Гадно бяло течение! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121169)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Гадно бяло течение!
преди: 12 години, 6 месеца, прочетена 8366 пъти
Моля ви хора, помогнете ми, имам сериозна връзка от няколко години, и двамата сме на 32, а аз от както изгубих девственноста си, от това гадно течение не мога да се оттървъ-ужастно е. Много ме е тормозело в годините, колко гинеколози смених, какви ли не изследвания си правих, хапчета пих и вагинални свещи слагах, какво ли не и като отида при всеки нов лекар всичко се повтаря - давам си парите на вятъра аз, омръзна ми вече.

Кажете ми при кой да отида и какво да пия, само искам да го нямам това гнусно нещо, писна ми вечно да съм с превръзки, интимни гелове и съпуни смених и пак без резултат, много е неприятно това нещо, имаш чувтвото че вечно си мокра

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 6 месеца
hash: cec2ee2753
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Това бяло течение, най-вероятно са гъбички. Приятеля ти лекува ли се заедно с теб? Защото ако не, може да си ги предавате постоянно.

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 5df2a1d2b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   за бяло течение преди седмица започнах лечение със смрадлика и мога да ти кажа, че ефекта е наистина невероятен. винаги ме е тормозело и мен, колко изследвания ми правиха и хапчета и свещички и нищо. на скоро малко повече се поинтересувах и ми казаха промивки със смрадлика. вариш смрадликата 5 мин, чакаш да истине и си зимаш от аптеката помпичка (като обясниш за какво ти е аптекарката ще се сети). прецеждаш хубаво смрадликата сипваш си е в помпичката и правиш промивка. веднъж на ден е достатъчно, а от ефекта аз лично останах изумена. попринцип не вярвам на бабини дивотий, но тази помогна. :)

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: b250110296
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Причините за бялото течение могат да са и бактерии трябва да иска да се направи посявка да се види какво има в теб, а като направят посявката ти ще проверят и на какви лекарства реагира. Все пак не се отказвай защото това може да се задълбочи и да стане хронично. Кандилоза.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 2bbe696291
гласове:
1 2 3 4 5
  (31 гласа)

4.   Приятелят ти трабва да се лекува успоредно с теб, иначе ти се лекуваш, а той може да няма симптомите, но да е носител и при следващия контакт те заразява отново. Просто се въртите в кръг. При мъжете в 99 % от случаите няма ясно изразена симптоматика, а са само носители.
Иначе мога да ти препоръчам "Тантум Роза" /сега май му смениха името, но в аптеката ще те ориентират/ - много е ефикасно /за промивка става въпрос/. Но ако е бактерия ще трябва антибиотик задължително - за теб И ЗА ПРИЯТЕЛЯ ТИ, пак повтарям.

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 6cc4762d15
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   ОТ авторката: Благодаря за коментарите, номер 1не са гъбички, правила съм си всички изследвания при гинеколога и посявки, за хуамидия за кандида и за къкво ли още не, всичко е отрицателно а течението си го има, преди години съм имала и гъбична инфекция, лекувала съм е и съм се оправяла от нея, но течението пак си е оставало въпреки че съм пила един куп таблетки и свещи за него, но без резултат, понякога съм си мислела че лекаря не е добър и съм го сменяла, но всичко се повтаря и повтаря при всеки нов, пак ми пускат изследвания, пак всичко е отрицателно и пак същите лекарства са ми изписвали за бялото течение, но ефект няма никакъв и вече съм се отказала да ходя на гинеколок освен ако не ми се появи някакъв друг проблем.
Към номер 2 ще пробвам тази билка, купила съм си дамски душ от много отдавна защото и преди съм си правила промивки с билки и то по рецепта на лекари, но отново без резултат.
Към номер 4 :) толкова много съм се интересувала и съм запозната със абсолютно всичко относно това че като провеждам някакъв вид лечение, приятелят ми също трябва да го направи, това ми е абсолютно ясно, с него си споделяме всичко, не ме е срам от тези неща, човешко е, а и приятелят ми е абсолютно изряден спрямо това, прави всичко което му е казано и двамата изпълняваме препоръките на гинеколог, но пак няма резултат, течението си го имаи това си е.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker