Пиърсинг на езика - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121293)
 Любов и изневяра (29731)
 Секс и интимност (14372)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9604)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7306)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18554)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Пиърсинг на езика
преди: 2 месеца, 15 дни, прочетена 294 пъти
Здравейте, може би на някои от вас ще им прозвучи глупаво, но... Днес си сложих пиърсинг на езика (първи пиърсинг изобщо) поставянето се случи по обяд в студио за татуировки, момичето е доста опитно. Защо казвам по обяд ли? Защото ви пиша няколко часа след това и искам да добиетр максимална представа, извинявам се за дългият пост. По време на самото продупчване болката беше адски силна (аз попринцип не съм някоя лигла, на 22 съм, раждала съм, татуси а-у -Няма проблем! Още на първия час след пробиването пих един аулин, защото много ме болеше лявата част на езика и лявата долна челюст. Всичко добре, хапнах, фъфлих абе всичко както му е реда. Със свечеряването започна съответно и подуването. Отново дотук уж нормално, държа да вметна, че съм доста проблемна от към обици не мога всичко да нося без да гноясам... Подуването не е кой знае колко за сега като се има на предвид че обицата с която съм е по малка от стандартната за пробиване, езика ми е малък и тънък и не можех да си затворя устата със стандартна, затова направихме втора дупка (първата се запуши за 2 минути) С две думи големи мъки искарах... Сега това което ме притеснява и моля за съвет от някой по опитен е: Забелязах че под езика около ствола и топчето има нещо... Нещо което не знам какво е точно прилича на 2 неща, а именно : Засъхнала гной/Кожичка. Това което беше по топчето с клечка за уши го отстраних (меко беше не като коричка или съсирек) останалото се махна благодарение на промивка със Сандрин. Много ме е страх именно защото имам горчив опит от обици на ушите много лоши възпаления съм си правила. Кое според вас е по доброто решение за мен в момента Търпение или да разкарам обицата докато е време. Благодаря за вниманието!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 месеца, 15 дни
hash: 956ac502c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

1.   То ми е ясна картинката какво представляваш щом си на 22, вече си раждала, а си тръгнала да си слагаш пиърсинги по езика.. За какво изобщо ти е тая простотия? Махай я докато е време, не знаеш какви проблеми можеш да си докараш ако се инфектира това място, а там е доста рисково. Може да ти се наложи да ти вадят зъби. А и най-малкото, изключително неконфортно и дразнещо е..

 
  ...
преди: 2 месеца, 14 дни
hash: a0da834fbe
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Купи си клеева тинктура (пчелен клей) от някоя аптека, мажи с напоено памуче около раната и си свиркай спокойно - пчелите знаят как да правят лечебни продукти.

 
  ...
преди: 2 месеца, 14 дни
hash: deb38b0444
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

4.   Аз съм от тези, на които им се струва глупаво решението ти. Толкова ли няма нещо смислено да правиш със себе си? !
Иначе на въпроса- явно имаш алергия към някои метали, например никела, затова те съветвам незабавно да махнеш тия железа от езика си и да престанеш с простотиите.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 14 дни
hash: 6fca565f92
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   "Имам непоносимост към обеци по външните части на тялото. Получавала съм лоши възпаления. " "Реших да си сложи обеца вътре, ама нещо не ми е добре. Дали да не потърпя още? "

Като знаеш, че не ти понася, защо се мъчиш?

 
  ...
преди: 2 месеца, 14 дни
hash: d135d81fe7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Наистина ви се чудя на простотиите на някои... Щом имаш проблем с обиците дето се поставят ушите които са много по-безчувствени, как ти хрумна да тръгнеш да си дупчиш езика имайки предвид че е много по-деликатно мястото? След като вече си майка се очаква да имаш малко повече акъл в главата си.

 
  ...


...
преди: 2 месеца, 14 дни
hash: 7f7a7e2690
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   Това трябва да се почисти, каквото и да е. Вземи се в ръцуе, учи, прави нещо градивно. Смяташ, че си различна и готина, но всъщност всичките тези неща избиват комплекси, чудиш се как да си забелязана. Пиърсинга, като цяло от определена категория хора с общи разбирания и манталитет. В главата ти си много готина, в реалността спадат към отрепките. Утре това може да е предпоставка да си нежелана на работа, да не говорим за хигиена, здраве, грозно е и явно дете възпитаваш. Утре ако тази глупост коства живота ти? Защото и такива случаи има, ако поне малко се интерисуваш какво става.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 14 дни
hash: be4d7b7461
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Това ми се струва по-малоумно даже и от инжектиране на устните за да станат на джуки. Глупава ли си или умираш от желание да подражаваш на някоя друга идиотка?

 
  ...
преди: 2 месеца, 14 дни
hash: ad6c2eb4ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   От Авторката
До номер 1: Добър, уважителен човек, владея 4 езика със стабилно семейство съм, а не някоя парясница, не си правете изводи от имтереса ми към нещо ново и нетипично, всичко се случи от любопитвство какво е чувството, колко боли и дали бих могла да издържа някак си исках да изляза от зоната си на комфорт, исках нещо ново, по майчинство съм все още и ми е доста еднообразен и скучен живота, та затова се реших на такава странност, а не за да си вдигна цената ако ме разбирате :) До останалите коментирали Благодаря на всички, още снощи отстраних обецата и потече ужасна гной от дупката, не съжалявам че се продупчих, не съжалявам и че я свалих след няколко часа! Днес езика ми е спаднал и дупката е затворена, но понеже е обезчуствен утре (понеделник) съм на лекар! Благодаря Ви! <3

 
  ...
преди: 2 месеца, 8 дни
hash: f2caf017f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Не съм имала такива проблеми с моята обеца, не знам от какъв материал е била твоята. Обикновено се слага дълга обеца и след месец се сменя с къса. Редовно се жабуриш с вода за уста или със солен разтвор и проблеми няма. Няма как за 2 мин да зарастне, по-скоро не е нацелена самата дупка първата. Аз моята я махам за пореден път, като първият път беше за рентген (още бях с дългата обеца, тоест, нямаше месец от дупченето), втория път я махах за скенер. Махам я и слагам без огледало и без проблеми. Нещо си сгрешила при грижата или бижуто. Не е проблем след време да се продупчиш пак, но нека е лато зарастне тази. След всяко хранене задължително жабуриш. Аз даже същия ден си ядох и нямах проблеми. 2-3 дни сутрин бях подута и малко фъфлех, болка по време на продупчването не съм усетила, после беше като в корена на езика. Миг 400 през няколко часа и това е.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker