Менструални проблеми... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121361)
 Любов и изневяра (29751)
 Секс и интимност (14383)
 Тинейджърски (21904)
 Семейство (6482)
 Здраве (9609)
 Спорт и красота (4704)
 На работното място (3186)
 Образование (7309)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18570)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Менструални проблеми...
преди: 10 месеца, 20 дни, прочетена 544 пъти
Здравейте. Аз съм на 15 години. Цикълът ми дойде в края на Юни 2022, като го предизвиках със силни хапчета (не си спомням имейл на лекарството), защото кръвта се насъбираше в мен и щеше да стане лошо, ако не бях предизвикала менструацията. Откакто ми дойде цикъла за първи път винаги или ми закъснява, или подранява. Веднъж ми дойде три пъти в месеца. Понякога идва с много болки и силно течение, понякога без болки и много леко течение. Разбирам, че в момента се регулират нещата, обаче това продължава вече една година и от вкъщи без сложена превръзка, не излизам, дори и да няма нищо, просто защото ей така като му скимне идва.
Аз съм много притеснителна, с ОКР, паник атаки и като цяло съм много зле психически. Докторите казват, че менструалните ми проблеми се коренят именно, в това че се притеснявам, че не ям и че на 15г. съм 36кг. *Слаба съм защото това е начин на самораняване, тъй като преживявам много в училище, вкъщи, а и наскоро преживях раздяла, която пък беше върхът на нещата...
Та, мога ли да променя състоянието с менструацията и та да си идва и отива както е редно?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 месеца, 19 дни
hash: 865b164bfb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

1.   Аз съм на 29г. и също имам ОКР и тревожно разстройство, бях 40кг, разболях се в гимназията, много добре те разбирам. Пиех успокоителни, защото бях много зле като бях в университета, получих нервен срив. Не мога да се контролирам и постоянно треперя. Много ми стана мъчно за теб. Дано да се оправиш. За цикъла не знам, каквото ти кажат лекарите.

 
  ...
преди: 10 месеца, 19 дни
hash: ed46c1743a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

2.   Ох, страшно е това, ама как 3 пъти месечно-това е лудост! Веднага отивай на лекар! И от каква раздяла се възстановяваш, та ти си дете на 15 години! Не ми казвай, че вече и секс си правила, а за твоята възраст-трябва да си поне 50 кг. Яж мазни неща и ще качиш килограми. Да не би да пиеш някакви лекарства за тия паник-атаки? Съсипваш си живота така... вземи се в ръце, докато имаш тази възможност. Родителите ти защо нищо не правят по въпроса?

 
  ...
преди: 10 месеца, 18 дни
hash: 7c7fcf1cdb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Авторке, имаш сериозен проблем! Няма как менструацията да ти е наред след като ти тежиш 36 кг на 15 години. Колкото и да си висока, това тегло не е присъщо, особено на твоята възраст. По написаното от теб, разбирам, че си доста чувствителна и изживяваш нещата прекалено много. Ако имаш проблеми в училището ти, сподели на родителите си и се премести в ново. Давам ти го като пример, защото самата аз се преместих и знам какво е чувството да си в среда, която те натоварва. Гладуването, което правиш освен, че вреди на менструацията ти, вреди и на самия ти корем, а в резултат на глад в него се образува гастрит и язва, които остават за цял живот без лечение.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker