Моля, помогнете - дебелея! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121049)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Моля, помогнете - дебелея!
преди: 11 години, 3 месеца, прочетена 2582 пъти
Здравейте! Тъй като виждам, че повечето хора тук получават добри съвети, ще споделя и моя проблем и ще чакам коментарчета! Аз съм момиче на 14 години - 7 клас. Откакто имам цикъл (т. е. от малко по-малко от 2 години) дебелея. Дебелея страшно много! От както ми е дошло ( 1 юни 2011 ) ми е идвало около 10 пъти, ако не и по-малко. Оттогава съм надебеляла с 15 кг. Много ми е тежко, разберете ме хора! Знам, че повечето ще кажат че съм още много малка да мисля за фигурата си и че има по-важни неща... Но аз в ученето съм отличничка, имам няколко верни приятели на които мога да разчитам и доколкото са ми казвали съм хубава (не знам). Имам кафяво-русолява коса - къдрава, имам сини очи и чат-пат хубава усмивка. Всичко ми е добре, само от външния вид на тялото си не съм доволна. Правя всичко възможно - ям по-малко, правя сутрин и вечер упражнения, до миналата година тренирах, но сега майка ми иска сега да се концентрирам върху ученето и затова ме спря. Почти всяка вечер плача заради това. Не мога да се гледам. Повечето казват че съм леко пълничка или приятно закръглена, но аз се виждам като прасище. Не мога да изляза с прилепнала блуза или по бански. Просто не се чувствам комфортно. Моля ви кажете ми какво да ми правя - отчаяна съм, и моля без излишни обидни коментари! Мерси, предварително! Целувки!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 3 месеца
hash: 0e14a55c00
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Вървете с вашите при лекар - специалист, може да имаш някакъв пормонален дисбаланс! Нормално е през тийнейджърския период да качиш малко килограми, но 15 са си множко, като се има предвид, че правиш упражнения! Аз качих 5 кг в периода 15-19 години, висоса съм 1. 60 и тежа 50 кг., не е перфектно, но... Просто като ориентир

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 4fecdfdac1
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Моят съвет е да гледаш на нещата по-оптимистично!!! Как така почти всяка вечер ще плачеш за глупости? Недей така! Майка ти е права - трябва да учиш сега, има време да мислиш за фигурата си цял живот. Ти не си дебела, а си пълна - и какво от това? Ако искаш някое момче да те хареса, то ще те хареса такава, каквато си. А и така ще си сигурна в неговата любов, защото ако си слаба, момчето може само да те използва за някой неща(секс и т. н. ). 15кг. не са много. Има време да мислиш за фигурата си. Сега се радвай на живота си и гледай по-оптимистично на него. Още си малка, нямаш никакви задължения, освен да учиш. Това е най-хубавото.

Ранджан

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 40be2e229e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Какъв лекар, момичето е в пубертета. На твоите години доста напълнях, но това си е до организъм и до ген явно. Повечето момичета в пубертета пълнеят, други пък не мърдат от кг си... при всеки е различен. КОЛКОТО И УПРАЖНЕНИЯ ДА ПРАВИШ И ДИЕТИ, НЯМА ДА ТИ ПОМОГНАТ, ЗАЩОТО СИ В ПУБЕРТЕТА. От опит ти го казвам... пробвала съм на твоите години какво ли не, и пак ми се лепеше всичко. Като станеш 10-11 клас ще поотслабнеш от самосебеси, тогава вче можеш да пазиш диети, които ще имат резултат.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 75064dc81a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Гледайте си работата! НЕ ГИ СЛУШАЙ, МИЛИЧКА. Аз съм на 15 и за една зима, за 3 4 месеца качих 9 кг. Отиди на лекар коментарът с хормоналния дисбаланс е верен. Аз пия хапчета от 6 месеца. И аз постоянно плача правя упражнения, пия ел-карнитин също и хапчета за отслабване. Едни и същи килограми съм, но поне не качвам. Когато се оправя може и да сваля някое кило. Имам поликистозни яйчници и докторът ми каза, че е често срещано явление при жените. Помоли майка си, моята е голям непукист по тази тема, но ме измъчваше това чувство и и казах. УСПЕХ, МИЛА, целувки от мен. Знам, че ще се справиш, понякога имаме нужда от лекар, не се получава само с упражнения и диети.

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 26932215db
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   аз също мисля, че е необходимо да се посъветваш с лекар, но с ЛЕКАР, а не с разни диетолози и други шарлатани, провери си хормоналния баланс, истина е, че в пубертета се пълнее но затова си има причина, 15 кг. за две години са много ако не си пораснала и на височина поне с 10 - сантиметра. Освен това ако сега не си обърнеш внимание после ще е по трудно. Много е важно да учиш да се развиваш, но ако нямаш добро самочувствие и самоуважение, животът ти ще отиде подяволите. Аз смятам (мъж съм), че жените са красиви и пълнички не мисля, че жената трябва да е кожа и кости, но и жени които не обръщат внимание на външния си вид и заприличват на плондири също не харесвам, най важно обаче е как самата ти се чувстваш и възприемаш, моя съвет освен да отидеш на лекар е да започнеш да работиш в посока - позитивно отношение към себе си, научи се да се харесваш и уважаваш и най-важното трябва да тренираш реалистична самооценка.

 
  ...


...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 6296a5a281
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   от авторката
до номер 5, аз се чувствам ужасно в кожата си, смисъл като се гледам ми става много тъжно, особено като си видя стрийте по краката и направо умирам ( и като знам че никога няма да се махнат) естествено не съм няква свиня, ама аз не мога да се приема такава ( 63 кг и 166 висока) имам си от всичко по-малко, гадно е като гледам от класа ми кви са... или са нормални биещи към слаби или са някви клечки, абсурд аз никога няма да съм такава, защото имам много тежки и едри кокали...

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker