Парене при уриниране - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121355)
 Любов и изневяра (29748)
 Секс и интимност (14382)
 Тинейджърски (21904)
 Семейство (6481)
 Здраве (9609)
 Спорт и красота (4704)
 На работното място (3186)
 Образование (7309)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18569)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Парене при уриниране
преди: 11 години, 4 дни, прочетена 9684 пъти
Здравейте, имам проблем и ви моля да ми дадете някакъв съвет. Усещам парене ниско долу в корема, при уриниране ми пари още повече.. След като отида до тоалетна имам чувството, че още ми се пишка и усещам голям дискомфорт и парене. След половин-1час малко се облекчава, а понякога изчезва напълно, но след като се изпишкам-всичко на ново. Понякога количеството на урината е доста малко въпреки, че ми се е пишкало много. И преди ми се е случвало.. 1-2 сесмици съм така, после няколко месеца ми няма нищо. Случва ми се за около 3ти-4ти път. Прочетох, че това са симптоми на цистит.. единствения симптом, който нямам е промяна в цвета на урината. Момиче на 17 съм (скоро ги навърших). Чудя се какво да правя. Има ли някакво лечение с билки или нещо такова. Много ме е страх от лекари и болници понеже преди няколко години претърпях 2 сериозни и много мъчителни операции. Второто нещо заради което се притеснявам да отида на лекар е вечният проблем на момочетата... не съм девствена, майка ми не знае.. питала ме е, но мен винаги ме е срам да си призная. Това има ли значение? Ако отида на лекар ще ме пита ли дали съм девствена или ще разбере ли някак? Какви са изследванията? Какво е лечението? И все пак ако има друг вариант за лечение без болници и лекари предпочитам него. Цистит ли е това според вас? Знам, че не сте лекари и не можете да кажете с точност, но просто искам мнението ви. Чувала съм, че подобна инфекция може да се получи от сексуалени контакти, но не мисля че е това. Правила съм секс с едно момче... заедно сме от 2 години и на него му няма нищо, не се е оплаквал от нищо, така че не мисля че може да е от това. Ами това е от мен. Благодаря ви предварително, ако ви интересува нещо, което не съм казала питайте. :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 3 дни
hash: fc1be90163
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Това е цистит. Има лечение с билки, но не са достатъчни, ако е в напреднал стадий. Отиди на личния лекар, ще ти направят необходимите изследвания, ще ти препишат медикаменти и ще се оправиш още след 3тото хапче или повече, ако е подходящо предписано. Успех :)

 
  ...
преди: 11 години, 3 дни
hash: 89b65898fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Вероятно е някаква инфекция, може да е от хигената, не се мимй с сапун, само интимен гел или вода. За девствеността не се притеснявай лекарят няма да каже на майка ти за това, той е длъжен да пази тайна. Но задължително трябва да отидеш на гинеколог, за да ти направят изследвания за да се установи какво е, възможно е да те е заразил с нещо приятелят ти, нищо че той няма оплаквания, той може да е само преносител на заразата, дано не е от него. Не се притеснявай отивай на лекар и дано е нещо без обидно, възстановявай се по бързо, и прави безопасен секс. Успех. мъж 37.

 
  ...
преди: 11 години, 3 дни
hash: 958a6f8892
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

3.   Според мен това е цистит. Аз също страдам от него. Симптомите са същите. Ходила съм и по доктори. Правили са ми изследване на урината. С тази разлика, че в повечето случаи ме е хващало с кръв. Пишкала съм само кръв и уверявам те, че тогава боли още повече. Иначе при лека истинка също хваща но без кръв. Винаги са ми изписвали ципрофлоксацин или цифран което е по чистата форма на ципрофлоксацина. Вече като ме хване директно си гълтам хапчето и хич не се занимавам да ходя по доктори. Пила съм билкови цистон но трябва да се пият 2-3 месеца, а тези които рекламират с американската червена боровинка са си пълен майтап. Само парите им са много. Моя съвет е първо да отидеш при личния лекар. Казваш му, че те боли корема. Обясняваш, че те боли при пишкане и настояваш да ти пусне изследване за урина тъй като се съмняваш за цистит. Ако се окаже цистит почти съм сигурна, че ще ти изпише тези хапчета. Ако е добро изследването кажи, че искаш талон за гинеколог. Може пък да имаш гъбички, течение. При вагинални заболявания може да получиш същите симптоми, но в по-лека форма. И не се притеснявай личния лекар няма да те пита дали си спала с някой. Но гинеколога на него се казва всичко. Просто влизаш в кабинетите сама. Не с майка си.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 дни
hash: 0712f6a727
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Глупаче, иди на лекар. Да вероятноста лекарят да разбере е много голяма зависи от прегледа. Но има и лекарска тайна, няма как да каже на майкати. Ако след време настъпят усложнения това дали си девствена или не няма да интересува нито теб нито майката. Ще си имате съвсем други проблеми на главата. Пък и на 17 е нормално да водиш полов живот. Потърси професиолнална лекарска помощ не използвай разни илачи и рецепти от нета и от приятели. При неправилно лечение може да влошииш нещата а последиците може да са много тежки. Все пак искаш един ден да имаш деца нали?

 
  ...
преди: 11 години, 2 дни
hash: 426113a83a
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

5.   От авторката: БЛАГОДАРЯ ВИ МНОГО ЗА СЪВЕТИТЕ!!! Искам да добавя: Имам бяло течение, но то не е от сега. Винаги съм имала малко, но сякаш сега е повече. А за паренето и болката... веднъж ме боли много, веднъж не ме боли изобщо или ме боли малко... и така всеки път различно. И колкото повече вода пия, толкова е по-добре. Много се обърквам. Прочетох в няколко форума, че при диагноза цистит лекарите изписват антибиотици, от които се получават гъбички, после се лекуват гъбичките и накрая пак можело да се появи цистита.... не искам да попадам в такъв кръг... особено пък да имам гъбички, много трудно се лекуват дори май не може напълно. А аз антибиотици не знам дали някога съм пила, а ако съм пила е било като малка. Майка ми не дава да пия антибиотици, а и не ми се е налагало имам силна имунна система и се разболявам много рядко и то от някоя лека настинка. И сега изведнъж да ме натъпчат с антибиотици... Много зле се чувствам.. не знам какво да правя :(

 
  ...


...
преди: 11 години, 1 ден
hash: 8f046201e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   аз също бях така до онзи ден.... много е неприятно, но за съжаление май вече ми е хроничен... спасява ме единствено Уринал.... като го изпия и до час -два ми няма нищо, но внимавай кога го пиеш, защото той с тая червена боровинка, много пречиства и като го изпия ходя 4-5 пъти(и то стабилно) в рамките на час!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 1 ден
hash: 8f046201e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   аа и да допълня, че щом не си девствена може и друг да е проблема... аз като бях 10-ти клас, започнах да водя полов живот и ми се появиха подобни симтоми и понеже, като теб се притеснявах, споделих с класната ми :Д та тя дойде с мен на гинеколог и от там се почна.... имах рана(от неопитност, от прекалена скованост, ама нали всички го правят, та и аз.. ) трябваше да я горят на ти 70 лева за някакво лекарство, на ти пари за гинеколози... а бе супер неприятно... жива и здрава да ми е даскалицата, че беше пич и плати всичко и после на час по лъжичка и ги връщах :Д

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker