Киста на матката - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121422)
 Любов и изневяра (29764)
 Секс и интимност (14390)
 Тинейджърски (21909)
 Семейство (6483)
 Здраве (9612)
 Спорт и красота (4708)
 На работното място (3191)
 Образование (7312)
 В чужбина (1658)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1739)
 Други (18586)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Киста на матката
преди: 12 години, 1 месец, прочетена 27498 пъти
Първо искам да поздравя всички, които са отделили малко време за да прочетат и моята история, а също и създателите и поддръжниците на този прекрасен сайт!
Връщам се директно от гинеколог. Жена на 24г. съм. Реших да отида профилактично + цитонамазка - гледам да се преглеждам редовно, за да съм в крак с нещата. Лекарката ми каза нещо, което доста ме изплаши.

Имам киста в матката с големината на яйце. Последният ми цикъл беше преди 27 дни и утре очаквам да ми дойде. Лекарката ми каза да изчакам първите 1 – 2 чисти дни след менструацията и тогава да отида на преглед отново за да видим дали кистата се е намалила, като ми забрани сексуалните контакти за да не я спукам. Каза, че ако не се е намалила ще трябва да си направя изследвания за… тумор на матката : ( - или второто, което е хламидия (което съвсем изключвам, защото съм омъжена и с мъжа ми използваме презерватив).

Толкова много се притесних. Не спирам да плача. Нямам деца все още, с мъжа ми само направихме сватба и докато се установя напълно в професията си искахме да изчакаме с бебето, понеже искахме да имаме стабилни доходи. Страх ме е. Моля ви споделете ако имате подобен опит или някакво мнение. Благодаря ви, мили хора!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 1 месец
hash: 5699a493c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Трябва да посрещнеш смело вероятностите.... знам, че ти се струва несправедливо, толкова млада и нераждала да имаш тумор на матката, но ако е това, ще трябва да посрещнеш смело нещата и да не униваш! И на мен не ми беше лесно на 40 да ми изтръгнат женските органи и да ме вкарат в климакс, но нали съм жива! Това е най-важното, и мъжът ти да те подкрепя! Ако пък се окаже нещо невинно, още по-добре, ще ти се струва, че летиш:))Стискам палци! Прегръдка!
Катя

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: d9a747cbe7
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Номер 1, благодаря ти, че коментира историята ми. Наистина ми е много тежко да си го помисля, надявам се всичко да се оправи. От мъжа си не получавам много подкрепа, той не приема нещата насериозно като мен и това още повече ме смачква.
След една седмица ще се разбере... стискайте ми палци, моля ви! :(

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 44b6b53dff
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Пробвай лечение с билки. Невен и турта се препоръчват при "женски проблеми". Ако имаш възможност, посети билковата аптека на ул. "Поп Богомил" 38. Желая ти успех, дано да ти помогнат!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: 94c8dcd733
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   О, боже, никакъв тумор нямаш! Аман от калпави доктори.. най-обикновен фоликул, който не се е пукнал! Убедена съм! И трябва да се пукне, трябва да се прави секс! И е могла да ти изпише някакви хормони, които да пукнат тъпия фоликул! Отивай при друг гинеколог, просто при тази не се връщай, говори ти глупости! Никога не се доверявай само на 1 лекар, винаги за по-сигурно при 2-ма. Няма нищо страшно, спокойно и аз бях така, само че моя лекар го побърках от въпроси и бях прочела доста из интернет, за да не ме баламосват! Най-вероятно ще ти изпишат противозачатъчни и това ще реши проблема, спокойно! :) Пиши какво се случва!
Ив

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: d9a747cbe7
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Номер 4, не е в яйчниците, а в матката. Големината му е страшна. И аз четох и секса е противопоказах, ако сеп укне става лошо - отивам в болница

 
  ...


...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 5699a493c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Номер 4, недей поставя на хората диагнози по Интернет! Безотговорно е, някой може да пострада от това и да се забави лечението му!
Към авторката:уточнявай го това, да не ти тежи страшната мисъл! Не знам дали няма да се приеме като реклама, но искам да помогна! Не зная при кого ходиш, но искай 2 и 3 мнение, бих ти препоръчала Д-р Богословова за диагностика, модераторът да прецени дали да пусне името.... Не рекламирам, казвам го като на дъщеря си. И моите дъщери ходят при нея, и аз. Може едното мнение да е нейното. Пиши пак!
Катя

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: 42e0242427
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   ПИШЕ ТИ ЖЕНА, КОЯТО Е МИНАЛА ПРЕЗ ТОВА!

Здравей първо. Бях с киста, направих си цитонамазка, после се оказа, че нямам никаква киста, но най-смешното беше, че ме изкараха с ДВЕ КИСТИ! Моят съвет е да отидеш при д-р. Гунев, той е много известен специалист, вярно е, че взима скъпо, но съм го изпробвала и повярвай ми както се бях наплашила той ме прегледа и ме успокои. Накрая се оказа, че казаното от него беше напълно вярно.

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: d9a747cbe7
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   АВТОРКАТА: Здравейте, реших да ви споделя каква е развързката на моята история. Отидох след цикъла на преглед и кистата беше намаляла до неузнаваемост, лекарката каза, че след следващия ми цикъл ще е изчезнала на пълно и да не се притеснявам. За щастие и цитонамазката ми беше окей.

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: ac8239e40a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Чудесно, много се радвам за теб:)))Помисли си обаче дали искаш точно тази лекарка да те преглежда и да ти поставя диагнози в бъдеще.... защото стресът от такава диагноза е ужасен, сама знаеш вече:((Успех, здраве, много радост и щастие:))
Катя

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: 459cadd9c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Подкрепям 9

 
  ...

...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 5ddb9ede31
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Специално търсих в интернет за безоперативно лечение на киста на матката.
Попаднах на статия за руско лекарство СЕВИТ-ФОРТЕ, което е супер ефективно, обаче е много скъпо, едномесечен курс е 300 лв.
Реших да проверя какъв е състава на това лекарство и открих, много прост състав - сквален, зехтин, витамин А.

В Уикипедия пише, че:
веществото "Сквален" за първи път е открит през 1916 г. в черния дроб на акулите. Впоследствие е установено в някои растителни масла (маслиново, памучно, ленено семе, амарант), масло от пшеничен зародиш, в много растителни и животински тъкани, в някои микроорганизми.

Е, вече знаеш диетата, която ще ти помогне. Успоредно с това яж много и различни видове пробиотици - потърси в интернет. Действат като силна профилактика срещу рак на матката.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker