Заради работата не винаги мога да обърна внимание на здравето си - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121530)
 Любов и изневяра (29800)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21915)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3193)
 Образование (7319)
 В чужбина (1658)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18607)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Заради работата не винаги мога да обърна внимание на здравето си
преди: 10 месеца, 8 дни, прочетена 806 пъти
Работя в счетоводна кантора и работата е адски много. От миналата година все оправям проблеми със зъбите, като понякога дори съм отлагала по-навременното им решаване, защото вечно ме затрупват със задачи, например миналата година се стигна до там да вадя мъдрец след като вече до такава степен ме болеше от него глава, че се държах по - улиците за нея. После ходех да оправям и други проблеми като всеки път вземам час със страх да не би да се окаже в ДДС-то. Шефката уж ни влиза в положение к ни казва, че здравето е с приоритет, но когато няколко часа ми се наднаха в по - натоварени дни не всичко зависи от мен, на няколко път усетих подмятане по заобиколния начин от нейна страна. Винаги съм наваксвала това време в почивни дни. Веднъж ни подхвана с останалите колеги да не сме вземали отпуски в този период и когато има друго гонене на крайни срокове като този път за здравните ми проблеми ме подхвана открито, не бях на себе си след това. Не беше права на всеки може да се случи, а и утре ако имам дете как ли ще стана крива, че предпочитам него пред това да и оставам след работно време. Сега пак ми изникна нещо в клиниката искаха да го видим веднага ама взех друг час заради.... ДДС и се чудя за д-р ден какво да измисля. Много ми се искаше да оправя и ортодонстките си проблеми, парите все някога ще събера, но ме знам с нея как ще се оправя в това положение.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 месеца, 7 дни
hash: e3264831c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Ако зависи от шефката ти, ти дори ще нощуваш под бюрото си в работата... Да не ти дреме за мнението на работодател, особенно ако става на въпрос за това на българските робовладелци и експлоататори. Спазваш си законовите норми и не могат да те пипнат, най-много да те уволни, но тогава (ако си на постоянен договор), ще трябва и да се изръси с 6 заплатки и ще/не-ще, ще го преглътне като мисирка.

 
  ...
преди: 10 месеца, 7 дни
hash: ef0bc18313
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Много елементарно, това единственота работа на света ли е? Не мога да ви разбера, намери си друга работа, смени си професията ако трябва, из
из от отраничаващите вярвания и малко отвори този мироглед. И без теб фирмата ще се оправи, твоето е чист егоизъм да се доказваш подсъзнателно колко си велика и незаменима. Комплекс.

 
  ...
преди: 10 месеца, 7 дни
hash: 80565ddc1e
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Нямаш оправдание да стигаш чак до вадене на зъби. Ако ще ще ги лекуваш в съботните дни, да, срещу някой лев, но не и да стигаш до вадене. Шефката ти не е права, но тя си разсъждава от нейната камбанария, а и много хора в много фирми взимат фиктивни болнични и е и от това, моя колежка в най-натоварвн период се вясна един ден с фиктивни болнични и другите са бесни, защото има и мъкне на тежко и други неща. Ако мислиш за дете сменяй фирмата един ден, разбира се, че ако родиш нещата ще са същите.

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 7 дни
hash: ef0bc18313
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Шефката и, тя си е виновна. Голям възрастен човек има избор. Тя ДОБРОВОЛНО прави всичко, което и кажат.

 
  ...
преди: 10 месеца, 7 дни
hash: 2de9779c6f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Към номер 3 конкретно за този мъдрец нямаше достатъчно място, спеше зимен сън и докторът ме беше предупредил, че има вероятност да създава един ден проблеми в бъдеще. Като започна да ме тормози се готвех да го махна септември ама покрай обема работа отидох октомври а през това време той започна още повече да ме тормози, по възможност ходя събота и неделя, но понякога не всичко зависи от мен

 
  ...


...
преди: 10 месеца, 7 дни
hash: 2de9779c6f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   При предходната шефка многократно ходехме болни на работа изкарах година и половина и се махнах. Тук в началото като чели не беше беше толкова натоварено или поне аз не ги усещах покрай други двама колеги едната колежка почина и другият колега, който доста товареха напусна след близо 4г. Докато беше при нас шефката го хвалеше сега като го спомене чат пат казва, че не бил научил кой знае какво и че имало още какво да се желае. След това натискът се прехвърли върху мен и коегата и покрай зъболекарските истории почна да става като със старата шефка донякъде. Но ще си оправя напук на шефове проблемите, мислила съм и по другия въпрос, определено след майчинство ще се преориентирам към нещо по - спокойно.

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 7 дни
hash: 9c772c5415
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

7.   Работа и след нас ще има.

 
  ...
преди: 10 месеца, 7 дни
hash: c769522f5d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   От чисто човечна гледна точка би трябвало да ти влиза в положение, ама тя очевидно гони други интереси. За теб най-важно е здравето ти. Казвам ти от личен опит. Точно от много претоварване и пренебрежение на "дребни" неща, после три месеца бях постоянно по различните болнични стаи. После още толкова, за да се възстановя. Не си струва. Като се върнах пак имаше хора с нападки към мен. Угодия няма. Гледай себе си. Работата ще почака. Парите се събират. Здравето изгуби ли се, то вече трудно се възстановява...
Бъди здрава и успех занапред!

 
  ...
преди: 10 месеца, 7 дни
hash: e0a42204eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Благодаря номер 11, както казах в началото не беше така, после като фирмите станаха повече и се започна, натиск това направено ли е онова направено ли е, случвало се е понякога от стреса да не мога да спя, да ми се гади, веднъж даже ме боляха зъби докторът не откри нито един кариес пак се оказа отражение на стреса, беше период, в който ни натякваше с колегата колко неефективно работим е как стане 80 фирми, после дойдоха още две колежки. Принципно винаги влиза в положение, ама както казах напоследък всеки път след зъболекар все ме подхваща за нещо, а ония път кога не беше на кеф откровено прекали. При евентуална бременност със сигурност ще се наложи да изляза в болнични иначе ще рискувам да подложа и бъдещето си дете на стрес, а след това ще се преориентирам.

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 5 дни
hash: ef0bc18313
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

10.   А не си ли задаваш въпроса, че този стрес те с сипва и състоянието ти и преди бременността трябва да е добре, утре зъбите ще ти изпопадат, ама ти си стой.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker