Принудително лечение - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121528)
 Любов и изневяра (29799)
 Секс и интимност (14406)
 Тинейджърски (21915)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3193)
 Образование (7319)
 В чужбина (1658)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18607)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Принудително лечение
преди: 1 година, 5 месеца, прочетена 982 пъти
Здравейте, наскоро пуснах майка ми за принудително лечение.. 29 дни по късно ме извикаха в полицията за събиране на доказателства че си застрашава здравето и след доста закарани свидетели го внесаха във съда. Проблема е че сега имало 30 дневен срок за решението и то явно ще е дали ще има дело или не, но какво да очаквам нататък като срок до самото дело и тн? Уж бърза процедура по закона за здравето а ще идат над 2 месеца и както е спешен случай тя може да направи сто поразии... във психиатрията чрез сигнал и изписаха още на следващия ден с оправдания че няма да я лекуват от тогава една година е по улиците и спи където завърне във тези студове.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 5 месеца
hash: fd1bb82d93
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Делото е едно заседание и решението е ясно щом наистина не е добре жената, но по големия въпрос е ти какво очакваш да се случи като бъде настанена да не мислиш че някой ще се грижи, това е твоя отговорност и на близките ви там ще заключат и надрусат за да спи. Това е лечението в България.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 3f7320f5a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Очаквам да не и спират повече хапчетата за да не се случи това което сега цяла година аз да се разправям със домове, социални, болници, полиции, прокуратурати и тн.. да я изпишат подобрена до няква степен и от там нататък да мога аз да я следя и да и давам лекарствата! Защото вмомента аз се измъчих толкова време да я мисля и да ходя след работа да я търся са и нося дрехи и пари а тя още малко и да ме убие.. тя естествено не е виновна но заради тия неадекватни мерки се стигна до там.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: ae682ec8f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Звъниш на 112 и подаваш сигнал, че е на път да се самоубие или да убие някого. От там нямат право да откажат. Да я настанят през Спешна помощ и да й сложат лекарства.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 82acebeb97
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Защо майка ти е на улицата?

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 995bc57cce
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Защото твърди че сина и е убит а аз съм някъв престъпник който иска да и навреди както всички други за които говори... за вкъщи болестта я кара да си мисли че сме я тровили упоявали и сме убивали хора и сме ги заравяли в двора както стотици такива нереални случки още. Навсякъде се настройва негативно, без да иска влезна в един социален дом и се беше сближила с хората докато в един момент спря и там да яде и избяга защото си мислеше че ще я отвличат и че и правят мръсотии.. после я взеха на работа да чисти градини и паркове и ходише редовно но просто болестта я накара и там да се прояви със тва че си говорише сама и се е захапала и със другите работници и я изгониха и от там и сега си мисли че аз съм я изгонил а аз в продължение на година и давам всяка седмица по 50 кинта нося и дрехи след работа вместо да се пребера ходя в града при нея... но уви крънка ме за пари защото мксли че аз съм и ограбил банковите сметки и тн...

 
  ...


...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 08b6a989ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Разбирам... съжалявам за майка ти. Има ли начин да я пратиш в старчески дом или място, където се грижат за хора с нейното заболяване? Дано успееш да и помогнеш!

 
  ... горе^
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 5b7fc63fdf
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Много лоши неща съм слушал за такива домове че ги уморявали а и аз искам да е около нас да я наглеждам защото едно че е много млада едва на 48 и друго че цял живот е била сирак от бебе сама и сега да остане отново сама някъде изолирана е все едно като вече не си нужна...

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 67e090a6b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   А защо не заведеш майка си на ендокринолог, да се пуснат пълни изследвания за захарен диабет, за автоимунни заболявания на щитовидната жлеза, за женски хормони. Ако са и предписали витамини от B групата, да пие само метил формите на Б12 и Б9/ фолиева киселина/. Мисля, че майка ти има ендокринен проблем, който сначителнл обостря състоянието й. Още повече, че то се е влошило на възраст, в която някои жени влизат в климактериума.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 2f5d84da5e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

10.   9, по описанието майка му няма ендокринен проблем, а вероятно има параноидна шизофрения.
Такива хора не ходят на доктор к не пият лекарства доброволно, особено когато са в обострената фаза на болестта си, защото виждат всички като враг и си мислят, че докторите ги тровят и т. н.
Затова ги лекуват принудително в психиатрия, докато се подобрят достатъчно, за да си приемат лекарствата под наблюдението на близките.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 0c7f0ab367
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Кратко точно и ясно го е казал номер 10, доброволно неще и да чуе за болници много е наплашена а скоро дори буксуваше на място и правеше някви тикове.... да седи 24 часа и да пише тетрадки с разследвания на една пейка в тоя студ е страшно тя дори не спи... звъни ми през 5минури от 12 до 7 сутринта

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker