Ваксинирани - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121298)
 Любов и изневяра (29731)
 Секс и интимност (14372)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9604)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7306)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18553)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Ваксинирани
преди: 2 месеца, 10 дни, прочетена 1172 пъти
Здравейте, аз съм учил медицина и искам просто да знам дали има други хора като мен? След Ковид голяма част от населението по света се ваксинира.
В България това са около 20-21%, но повечето са "ваксинирани" само документално което е добре. Тъй като се нагледах на какво ли не от К0вид вируса така бе и след поставянето на "ваксините". Накратко едни умряха други се осакатиха трети нищо им няма поне засега! След като съм го учил и след като всичките ми приятели лекари, фармацевти и т. н. сами едни други си говорим, че това бе лъжата на века и знаем какви неща произвеждат големите фарма корпорации като лекарства лично аз избягвам интимни отношения с (цел връзка и семейство) с ваксинирани жени. Просто реално казано никой не знае какво има в тези ваксини какво беше сложено в тях и какви ще бъдат последиците в бъдеще. Като знам какво слагат в детските не искам й да си представям какво може да има в тези. Предполагам някой хора ще ми се изсмеят няма проблем смейте се не ми пука аз го видях и виждам с очите си. Наскоро имах среща с две жени и като ми казаха, че са се ваксинирали и учтиво просто прекратих нещата до само приятелство, като едната доста ми харесваше. Знам, че звучи ужасно да ги отсявам сякаш са прокажени, но немога да го приема това. Написах темата не, за да искам съвет а просто да чуя вашите мнения. Благодаря.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 месеца, 10 дни
hash: 9aace09906
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

1.   Добре, де, като си учил медицина, обясни какво толкова може да има в тези ваксини, че като ги излезеш в мускула на някоя жена това да я прави неподходяща за интимни отношения.

 
  ...
преди: 2 месеца, 10 дни
hash: 7f791ff488
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

3.   Не мога и не искам да контактува с "ваксинирани" от близо, виждам зад очите им и е страшно... някои просто, уф...
Знае се и вече открито се говори какво има във "ваксините".
Някой случиха на празни- ефект плацебо, беше нещо като руска рулетка.
Не бих била никога, за нищо на света в интимна връзка с ваксиниран!
На партньорът си казах тогава: изборът е твой и свободен, но поне си информиран. Ако си сложиш това обаче, ще трябва да приемеш и моят избор да приключим.
Около мен най-близките ми сме чисти всички.

 
  ...
преди: 2 месеца, 10 дни
hash: 10bfffe033
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Всичко е избор, да съдиш, че някой е ваксиниран не е редно, личен избор. Хората на мислят не само за ваксините, за всичко. Всеки си носи отговорността. Човек трябва като слуша нещо да мисли и да го анализира, то мисъл все по-често няма. Хората във време на Интернет нямат елементарни познания, празен поглед и няма какво да кажат.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 10 дни
hash: 5c435b0b0e
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

5.   Кажи, където си учил медицина и математика, да знам да отида и да затварям тези учебни заведения моментално! Ако имаш диплома, веднага си я гори!

Ако реално имаше истина в това, което казваш, досега щеше да има масови фалити на застрахователни здравни фирми. А то няма, ваксиниран съм и съм застрахован със застраховка живот, частна застраховка и държавна застраховка. Никой не ме е питал никога дали съм ваксиниран преди да ме застрахова. Питали са ме дали пуша и пия често. Тоест, ако има риск от ваксините, е твърде малък, че застрахователите да го вземат насериозно. И да, споменатите измислици, че имало осакятавания от ваксините. Ако реално имаше такова нещо, застраховката го покрива това, имам хиляди левове болничен престой покрити.

 
  ...
преди: 2 месеца, 10 дни
hash: 1e6530997e
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

7.   Мисля че е възможно дадени млади жени като чуят че си учил медицина, да те лъжат че са ваксинирани, защото по принцип лекарите одобряват ваксинирането. Хората лъжат нарочно, за да не бъдат нападнати че са антиваксъри, особенно когато са на среща лице в лице, в приятна за тях компания, не искат да бъдат нарочени и да развалят приятния разговор с такъв защо те са антиваксъри.
Иначе смятам че ваксинираните в България с ковид ваксини са наистина 25-30%, и това са по скоро пенсионери заради онези 70лв които им раздаваха, така че повечето може и да са умрели, но такава статистика никой няма да ти даде.
Доказателство обаче за цялата лъжа е че ние неваксинираните 70% от бг населението не умряхме, нищо че не сме "предпазени", нищо че тогава България нямаше налични 5-6 милиона трупни чували.
Само не разбрах как може нещо което не предпазва да ме предпази? Защото нали и ваксинираните се заразяват, и в болница влизат, а само допреди 5 год думата ваксина се използваше за вещество което предпазва от дадена болест.

 
  ...


...
преди: 2 месеца, 10 дни
hash: 69fa8fda56
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Прав си.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 10 дни
hash: 130f2b9603
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

9.   Добре е, че си учил медицина. Изглежда не си си завършил обучението. Защо така?

 
  ...
преди: 2 месеца, 10 дни
hash: b47dec36d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

10.   Искрено се надявам да не сте действащ лекар и да нямате право да лекувате човешки същества!

 
  ...
преди: 2 месеца, 10 дни
hash: aa633959cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

11.   И на теб явно Копейкин ти е промил мозъка.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 10 дни
hash: c981c6c5ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

12.   Учил си медицина, въпреки че си толкова потресаващо неграмотен? Това или е някаква шега, или нивото на образованието в България върви драстично надолу...

 
  ...

...
преди: 2 месеца, 10 дни
hash: 236cac495a
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

13.   Ами аз живея в Испания и тук по-голямата част от населението се ваксинира. Кампанията беше брутална, заплахи, изнудване и прочие. Хората се набоцкаха от страх да не загубят работата си. Медиите само за това говореха, как вече почти 100% от населението се е ваксинирало и само оставаш ти и още няколко смахнати дето се инатите.
Никой от нашето семейство не се ваксинира. И по-късно разбрах че всъщност има много други такива като нас. Познавам някои лично, с други общуваме чрез социалните групи, имаме си групи в Телеграм и организираме събирания и т. н. Та точно това си говорихме с един познат преди две седмици, че всъщност далеч не са се всксинирали всички както лъжеха по телевизията. Имам един друг приятел, лекар, сподели ми че на тая ваксина и няма доверие и че неговите родители също не са ваксинирани.
Ами нормално за връзка да не искаш ваксинирана. Ваксърите да се събират с ваксъри. Не ми се струва някаква ужасна дискриминация. Това са хора с ценности коренно различни от твоите. Рано или късно ще възникнат търкания и проблеми. Аз като избирах гаджето гледах да не е от ваксинираните.

 
  ...
преди: 2 месеца, 10 дни
hash: fcd9539e38
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

14.   Бъдещето ще покаже...
Само ще споделя, че има двойки, на които е отказана ин витро процедура в клиника в Турция, след като са пояснили, че единият (или двамата, не знам) е ваксиниран. Аргументирали са се, че крайният резултат ще е отрицателен (а много ясно, че това удря по имиджа на клиниката). Мои познати споделиха, как децата им, млади момичета, са имали спиране на цикъла след ваксинирането.
След 5 до 10 години тези младежи, които се набодоха без да мислят, ако всичко това е вярно, (а то времето и статистиката ще покаже), ще съжаляват горчиво. Но, в крайна сметка, всеки си носи последствията от това, че мисли или не мисли. Ние, неваксинираните, имахме достъп до същата информация, както и те, но взехме друго решение. Аз лично разчитах на естествения си имунитет, не съм болна от СПИН, че да ми липсва такъв. Защо трябва някой отвън да ми привнася имунитет и защо трябва да е по-добър от моя собствен? !!
В крайна сметка главата ни е дадена, за да мислим.
Който не я е използвал за тази цел, да си носи последствията.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 10 дни
hash: 21f627b873
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Ами аз не съм ваксиниран, в моето семейство едната ми леля, мъжа й и двете им деца, както и дядо ми се ваксинираха. Дядо ми ще навърши 84 тази година и му няма нищо от ваксината. На леля ми и децата й - също.

Майка ми в същото време е твърдо против ваксините и твърди, че водели до стерилитет. Което се получи малко комично в нашето семейство защото имаше

И при и анти ваксъри

С жените, с които излизам въобще не говоря на тази тема. Факт е обаче, че вирус имаше и не беше безобиден

 
  ...
преди: 2 месеца, 10 дни
hash: 80af9d617f
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

16.   И аз съм против ваксините и не съм си слагал. Обаче ти си изперкал леко, язък че си станал доктор.

 
  ...
преди: 2 месеца, 9 дни
hash: 2cc279ce57
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   И е много нагло да търсят донори на кръв от Неваксинирани при положение, че даже ни желаеха смъртта.
А и тук като виждам коментарите... Не давам кръв за ваксинирани, на всичкото отгоре си носи и генетична памет- абсурд!

 
  ... горе^

...
преди: 2 месеца, 9 дни
hash: 361bedbabf
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

20.   1. Нямам време да бъда грамотен пиша от телефона постарах се максималко да сбия и напиша каквото имам да кажа.
2. Аз не отбягвам всички хора заради това, а отбягвам тези с който искам да имам лични взаймоотношения в случая това са жени с който се виждам интимно и най вече с тези с цел връзка.
3. Да аз съм антиваксър, и не съм само аз(много сме).
4. Никой не казва, че не имало вирус! Вирус имаше!
5. Изперкал или не това си е моето мнение! Все още имаме правото да изразяваме своето лично мнение, дали вие сте съгласни си е ваша работа!
6. Какво казват алчните фарма компании и какво правят са две различни неща.
7. Аз се чудя на някой коментиращи та те навсякъде ви го казват вече право в очите, че това си е било чиста далавера измислена и добре реализирана.
По очевадно едва ли би могло да бъде! Не нужно човек да е конспиратор или както някой се изрази "Копейкин" за да го проумее!

Автор

 
  ...
преди: 2 месеца, 9 дни
hash: 1e6530997e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   До 15 той вируса не е изчезнал и сега си го има, но сега го сложиха в графата не токова страшен, тоест безобиден. По статистика от обикновен грип всяка година умират повече хора от колкото от този вирус. Вече от страх, от заплахи по тв, от нервни кризи, колко умряха през 21г е отделен въпрос.

 
  ...
преди: 2 месеца, 9 дни
hash: 376b3a9119
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

22.   И аз не съм ваксинирана. Но не съдя никого за избора му. Всеки сам си поема рисковете. Още една тема - доказателство как някои мъже не са в час. Аз бих те излъгала че съм ваксинирана, за да не се занимаваш с мен.
ж, 26

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 9 дни
hash: 1b66afe954
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

23.   Не знам кое ви навежда, че автора е неграмотен. Че е против ваксината ли? Ами жена ми е медик и през цялото време беше на първа линия. Нито един от нейните колеги не се ваксинира, вкл. и лекарите, защото имат преки наблюдения какво им се слуваше на ваксинираните. Информация от първоизточника, а не от разни медийни пропаганди. Повтарям, това са лекари, пряко лекуващи ковидите, не от другите чули-недочули.

 
  ...
преди: 2 месеца, 9 дни
hash: e91023bc19
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

24.   Аз бях един от първите които се ваксинираха и не съжалявам. Малко след това спря да ми става обаче нямаше връзка с ваксините, а беше подсъзнателен знак да приема желанието ми за гей връзка. В момента са много щастлив с мъжа ми, който също е ваксиниран.

Един от многото.

 
  ...

...
преди: 2 месеца, 9 дни
hash: 9d8489a8c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

25.   Авторе, сам можеш да видиш за колко прост народ става на въпрос! Някои са толкова убедени, че са прави в разсъжденията си, че направо те отписаха като доктор. Пхахахах. Самите те по всяка вероятност са еднокнижковци без изградени два неврона, които да контактуват помежду си.

Ако си спомняш, Шмайзер дойде на пазара с някакви модерни хладилни гардероби, които да съхраняват ваксината ѝ при минус 76 градуса, мисля, беше. Това на каква мисъл трябва да те наведе? На мен ме навежда на мисълта за чужда ДНК, която се съхранява в тях.

Люк Монтание, един от двамата откриватели на ХИВ, вируса на СПИН, нобелов лауреат, беше един от световно известните умове, които от самото начало предупреждаваха хората за опасността на тези "ваксини". Той самият официално заявяваше, че е намерил геномна секвенция на СПИН в това "чудо", което го рекламираха като спасението на човечеството. В Германия се правеха открити срещи на видни учени, които откриха не десетки, СТОТИЦИ "НЕЩА" вътре ("Particles" хахахаха). Представи си, откриха дори Хидра (https://bg. m. wikipedia. org/wiki/Хидри). Хидрата е нещо, което се разпространява в цялото тяло и образува верига. Това е като червей-хищник. Друга неоспорима съставка е графенът. По времето на Ковид убиха един от най-големите учени в тази сфера д-р Андреас Ноак, който във видео обръщения предупреждаваше цялото население какво е графен и какво означава графен да ти попадне в тялото. Графенът образува невронна мрежа в тялото на човека. Той е толкова тесен, че безпроблемно преминава през кръвно-мозъчната бариера. Т. е. директно попада в мозъка. Другото му предназначение е да "срязва" ДНК-то на човек. Той е остър като бръснач. Промяната на ДНК-то на човек е неоспорим факт чрез иРНК молекулите. Това е генна терапия, както официално обяви шефа на Байер.

Друг нобелов лауреат, личен доктор на много президенти по света, Зев Зеленко също беше убит заради непрекъснатите му усилия да предпази хората от най-голямата измама в познатата ни човешка история.

Това, което стана е промяна на ДНК-то. Оттук идват и юридическите последствия. Преди години излезна съдебно решение на щатски съд, че ако някой промени ДНК-то на дадено същество, то то става негова собственост. Защото промененото ДНК е обект на авторско право и патентопритежателят се явява собственик на "творението" си. Помниш ли, че всички добичета бяха подканвани преди ваксинация да подписват едни празни бели листчета (отказ от отговорност), с които ти си известен за опасностите от ваксината и за всички произтичащи от това последствия? Т. е. каквото и да ти се случи, ти няма да можеш да съдиш нито една фармацевтична компания, нито докторите, нито никой. На твоя отговорност е всичко. Е да де. Но с това листче хората се съгласиха върху тях да се извърши генна терапия, с което на практика ГУБЯТ ЧОВЕШКИ ПРАВА. ТОВА ОЗНАЧАВА, ЧЕ ТЕ СА СОБСТВЕНОСТ НА ПАТЕНТОПРИТЕЖАТЕЛЯ НА СЪОТВЕТНАТА "ВАКСИНА". Няма да обяснявам до какво води загубата на човешки права и съответните правни последици. Това хората сами ще разберат през следващите десетилетия.

Само Ганьо Балкански е толкова знаещ и уверен, че е прав, че ще ти бие един юмруг през екрана на Споделито, за да си покаже робската, неука и просташка физиономия. Номер 5 е жив пример, че "от нащо село по-хубаво и умно нема". Пхахахах

Ганьооооо, събуди се, Ганьооооо! В Америка точно застрахователните компании дават най-точната информация за смъртните случаи, за загубата на трудоспособност и пр.. Застрахователните компании НЕ застраховат срещу ваксините, Ганьооооо! Ти отдавна се отказа да търсиш наказателна отговорност на когото и да е с онова голо листче, което подписа! Така че на застрахователите им е през оная работа за тебе дали ще мреш или не. Ама Ганьовеца спи, спи, спи ти казвам....

Ако слушаш, на запад излиза много информация вече и в казионните медии. Смъртността се е увеличила в десетки проценти във всички държави. Мъртвородените бебета са буквално безброй. Италия преживява най-ниската раждаемост от ВСВ насам. В Португалия е нещо страшно. Те имат една от най-високите ваксинации в света. Общо взето много хора по света работят усилено, за да се случи разобличаването официално пред обществеността. Бяха създадени огромни научни колективи и конференции за тази цел. Заведоха се дела. Официалните документи на Шмайзер станаха известни благодарение на щатския съд. Там ясно е описано всичко. И за графена и за спайк-протеина, който се мултиплицира във всяка човешка клетка и ще продължава да се произвежда незнайно още колко време. Именно спайк-протеина е един от виновниците за образуването на турбо рак при ваксинираните. Във Великобритания отчитат огромен ръст на заболяванията от рак. Над 360 000 са се лекували от рак през изминалата година, което е рекорт. Това е 1000 случая на ден! Статистиката е такава не само там. Ракът е повсеместен при ваксинирани.

В допълнение, графенът и другите коктейли запушват фалопиевите тръби. Жените масово стават стерилни. Проблемният цикъл им е най-малкият проблем. Мъжете също. Но стерилитетът е по-силен при жените. Това са над 20% от ваксинираните. ПОНЕ. И то засега.

Всичко ще бъде разкрито. Щом официалните документи станаха публични, щом там ясно пише за стотици странични реакции от ваксините, включително и смърт, то е въпрос на време да се обяви публично пред цял свят. И това ще стане. Ще има нов Нюрнбергски съд.

И другото, което очевидно много ви интересува. Шестте СПИН секвенции, които са инжектирани на хората, плюс спайк-протеина, плус граденът, плюс другите гадости, които са вътре, СЕ ПРЕДАВАТ ПО ПОЛОВ ПЪТ!!! Това означава, че спиш ли с ваксиниран, целуваш ли се, директно ставаш носител на ХИВ. Дори повече - многократно се установи, че ваксинираните СА РИСК за неваксинираните, защото предават спайк-протеина, а и други гадости, от ваксиниран на неваксиниран. Дори говоренето с ваксиниран отблизо представлява фактор за предаването на "спасителния елексир".

Фон дер Лайен, или както ѝ е там името, договори на всеки европейски гражданин по 10 ваксини, които всички ние плащаме. Всеки, дори и без образование, трябва да е изключително прост, за да не разбере, че ако някой иска да те дупчи 10 пъти, за да те "спасява", то той или е луд, или ти мисли "само най-доброто". :D хахаха

Апропо, по цял свят се търси изключително кръв от НЕваксинирани, както и сперма от НЕваксинирани. Случаят със зачеването в турска болница и отказът да се работи с ваксинирани е достоверен.

Само Ганьо Балкански си живее в неговото село и не вижда по-далеч от съседната къща, където Ганьовица-ур*спийчица си клати най-небрежно баджака и си актуализира Тик-Точеца.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 8 дни
hash: e2fd65178a
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

26.   Моля те, ако наистина имаш диплома, направи нещо полезно за обществото и я скъсай!

 
  ...
преди: 2 месеца, 8 дни
hash: 7d37e31c1f
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

27.   С голям кеф си спомням говедата наредени на конвейра за заколение. Нещо като клипа "Машина за месо" на Пинк Флойд. Че даже като излизаха от стаята с някаква животинска гордост си държаха сертификата в ръка, че да го виждат всички. При все, че в България кампанията не бе чак толкова брутална както в големите "демокрации".

 
  ...
преди: 2 месеца, 8 дни
hash: 831650ac5e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

28.   25, нещо залиташ в другата крайност. Били собственост, дрън дрън. Можеш ли да си представиш, ако се огласи претенция към 1 човек на база тая ваксина какви световни размирици ще последват? И тая компания как ще се занули на борсата на другия ден. За турската клиника и инвитрото - това ми звучи повече като легенди и свободни съчинения. Или в по-простия случай - някой лекар-антиваксър там прави пропаганда.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 8 дни
hash: 8ac3a3b6f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

29.   Изчетох целия коментар номер 25 с голямо удоволствие. Радвам се, че има и други будни и умни хора с критично мислене, освен мен, а не само невежи простаци, вярващи сляпо на всичко, което им се набутва от телевизията. Браво, благодаря ти за безценната информация!!!

 
  ...

...
преди: 2 месеца, 8 дни
hash: 0311c10ffc
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

30.   Мога ли попитам явно по-умните от мен защо толкова страшен вирус, най-страшния в човешката история, от него починаха по-малко от 0.5% от населението на Земята, а голяма част от тях починаха не от него, а с него. Например майка ми получи инфаркт и инсулт, чак като дойде бързата помощ разбрахме че е заразена, но дали е било истина не знам. Жена ми се зарази, оздравя без симтоми, аз и сина ми - не.
Мога ли да попитам защо не се правиха аутопсии на починалите? Не е ли това ключово при откриването на лекарство и ваксина, да се разбере механизмът, по който действа вируса.
Защо се даваха 10 000 за починал в болницата с К.вирус, а за излекуван - нищо.
Защо ваксините бяха на принципа - вие си купете лекарството , а ние болест ще измислим?
Защо не се изследваха и не се събра информация за естествения имунинтет към вируса? Z

 
  ...
преди: 2 месеца, 8 дни
hash: 48229e7b50
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

31.   Номер 25 браво. Радвам се, че има хора като теб...

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 7 дни
hash: 79f96cd7bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

32.   Четох една книга много интересна " Забранените лекарства, които лекуват ".
Целта на всичко е печалбата, хората не са важни, фармацевтичните компании просперират, не е важно какво ти продават. Изследвания се правят на най- бедните хора. Дори и лечението на рака не е ефективно, повече ще живееш, ако не се лекуваш.
Децата са задължени да се ваксинират.
Повечето болести като аутизъм, множествена склероза са от ваксини.

 
  ...
преди: 2 месеца, 7 дни
hash: f46a1862e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

33.   Авторе, завършил ли си медицина или не си?

 
  ...
преди: 2 месеца, 6 дни
hash: 825f5bf9aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

34.   Н 25, мисля, че те вече знаят, но не искат да приемат истината.

 
  ... горе^

...
преди: 2 месеца, 6 дни
hash: fb06456762
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

35.   Прочетох с интерес н 25.
Само ще се огранича до моя коментар.
Не се ваксинирах, защото ваксината не се е доказала във времето.
Не е на Дженер, Пастьор и тн.
Имам приятели, ваксинирани.
Единия стана тлъст като прасе.... месо ядял...
Другия... достойнството му било на бойна нога половин ден... :))
Няма да се ваксинирам с неизвестна съставка.
А човекът срещу мен... сложно и страшно става....

 
  ...
преди: 2 месеца, 2 дни
hash: ec8b207fa4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

36.   Н 28, собственост са-"ваксини раните" да, даже са патентовани, провери, проучи.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker