Не знам какво се случва с мен - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121530)
 Любов и изневяра (29799)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21915)
 Семейство (6488)
 Здраве (9621)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3193)
 Образование (7319)
 В чужбина (1658)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18607)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Не знам какво се случва с мен
преди: 5 месеца, 4 дни, прочетена 417 пъти
Здравейте! Имам нужда някой да ми обясни какво се случва с мен. Накратко ще ви разкажа за себе си и ситуацията, в коя съм.
На 23 г. съм, никога не съм се ограничавала от храната и напитките, винаги съм си хапвала стабилно. От това можете да се досетите и за теглото ми. Последните няколко седмици преминавам през доста стресови моменти, боря се със себе си, живея в угризения и болка. Преди 2 седмици спрях да ям, просто не мога. След всеки допир до каквато и да е храна започва да ми се гади, повръщам по 2-3 пъти на ден само вода, понеже не мога да консумирам друго. Постоянно пия хапчета за глава, също така и успокоителни. В общи линии го карам само на вода, хапчета и 2 кутии цигари на ден. Нямам нищо друго в стомаха. Психически съм слаба, усещам как тялото ми просто изключва. Агресивна съм към себе си. Знам, че не е правилно, осъзнавам го, но не мога да се контролирам. Всяка вечер се моля да не се събудя на сутринта, защото не мога да продължавам по този начин. Няма да потърся помощ, освен ако не е анонимно. Знам какъв човек съм, знам, че отчаянието ми достига невиждани предели.
Не знам какво да правя със себе си, не мисля, че мога да се справя.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 месеца, 3 дни
hash: 5a08ab172e
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Потърси психолог или психиатър. В такова положение трябва да потърсиш помощ.
Спри цигарите. Малко по малко почни да ядеш лека храна в малки количества-банани, сухари, ориз, варени картофи. Те не дразнят стомаха.

 
  ...
преди: 5 месеца, 3 дни
hash: c11f7eaf86
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Това не е здравословен и правилен начин за отслабване. Посети фитнес, тренирай с треньор, които да ти казва как да тренираш правилно и какво да хапваш. Защото с това гладуване и да отслабнеш, после ще качиш двойно, не е хубаво, не само за тялото, а и за ума и за теб като цяло.
Ако нямаш възможност за фитнес, си вземи уред във вас, аз например имам бягаща пътека.

 
  ...
преди: 5 месеца, 3 дни
hash: a9aed945b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Какво да правиш?

Първо спри да пушиш!

Второ: отиваш на личния си лекар и му обясняваш всичко това на него - и вече правиш каквото ти каже!

От духовна гледна точка ще ти кажа следното: такива мисли да не искаш да се събудиш - са от лукавия(дявола) и не трябва да ги приемаш, и моментално трябва да ги отхвърляш!

Ти си млад човек! Нищо, че явно си по по-пълна, и аз съм така, но не се комплексирам от това!

Не трябва и да се отчайваш!

Животът ни е дар от Бога и има смисъл! Ще ти го обясня подробно:

Трудности, скърби, болки и проблеми всеки човек неминуемо има в живота си.
Само, че човек трябва да си направи и изводите от такива събития!

При мен именно поредица от подобни събития ме накара да осъзная суетата на земния живот и да се обърна към Бога!

Аз също, преди да достигна до Бога съм се чувствал така - като тези хора със суицидните мисли.

Изходът от това състояние е един: Да се обърнеш към Бога, от цялата си душа и сърце и постепенно да се въцърковиш(в православната църква).

Всичко в живота се движи от нашия създател Бога и от Божия промисъл, но човек е създаден със свободна воля и винаги има избор! Винаги има надежда!

Животът е прекрасен и не свършва със смъртта, защото човекът е създаден от Бога с безсмъртна душа и за вечен живот.
Животът има смисъл, който се заключава в това да се изживее Богоугодно, за да може човек да отиде след смъртта в рая, при Бога. Земният живот е подготовка за вечния.

Затова човек никога не трябва да се отчайва и да губи мотивация за живот!

Напротив! - човек трябва да се радва, за това че е получил от Бога този прекрасен дар - живота и да се постарае да го изживее Богоугодно!

Знаеш ли, има хора в много тежко положение, инвалиди без крака, ръце, безпомощни телом, но въпреки всичко това неизпаднали в отчаяние, борещи се за живот и силни духом.

Има един уникален, прекрасен и потресаващ документален православен филм, казва се Форпост, за отец Михаил от Украйна, който е създал приют за бездомни и болни деца(подобно на нашия отец Иван от Нови хан). В момента в този приют има повече от 400 деца.

Няма да давам връзка, защото напоследък ги трият.

Затова просто напиши в you tube Форпост православен филм, каналът е Православна вяра.

Знай, че живота е борба и човек не трябва да пада духом, а трябва да се бори и да продължава напред! Каквото и да се е случило и да се случи - винаги има изход и надежда!

Знай също, че Бог много ни обича и заради нас хората е създал този прекрасен свят, да му се радваме и да живеем в мир и любов.

Бог е Вседържител и Той със Своя Божий промисъл управлява и промисля за целия свят, за всеки един човек. И косъм от главата ни не пада без Божията воля или Божието допущение.

Бог върши всичко за нас с една цел: да познаем Бога, да се обърнем към Него, да заживеем Богоугодно и да спасим душите си! Защото този живот е временен и е само подготовка за вечния живот. И ние сме създадени за вечен живот, който не свършва със смъртта. Но е много важно как човек е изживял земния си живот, защото на Страшния съд всеки човек ще бъде съден и ще се определи дали да отиде в ада или в рая(с Бога в Небесното царство)...

Затова тук на земята ни се изпрашат скърби, болести, трудности и изпитания. Всичко това ни се изпраща(или допуска) от Бога на нас хората, за да осъзнаем суетата на земния живот, да се обърнем към Бога и да се подготвим за вечния живот като заживеем Богоугодно и се въцърковим...

А знаеш ли кое действително е пагубно за човека на този свят? Аз ще ти кажа - да стане противник на Бога, и да повреди и съответно погуби душата си. (и до края на земния си живот да остане в такова състояние)
(А също пагубно и гибелно за човека е да се самоубие, защото самоубийството е грях, който не се прощава, и самоубийците директно отиват в ада! ) И говорим не за нещо временно, а за вечността. И да бъде човек в ада е страшно...

Конкретните ми съвети към теб и към такива хора са следните:

Прочети Новия Завет(втората част от Библията) и особено обърни внимание на глави 5, 6 и 7 на Евангелието от Матея. Там са цитирани думите на Божия Син - Господ Иисус Христос, това са Божествени истински слова!

Обърни се към Бога. Ако не си кръстена - направи го в някой близък православен храм. Поговори за твоята ситуация и със свещеника в храма, той ще ти помогне и ще ти обясни всичко.

 
  ... горе^
преди: 5 месеца, 3 дни
hash: 84c6d44358
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Записваш час при ендокринолог, да ти види шитовидната жлеза, това направи.

 
  ...
преди: 5 месеца, 3 дни
hash: f55fb3a730
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Преди години изпаднах в депресия, което ме накара да спра да се храня. В рамките на два месеца бях -15кг. Цяло чудо е, че нищо не ми стана. Препоръчвам ти наистина да потърсиш помощ. Аз все си казвах, че нямам нужда, че не искам, че ме е срам... Нищо срамно няма! Здравето ти е по-важно. Като човек, който го е минал, мога само да ти кажа, че в крайна сметка психолози, педиатри и т. н. са, за да помогнат. Човешко е. Ако хората нямахме нужда от тях, нямаше да ги има. Иди на лекар. Пусни си изследвания. Виж как си здравословно, има ли проблем. Всичко ще се оправи, гарантирам ти го! Не се предавай, напук на всичко!

 
  ...


...
преди: 5 месеца, 3 дни
hash: 51a014318b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Страхотна млада и съвременна модерна жена. Щастлива... Предполагам еманципирана.

 
  ... горе^
преди: 5 месеца, 3 дни
hash: ca16eb775e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Ако не започнеш да ядеш на 3-тата седмица ще си изправена пред темата оцеляване. Максимум без храна ще издържиш 40 дена, след което ще умреш. Ако решиш да се захранваш с храна трябва да е постепенно с плод, по малки порции няколко пъти на ден. Ако не ядеш 30 дни и след това се наплюскаш, за организмът ти ще бъде огромен стрес и пак ще умреш. Ти избираш дали ти се живее. По всяко време може да постъпиш в болница. Препоръчвам ти го.

 
  ...
преди: 5 месеца, 2 дни
hash: 88f9ba3343
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Интоксикация от кортизол! Проучи.
Започни с кафена лъжица сутрин на гладно кокосов масло, може да имаш много неприятна реакция, но поне ще започне да "трепе" кандида, която си натрупала в огромни количества, а от там и чистка на черен дроб. По-добре проучи сама.

 
  ...
преди: 5 месеца, 2 дни
hash: 12299edd1e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   1. Опитай се да спреш цигарите или поне да ги намалиш, ако аз пуша по 40 цигари на ден без да ям нищо ще си изповръщам всички органи, имаш късмет че си млада още.
2. Много внимавай с успокоителните ако са химия. Бензодиазепини и невролептици се спират много бавно и внимателно ако си ги приемала редовно за повече от две седмици.
3. Отиди на ендокринолог и настоявай за пълни изследвания на щитовидна и надбъбречни жлези.
Успех!

 
  ... горе^
преди: 5 месеца, 2 дни
hash: da6ad4681b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

10.   Първото което трябва да направиш е да спреш цигарите защотото до като пушиш те те разболяват и контролират волята та ти на болен човек е лесно да контролираш волята му, на здрав е почти невъзможно. Поставяш си цел 1во което ме разболява е да спва цицарите 2ро и т. Нт.

 
  ...

...
преди: 5 месеца, 10 часа
hash: 92ee368427
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Симтомите са ти на отслабена щитовидна жлеза. Предполагам дефицит на витамин Д и Б12. Споко, не е страшно, но предпиеми мерки, за да започнеш терпия. Трябва ти сън и почивка също

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker