Заразяване със СПИН - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121004)
 Любов и изневяра (29665)
 Секс и интимност (14343)
 Тинейджърски (21872)
 Семейство (6460)
 Здраве (9584)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3165)
 Образование (7293)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18475)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Заразяване със СПИН
преди: 11 години, 8 месеца, прочетена 7721 пъти
Жена съм на 23 години. От скоро имам сексуални контакти с момче от моя град. В последно време той отслабна, болят го ръцете и краката. Питах го дане е болен от нещо а той ми отговори че наскоро е получил натравяне от развалена риба, която е ял на ресторант и от тогава като яде определени храни получавал някаква реакция и затова го болели рацете и краката. Често го лепват вирусчета и започнах много да се претеснявам да не е носител на СПИН! Правили сме секс без презерватив, но той никога не е свършвал в мен. Искам да попитам ако случайно той е заразен недай си боже каква е вероятноста и аз да съм заразена при положение, че не е свършвал в мен, а зная че заразата е в спермата.. Много съм стресирана, моля да ми пишат само компетентни хора. Благодаря предварително!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 8 месеца
hash: 86697dde2a
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

1.   Първо не е задължително да е спин, ама хич... второ "заразата" не е в спермата само, достатъчно е да е в теб без презерватив, да не говорим, че той може и да не е свършил в теб, но сто процента е отделил предекулационна течност, също, съдържаща сперматозоиди, така че и да бе вярна теорията ти, пак куца.

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 55f3f51e86
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не е задължително да свършва в теб за да ти предаде спин. Отделянето на секрети и малко количество сперма по време на акта също би го предизвикало. Можеш да си направиш безплатен медицински тест за това. Защо искаш да те лъжем и да се притесняваш? Върви до ХЕИ и ги питай къде се правят. Ако те не знаят, личният ти лекар знае. Това не е нещо срамно, просто искаш да си сигурна.

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 38ff8beae9
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   На мен ми се струва, че по-скоро е наркоман, на хероин... Поне по симптомите, които описваш..

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: a9877aabbe
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   За съжаление не е само в спермата, а и в кръвта. Да не говорим, че преди да свърши мъжа изпуска течности. Ако той е заразен, има шанс и ти да си. Къде ти е бил акъла!? Не е само Спин, а и Хепатит, уреаплазми, микоплазми, сифилис, гонорея, херпес и т. н. Съвета ми е след 45 дена от секса без гума и след 3-тия месец да си направиш тест за Спин, за другите болести има много инфо в нета, пулс бг има полезен форум!

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 259df2672b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Стига бе жена, човек може да слабее от страшно много неща, но ако е болен от СПИН ще оздравява страшно трудно, а и той удря първо основно по кожата. Ако все пак е болен вече най-вероятно и ти си болна, защото ако не си се заглеждала обърни внимание, че мъжът отделя секрет още преди да еяколира и в него също има СПИН вируси. Можеш да си сигурна обаче, че човека не е болен точно от СПИН, натравянето може да го е ударило в черния дроб или да е лепнал някой хепатит това е по-вероятно. Инкубационния период при СПИН е средно 6 месеца пред него заразата не се открива с тест.

 
  ...


...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 2dea8413cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Ако са минали 2 месеца от първия контакт иди да си направиш тест.. въпреки че ако твоя тест е отрицателен, не значи, че и неговият ще е.. т. е. може да правите доста време секс без да лепнеш хив (ако той има изобщо). Побързай да си направиш.. и не само защото човека ти е отслабнал, по принцип трябва да се прави този тест. И той да си направи. Но не се притеснявай толкова, най-вероятно нещо му е паднала имунната система. Успокой се първо :)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 8dd820547b
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Първо: Преди колко време е бил сексуалният акт? Ако е преди месец (толкова е инкубационният период), отиди да ти направят кръвен тест и ще видиш.
Второ - при мъжете има предеякулационна течност, в която концентрацията на HIV-вируса е много голяма и дори да не е свършвал в теб е възможно заразяване. При анален и дори орален секс също има риск, особено при първия, тъй като лигавицата е много тънка и много лесно би се наранила, а оттам вирусът директно попада в кръвта. Вагиналният също. Оралната любов е по-безоспастна, но при кървене на венци или нещо друго открито веднага съществува риск от заразяване.
И на последно място - не си мисли, че ей така ти става лошо, отпаднала си и имаш СПИН. Това не е грип. Човек може да живеее заразен с години, без да знае изобщо.
И най-последно - ако не си сигурна в партньора си прави секс с ПРЕЗЕРВАТИВ!

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 2eec6ced78
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Отиваш и си правиш напълно анонимен и безплатен тест, има такива центрове.

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 07f5bb7ce6
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   Ей, аман от хипохондрици и глупости. Няма болест СПИН. Има вирус ХИВ, за който не е ясно дали съществува. Който не вярва да гледа "House of numbers" и продължението му.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 2dea8413cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Към 9 - има болест СПИН, хив е вирусът! първо се заразяваш с хив и можеш да си живуркаш много години без да си болен, просто имаш вируса и заразяваш.. и когато отслабне имунната ти система се разболяваш от СПИН!

 
  ...

...
преди: 11 години, 1 месец
hash: ff23ce3593
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

11.   Към 10 - не ти пише 9-ти, просто обърнах внимание. Човека цитира една руска докторка предполагам, която каза преди време че никой до сега не е изолирал вирусът на СПИН самостоятелно. Тя е казала цитирам " Да, имунодифицит е имало, има и ще има, но той не се предава от вирус. " Според мен има право, но на 50%, заради такива като нея Русия е в челната класация по болни от СПИН. Света в който живеем не се знае дали тази болест не е измислена от масонската и илюминатската ложа, за да ни манипулират, да се внасят средства еди къде си и еди къде си. Оставете това, гледайте си живота и се пазете. Колкото до безотговорните момиченца, скъпи мои, пазете се, не си давайте здравето заради единия секс, няма как да ви се налее акъла в главата знам, обаче се постарайте да бъдете отговорни към себе си поне малко. И да изключвате СПИН-а, хепатита е не по-малко коварен, и редицата от гадни вируси изброени по-горе от коментиращите. Живота е ваш, пазете го!

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: ef987dec92
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

12.   Има една болест която се нарича цьолиакия и за съжаление е неличима.заразата е от храна с попаднали в нея гъбички и микроби които отварят болестта.Поставям тук материала със симптомите защото ми се струва,че приятелят ви я има.http://dieti.rozali.com/dieti-lubopitno/p14268.html.Не е заразна,но за него е много тежка!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker