: b866144841
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Интересна тема, аз също не знам как да попадна на свестен човек, който да не е избухлив. Прочетох, че авторката е бисексуална, аз съм също като нея, но ми е трудно да намеря някой в моя град, който да иска нещо повече от секс. Толкова ми се иска да открия жена или мъж и да се обвържа с някой от тях, да бъдем щастливи. Според мен, никой не иска да се обвързва с никого, което не е добре, така си мисля.
В краен случай, ще замина да живея в някоя друга държава и там ще се оженя за мъж или жена, това съм си решил за себе си.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 8 месеца
hash: aa07c2c97e
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

5.   “Бачкатори”… искам да ти кажа, че имам две висши по медицина, а мъжът ми е автомонтьор или “бачкатор”, както го наричаш.. е, той прави повече пари от мен и се грижи за семейството. Масово интелигентните лекари с висше около мен са прости алкохолици, загорели чичаци. На какви разговори съм става свидетел.. та затова.. не ги отписвай “бачкаторите” без висше. Между тях има много културни мъже с обноски, точно за каквито говориш. Грешката на много жени като теб е, че мислят, че щом някой има висше трябва да бъде нещо уау и имате високи очаквания, после бързо се приземявате и затова оставате разочаровани. Давай шанс на всякакви хора и не съди книгата по корицата.. или по висшето. Относно жените. Може би в Америка ще намериш по-разкрепостени дами, в България това още се намира за странно. След 10 години може и тук да стане по-популярно. Успех!

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 06767b9228
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

6.   Защо било трудно с жена ли? Отговорът е елементарен. Бисексуални жени или лесбийки почти няма. А аз твърдя, че след като използват мъжки изкуствени фалоси за задоволяване, всъщност не става дума за хомосексуалност както е при гейовете, а за някаква преживяна травма или живот от ранно детство в семейство без мъже.
Освен това как се слага презерватив на разтекъл се женски полов орган, пренасянето на полово предавани бокести е в пъти по-лесно. На пениса можеш да сложиш кондом, но иначе как се предпазвате от бокести.
Жена

 
  ...


...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 870ff2e085
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

7.   Няма ги свестните мъже (според мен никога не е имало такива, но от мен да мине), още повече пък свестните жени. Мислиш ли, че обществото, в което живеем позволява да има такива? Такава жена веднага става мишена на другите, които започват да я навиват да живее по- светски живот, да пробва с различни мъже, в противен случай и двата пола я отхвърлят като "ненормална".
Притрябвало му е на някой свястна жена. :D


Black Sabbath

 
  ... горе^
преди: 1 година, 8 месеца
hash: fad7e1d20d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Жена съм. Всеки има собствена дефиниция за “свестен”. Но според най-стандартната дефиниция, до себе си имам точно такъв мъж: обичлив, грижовен, отдаден и лоялен, мога да разчитам на него. Знаеш ли, че преди да го срещна беше отхвърлян в пъти точно от жени, които съм сигурна се питат “къде са свестните мъже”. Свестните мъже са ненатрапчиви и за да се разгърнат като такива имат нужда да срещнат жена, която им съответсва: а, именно свястна жена.

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 47cb126413
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   5, хаха ти как оплю лекарите. Баща ми е лекар, вече покойник, поради натоварени работни смени. Само ще ти кажа, че твоят може да издържа семейството, но това, което интелигентният човек може да ти даде, тъй нареченият бачкатор не може. И да, има разлика между вишист и човек, взел средно. Познавам много хора със средно, трудолюбиви са много, но една книга не четат и учат децата си, че книгите са излишно нещо. Те не учат децата си, че с техните пари, например тираджиите печелят много, може да учат за лекари, учители. Те ги усмихват в разговори, свидетел съм била, присмиване над интелигенцията, те я мразят в червата си. Затова интелигентен човек с бачкатор няма работа за връзка, бачкатора рано или късно ще му се присмее.

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 108dae7a0a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

10.   Към н. 6-Напротив има лесбийки и бисексуални, но просто не се натрапват-предвид всички Хомофоби наоколо, в това число и ти-очевидно. Освен това-си написала някаква тотална глупост-обясни ми как, ако жена е преживяла травма по отношение на противополижния пол, ще тръгне да си навира разни фалоси-както си се изразила? Защото няма никаква логика в това, което си написала. Ако има травма-точно това ще бъде избягвано! Писала си и, че разнасянето на полови болести при хора с хомосексуална ориентация, било по-лесно? ! Хм., ти и постоянно да караш мъжа си да си слага презерватив, това не ти дава никакви гаранции за нищо. Следващият път, като правите секс-може презервативът да се окаже фабрично дефектен или пък да се скъса и т. н.
Няма значение каква е сексуалната ориентация на човек, но ти очевидно си отявлен Хомофоб и затова си написала тази глупост, за болестите...
Странно е, че считаш презервативите за едва ли не 100 процентова защита-препоръчвам ти да излезеш от страната на чудесата и да влезеш в реалния свят.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 8 месеца
hash: aa4134af11
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   Е па много ясно, че ти е трудно с жените.... ти какво мислиш, че ни на мъжете??? Е гледайте, поредното доказателство - даже би/лес жените предпочитат да са във връзка с мъж.... защо ли? Сами си правете изводите.

Такива бисексуални като теб сте най-обърканите. Мислите си, че понеже ви е кеф да лижете, значи това може да замести мъжкото присъствие. Грешка.

Също така, я обясни, аджеба, какво според теб (понеже използва този "термин") е "истински мъж"?

 
  ...

...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 3efa0af428
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

12.   С тоя детски акъл си за никъде. :) Бачкатори има много и са добре с финансите, а ти и съмишленичките ти се пъхате по университетите и учите неща, които не ви привличат. Но както и да е, изкарвате висшето.. и? То вие нищо не разбирате от живота, от връзки, интимност, човечност, абе трагедия и то бая масово. Най-забавното е, че не един или двама пича, които изкарваха по няколко хилки от хардуер и софтуер се прецакваха с шавливи девойчета. Единият ми е добър приятел от детството, но не слушаше като му давах акъл. Приятелката му се хвана с един солиден мачо на 40г(11г. разлика в негова полза) и сигурно стотина кила в мускулна маса от бачкаторство. Казвах му да зареже тия кашкавалени професии, но той не слушаше и го изяде. Казвах му да тренира по площадките и да работи склад, озеленяване, хамалщини, Такива примери бол да ти давам, но няма смисъл. Истината е, че точно в бачкаторските среди има концентрация на стойностни мъже, а в тия висококвалифицирани са най-много потенциални баламурини рогоносци.

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 108dae7a0a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Към н. 12-значи според описанието ти-изводът ти е, че тъпите мачовци с 1 тон мускули и 1 мозъчна гънка(гънката-образувана от фуражката-естествено) са стойностни мъже? ! Приятелят ти-не те е послушал да работи, като хамалин и да развива мускулна маса и затова не е стойностен? ! Това, че оная, с която е бил го е зарязала заради някакъв космат, потен, селски мачо, НЕ значи, че приятелят ти е глупак. Но според извода, с който завършваш-май точно това мислиш.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 4cf7f88379
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Има свестни мъже, ела тука на моята работа ще те запозная с 1 колега :Д

Аз имам висше с професия и много хобита, програмиране, 2Д анимиране, фитнес, плуване, готвене, бойни изкуства и т. н., но нали се сещаш не върви, ако жената е с хоби: гледане на филми и пътуване. (както се описват повечето в фб и т. н. )

Накратко, искаш нещо, но трябва и ти да имаш какво да предложиш. Мъжът винаги ще предлага в пъти повече, но трябва и жената да има нещо като качества и умения.

Това, с твоята ориентация(не се обиждай), но може би е по-добре, ако не го изхвърляш първите няколко срещи. Лично за мен е червен хикс. (Не стига, че трябва да се конкурираме постоянно с другите мъже за вниманието на жената, ами сега и с други жени, абсурдно и невъзможно е и става много много сложна връзката).

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 4cf6804997
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   "Такива, които дори не са опитали да направят нещо от себе си и смятат, че друг им е виновен. "

Виждал съм доста арогантност и девиации на егото, но все още се изненадвам, когато видя такава. Значи ти знаеш, че въпросните хора не са опитали да направят нещо от себе си? Познаваш всеки ден, всеки час и всяка минута от живота им? Едва ли! Резултатите от правенето на нещо не ти харесват и това означава, че не са правили нищо? За милион и осми път - това, че някой не харесва нещо, си е негово право, но не прави мнението му Вселенска истина!

Най-смешното е, че трябва да обяснявам това на бисексуална жена предвид факта, че хомосексуалистите и хората с по-различна сексуалност отдавна се опитват да обясняват такива неща, а именно: това, че не харесвате нечия сексуалност, не я прави лоша. В тоя ред на мисли вероятно хомофобите ще ти благодарят за това включване, защото ти неволно защитаваш тезата им - че има неща, които просто са лоши и това го решават другите. Иронично, нали?

Предвид начинът ти на мислене мога да отговоря веднага - тези мъже/жени, дето ги търсиш, си ги срещнала, но не са минали през кастинга за влизане в твоята Масонска ложа. Нужна ли беше цяла тема за нещо, което можеше да ти каже всеки непредубеден, изслушал те за около 20 минути?

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 8873c250f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Е тука тая прекали с одата за бачкаторите. Нейното Юизключение не значи нико, тя тръгнала да обобщава. Аз пък голяма част от бачкаторите не ги виждам в привлекателна светлина. Просто това е друго ниво, друго мислене, основано върху манериалното. Духовното се губи. Далеч не всички висшисти са интелигентни, но все пак не можеш да станеш историк със средно образование, нали.

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: e0deeb04b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   Бачкаторите едно време не са като бачкаторите сега. Например нито майка ми, нито баща ми имат висше. Но винаги са ни втълпявали че трябва да учим. Давали са пари за уроци по английски, химия, математика. Майка ми ме е научила на любов към книгите. Водили са ме на театър. И сега на 30 години да им кажа, че искам да уча, но нямам пари ще ми дадат. За тях за образование не трябва да се пести.
Днешните бачкатори - чалга и простотия. Имам приятелка, на която мъжа й е общ работник. Гледам му писанията във профилите - та той няма изречение без правописна грешка. В дома им няма нито една книга. Пари могат да дадат за всякакви глупости като последни модели извити телевизори за 4000лв и айфони, боклуци от телешоп програмите и какво ли не. За образование - не. И детето им расте в такава среда. То няма книжки, на 5 години знае текствоете на всички песни по "Планета", а родителите гордо го публикуват видеа във фейсбук как "малката избухва на Галена". Това дете отсега се знае че качествено образование няма да получи. Техните приятели с деца са същите. Може би някъде там има изключения, но те са малко.

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 803027148f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Факт е, че свестни хора има навсякъде - да малко са, но ги има. Трудно е да определиш само в интернет пространството кой какъв е, ако става въпрос за запознанства в интернет или социалните мрежи. Най-хубави са запознанствата от обща компания, но когато социалния ти кръг е малък или не общуваш с много хора е все по трудно. Трябва човек да се научи да търси иглата в купата сено... За мен жените много по лесно могат да си намерят партньор - много по голямо внимание получават от мъжете... И да първичната причина е секс, но това е напълно нормално. А за да опознаеш даден човек, не ти трябва толкова време, колкото различни житейски ситуации, за да разбереш какъв е.

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 762790a3ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   За хомо/бисексуалните жени е още по-трудно, особено за сериозна връзка.
Избери едно от двете, не може и двете.

Защо с мъж е много по-лесно да се срещнеш, а с жена не?
Защото си жена. Повечето мъже харесват жени, като теб. Повечето жени харесват мъже.

Кое ги отказва, кое ги стряска? Мислят, че ги търсим само за секс ли?
Те просто харесват и търсят мъже, а ти не си.

Лично аз не изглеждам като лесбийка, рядко оставям такива впечатления, но понякога се чудя, какво е нужно, за да привлека момиче като мен.
Женствените е по-верочтно да не са лесбийки.

И накратко по цялата тема: споделете вашите съвети и опит, как да открием свестен човек?
Като жена бъди женствена. Обличай се нормално, без нищо стряскащо и различно. Вдигни нивото на култура и етикет. Бъди свестна и ти.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 66311f346f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   Номер 10, гейовете ги разбирам, те имат сходна с женската сексуалност, но лиз-близ са страхливи мъжемразки. Не съм хомофоб, превърти порноканалите и ще видиш какво си завират и къде. И така наречените бисексуални или лесбийки правите същото - секс с изкуствен заместител на пенис, но гейовете не ползват вагини. Те са истинските хомосексуални в природата. Има и такива животни, но сред животните няма лесбийки.
Колкото и да не искаш да си признаеш, явно се позна в описанието, затова реагира като ощипана.
Щом те кефи устата ти да е пълна постоянно със слуз, течение, дори кръв, действай, търси си жени, но сексуалните прищевки не определят кой-колко е свестен.
Първата жена разболяла се от СПИН е бисексуална, като в последните години от живота си е имала само цени партньори - известната манекенка Джия Каранджи

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 6bd3291c5c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   "В интернет масово момичетата ни заговарят"... още от тук стана ясно всичко. Значи една жена, винаги е център на внимание и де факто винаги има всички мъже за потенциална компания. Ако теб те заговарят само определен тип мъже, значи теб те мързи или считаш под достойноството си ти да заговориш някой от останалите 99% кандидати. Ами "тези мъже/жени" са ти на поднос, но ти искаш и с лъжичка да дойдат до теб, не се наемаш сама да протегнеш ръка.

 
  ...

...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: be7db689ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   Авторката съм. Благодаря за отговорите, радвам се, че е писано толкова и по различни теми.

Номер 1 - в реалния живот е най-добре, да. Всичко си е истинско, нямаш чувството, че не пишеш с реален човек. Обаче когато се случи да се свържа с някой онлайн или той с мен, сякаш се въртим в омагьосан кръг или се търси просто секс...

2 - не мога да кажа нищо лошо за него, просто имахме различно виждане за нещата, най-тривиалната причина за раздяла.

3 - понякога изглежда трудно, да, но ще ти бъде ли по-добре, ако се задоволиш с нещо, което не е за теб? Да бъдеш винаги тъжен? Ако имаш възможност, пътувай, дали тук, дали в чужбина, опознай повече хора и помисли какво наистина търсиш. Успех!

5 - така е, да. Грешно съм се изразила просто, извинявам се, че не съм дообяснила. Не държа на висшето, а исках да кажа, че човек трябва да има цел, която си следва. Хора от семейството ми също нямат висше и изкарват много пари на хубава работа, но са си имали план за това, а не са се лутали до късна възраст, да разчитат на родителите си и после да им е кофти. Мисълта ми беше не за всички "бачкатори", а за онези от тях, които са вечно недоволни, мрънкат, че никой не им дава пари, че някой им е длъжен, са хора, които никога за нищо не са правили усилие. А именно този тип работа е трудна и иска усилия, технически познания, огромна сериозност и внимание и т. н. Уважавам такива хора и се радвам, че се развиват в своята сфера. Трябват всякакви професии, няма как всички да са наедно. Висшето, и три да са, не решава проблема, ако си безволеви човек, да. Важното остават качествата и любознателността :)

6 - по-трудно е сякаш в сексуално отношение, несъмнено. Има хомосексуални двойки жени, които твърдят, че не използват подобни заместители, но няма как да знаем кой какво върши у тях, така че коментарът ти е интересен.

Black Sabbath - Свестен не означава да не е спал с много хора, всеки сам решава и има усещане за това, както казва номер 8.

9 - и ти си прав, но общо взето, ако не гледаме масата, всичко зависи от човека, независимо какво работи и какво образование има. Има прости хора с по две висши, има и хора със средно, но с желание да се развиват, с добър характер, а това е най-достойното нещо за уважение.

10 - Травмите би трябвало да изключват изкуствените заместители, а може и да са свързани само с конкретен човек или ситуация, строго индивидуално е, но също е вярно. Ако се подходи с любов и мине време, може би ще е различно и ще се изпитва удоволствие, вместо още травмиране.

11 - "истински мъж" би могъл да бъде грижовен, амбициозен, подкрепящ. Да имате за какво да си говорите, а не да ви държи само секса. Не мисля, че трябва да се иска много, понеже става нереалистично. Да знаеш, че когато се прибереш у дома, чувстваш сигурността и любовта на партньора ти. Най-общо това бих казала.

12 - учим висше, защото искаме да имаме по-голям избор, сферата ни харесва, а и в днешно време нещата бързо се сменят, трябва да имаме не само една професия. Интересно ми е да уча. Разбира се, че при отсъствието на квалификация пак може да се сменя професията, но лично аз не бих се чувствала добре така. На този етап това съм избрала, животът не приключва с това. А и какво лошо има, че някои хора сме избрали да следваме? Не ни прави заблудени, а и както казах, висшето не ми е фактор да бъда с някого. Ако не струва като човек, висшето (или дори казармата) надали ще оправи това. Всеки има избор и това е хубавото в живота.

14 - съгласна съм :)

15 - ами, не е точно така. Човек да не изкаже малко критика :Д Имах наблюдения върху мои познати, как искат много неща от работата си, бъдещето, връзките, а самите те по цял ден не правеха нищо по въпроса. Никога не съм подхождала с лошо отношение към тях, да ги обидя умишлено и т. н. Не е моя работа, все пак, но не ми пречи да обсъдим тук анонимно, нали? В един момент, когато стигнаха определена възраст, явно им стигаше да се задоволят с това си положение, което ще рече, че никога не са искали толкова много да постигнат мечтаната цел, за която все говореха. После споменаваха за това с разочарование, носталгия... е, как да не се питам после "защо? " и да не ми е някакси тъжно за това...

19 - да, най-добре е да бъдем себе си и правилните неща да дойдат при нас. Останалото ще се нареди с времето и опита.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 47cb126413
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   17, твоето семейство е изключение. Бачкаторите, присмиващи се над интелигенцията са нещо обичайно и толкова нормално, че в България е за смях да се говори изобщо за интелигенция.

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 01dc1f2867
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

24.   Бачкатори ви заговаряли, а те милите продавачки, студентки, а тук таме и тайни проститутки. И се сърди, че я заговарят бачкатори. Това са днешните жени. Изисквания до небето, а тя няма акъл за 5 стотинки. Работят по офисите масово за смешни пари и само се чудят с кой да се наебат.
Добре, че махнах соц мрежи да не ви гледам физиономиите по профилните снимки

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 108dae7a0a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

25.   Към н. 20, от н. 10-разбираш гейовете-да не си прикрит гей? (защото хем уж разбираш, хем глупости си написал) Къде точно съм написала, че съм лесбийка? Ха ха, не знам какво си чел, но или добре умея да заблуждавам, или добре умея да защитавам определени хора-мисля, че и в двете съм добра:)))
Н. 20- като си с жена, която е в менструация-й правиш орална, , любов" ли? - и оттам устата ти се пълни с кръв? Май говориш от лично преживяни неща:)
От коментара ти разбирам, че въпреки, че уж се вземаш за хетеросексуален-си се скъсал да гледаш лесбийско порно-хм. интересно....
Колкото до това лесбийките дали ще си навират играчки подобни на пе. иси, то това е тяхна работа. Въпреки, че лично моето мнение е-щом една жена е във връзка с друга жена-то би трябвало да си се задоволяват по чисто женски начини.
н. 20-писал си разни тъпотии за слуз и т. н. -да видим ти като се празниш-твоето какво е? ! Писал си и простотията-че лесбийките били мъжемразки, то май ти си женомразец, предвид коментарчето ти -мазно и долно... н. 20-да те светна, че май сам не можеш да мислиш-Лесбийка, НЕ значи феминистка. Повечето лесбийки имат предимно мъже сред приятелите си. Следващият път-дано поне се изкажеш подготвен, а не да ръсиш глупости на поразия.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker