Странни пъпки по краката, след започването на интимен живот - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121330)
 Любов и изневяра (29741)
 Секс и интимност (14379)
 Тинейджърски (21903)
 Семейство (6478)
 Здраве (9607)
 Спорт и красота (4704)
 На работното място (3185)
 Образование (7308)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18563)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Странни пъпки по краката, след започването на интимен живот
преди: 1 година, 3 месеца, прочетена 788 пъти
Здравейте, много ми е любопитно, но никога преди да започна половия си живот не ми си бяха появявали червени пъпки - гнойни, по краката. След като ми се появи пъпката и седи около 2 месеца. Като след като изчезне гнойта, става лилава, а на други места ми се появяват нови и така целите ми краката станаха в белези. Преди 1 година някъде започнах да правя секс със сегашния ми приятел и от тогава ме избиват. Гледам, че едно момиче е пуснало тема свързана с ХИВ вируса и че на нея и излизали такива пъпки, а имала съмнение, че приятеля и е болен. Да ви кажа, най-странното е, че и аз си мислих, че е болен от ХИВ моя приятел. Имаше един период миналата година, в който боледуваше постоянно и беше много уморен и също така кожата му е много бледа (това е попринцип). Когато запознах майка ми с него, а тя е медицинско лице и каза, че тенът му не е нормален. Все нещо го боли, разболява се през 3-4 месеца, няма енергия, иска все да почива. Скоро ми призна, че преди години е спал с някакви момичета в едни общежития - неангажиращо. А в началото казваше само, че е спал с няколкото сериозни приятелки, които е имал. Също така да не забравям да кажа, че от 10 месеца, почти всяка сутрин ми прилошава като стана. Няколко пъти след секс с него ми е излизало обилно бяло течение. Сега не сме правили секс от 1 месец, защото има здравословни проблеми отново.

Общо взето това са ми симптомите - гадене сутрин, пъпките, понякога обилно бяло течение след секс, затова ползваме презервативи последните пъти като сме правили. Усещам, че ми прималява в момента, както всяка сутрин - пиша това сутринта. Също така имам и болки в корема понякога, не знайно защо. Не се чувствам комфортно в тялото си, както беше нормално преди.
Да кажа само, че имам предположения, че е бил наркоман на времето, защото повечето му приятели са били доста сериозни наркомани, а ми е разправял, че е лежал и в болница, уж заради пиянска вечер, държали го няколко дена и избягал от там. А сега е доста психично лабилен. Защо да го държат няколко дена в болница? Ако е било само пиянство или се е натъпкал с някакви субстанции, кой знае...

Разбира се всичко това, което написах не може да замени държанието му към мен. Грижовен е. Обича ме. Аз също го обичам. Но не искам да се окаже, че ми е лепнал нещо.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 3 месеца
hash: e1d229eb0c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

1.   От авторката: обичам го и ме е страх наистина да не би да му има нещо :(

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 62ee86893a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

2.   Здравей,
Аз съм момичето, което пусна другата тема за ХИВ и хепатит. На мен само 3-4 пъти ми излиза такъв цирей, и в моя случай не са червени. С приятеля ти не използвате ли предпазни средства? (Знам, не съм точно аз човека, който да го каже, но в моя случай беше друго, и по онова време наистина не ми пукаше какво може да се случи с мен) На мен ми излизат и синини по краката, доста големи, мисля че има връзка с черния дроб, който при мен е доста увреден, а ако имам и хепатит съвсем... Моят човек имаше много хубаво лице, едни оцветени хубави устни, румени засмяни бузки, и като видях негови снимки буквално седмици преди да почине, беше един блед, с мъртвешко изражение, направо зловещо ми стана. Не знам дали е заради боледуване или е от живота на улицата, който е доста тежък и изтощителен, а той и пиеше много и взимаше какви ли не неща... Въпреки, че и преди го правеше и не му се е отразило на външния вид. Най-добре се изследвай и недей да правиш секс без презерватив с човек, когото не познаваш толкова добре, дори да ти е сериозен партньор. Стискам палци всичко да е наред!

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: fd1df51e4e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Освен ХИВ, има хепатит B, C и D, , има и сифилис, има хламидии, бтрихомони, стафилококи, стрептококи/ лесно от гърлото при орален секс се пренасят в половите органи/, guardiasa, трипер и куп други болести предавани по полов път.
Отиваш на гинеколог и ти пускат микробиология и цитонамазка за бактерии или гъбички във вагиналния секрет. Отделно си пускаш кръвни тестове за HIV, хепатит B и С, хламидии, Wassermann. за сифилис.
Това, което описваш прилича най-много на фурункул - възпален косъмен фоликул. Бактериална инфекция - стафилокок или стрептокок вероятно, но може възоалението да обхване цялото тяло и да има сериозни последствия за здравето.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 3 месеца
hash: ff15a6d84a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Благодаря за коментарите!
До номер 2, не в началото изобщо не ползвахме презервативи. Откакто имах някакво течение, вече искам да е с презерватив и го правим с презервативи вече. Може и да са врастнали косми тези пъпки, обезкосмавам се с епилатор, защото ми излиза по-евтин и дълготраен вариант. Но другите симптоми и те не са за подценяване. Тези дни обмислям да си пусна кръвна картина, тъкмо ще си изследвания и кръвната група, защото не си я знам. ТСХ ще си пусна също.
Когато имах такова течение последния път си правих промивки със сребърна вода. По 10 капкомера някъде си сипвах вътре и като се изправях водата си изтичаше. Сребърната вода много помага. Даже пих през устата по една капачка няколко сутрини.
И вече никога няма да правя секс без презерватив, освен ако не е с цел да зачевам!

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 582cd569ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Просто си направи изследвания за венерически болести, има пакети.
Кръвната група е отделен показател, не от ПКК. Може да ти прилошава ако си с анемия. Той също може заради това да е блед. Има различни видове анемия.

А за течението иди на гинеколог, със сребърна вода и други отвари само може да потушиш за малко проблема и после да стане по-зле. Иди да ти вземат микробиологоя и цитонамазка и ако има нещо ще то се назначи лечение.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker