Повтарящи се сънища - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121347)
 Любов и изневяра (29748)
 Секс и интимност (14381)
 Тинейджърски (21904)
 Семейство (6480)
 Здраве (9609)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3186)
 Образование (7308)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18565)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Повтарящи се сънища
преди: 10 месеца, 4 дни, прочетена 437 пъти
Здравейте! Бях писала в тема на друг човек, питащ за повтарящ се сън това като коментар, но ще напиша и тук, защото там ще получа малко отговори, а ми е важно.

Сънувала съм това нещо вече около 10 пъти през живота ми, а може и повече. Той е за това как някой иска да влезе вътре в апартамента ми от входната ми врата. Единият път цигани искаха да ме измамят и да влязат. Това се е случвало и в реалният живот като бях дете между другото, мама и тате гледаха на шпионката как мъж и жена чукаха и чакаха да им отворим за да ни ограбят и помислиха, че ни няма и си тръгнаха. Сънувала съм и като ситуация, че мъж искаше да ме изнасилва. Друг път някакви непознати искаха да влизат. Като цяло най-различни ситуации, но общото е, че някой отвън иска да влезе в апартамента ми и вратата е леко отворена и е голям стрес, защото аз бутам вратата отвътре, за да не влезе, той бута отвън и понякога малка част от него дори е влязла. И заради тези сънища имам вече дори страх от входната врата, страх ме е нощем най-вече някой да не я разбие, защото е дървена или да не ме причака или да не съм оставила отключено, като цяло ме е страх да не ме ограбят или наранят. Търсила съм информация в интернет, но никъде няма за това. Съня се появява периодично, през месеци, години.

Също като 5 годишна често сънувах един ужасен сън, в който единственото което виждах беше черно, беше космос и виждах една голяма сателитна чиния в единият край и се чуваше един ужасен продължителен звук, като.. не знам … все едно бръмчене когато са ти затворили домашният телефон, но звука беше толкова силен, че ме болеше всеки път много главата и се разплаквах, голям стрес беше. И мама идваше да ме успокоява, защото аз плачех много време и вдигах температура заради сънят. И аз нямаше как да обясня на мама, много съм знаела като дете, че това се нарича сателитна чиния.

Също често сънувам, че ми се чупи телефона. Сънят се е случвал по различни ситуации и счупването е било по различни начини, веднъж дори се беше случвало с Нокиа, което е странно, защото аз съм с Айфон.

Случва се често и да сънувам, че ми падат зъбите или се рушат. Ужасно е. И като се събудя се проверявам и се радвам, че е било сън.

Сънувам понякога и че съм гола. Но много абсурдно. Например на летището съм и ходя и нали правя там някакви неща, които се правят на летище, но съм по ваг*на. И понеже ме е срам целият сън цели аз да си намеря нещо, с което да се прикрия, за да не ми видят хората голото тяло и да се изложа. В този сън намерих дънки и опитах да ги обувам, но до края на съня въпреки това така и не успях да ги обуя и си останах гола. И по гърди съм била. Като цяло гола и опитвам да се скрия от хората да не го видят.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 месеца, 3 дни
hash: e6786e5397
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

1.   Сънищата ти са символ на уязвимост-особено това с голотата.
Просто не се стресирай и лека-полека ще се успокои съзнанието, а оттам и сънищата!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker