Манипулационна - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121166)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Манипулационна
преди: 10 години, 11 месеца, прочетена 5863 пъти
Здравейте,
интересува ме, всичко необходимо за отварянето на манипулационна. Майка ми е медицинска сестра с 25г стаж, но не работи от 10, 15г вече, иска да си отвори манипулационна. Инересува ме много пари ли е нужно да се вложат, какво е необходимо да има в един такъв кабинет, дали е загубила права, след като не е работила повече от 10г и всичко, което знаете.
Благодаря предварително.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 11 месеца
hash: 71e3441dec
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

1.   Майка ти да си гледа старостта и да си взема пенсията. Щом е завъшила сестра и има 25 години стаж и от 15 години не се занимава с това, следователно тя е над 63 годишна възраст /пенсионна възраст/, нека остави младите сестри да работят.
Дори да успее да отвори частна манипулационна, в което трябва да вложи доста пари, кой платежоспособен ще иде при сестра на такава възраст да си плати манипулация? След като има по евтини към зравна каса с млади сестри на които със сигурност не им треперят ръцете!
Ако е в някое затънтено село, където няма лекар, да бие на бабите инжекции може и без манипулационна, но ако говориш за голям град изключено.

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 26c001ee3c
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не от такъв съвет имах нужда. Остави на нея да си прецени дали иска да лежи по цял ден и да си гледа старостта или иска да работи и да се чувства полезна. За сведение - на 60г, и със сигурност не трепери и не изглежда на толкова, по баба си ли съдиш или по твоята майка. Не живеем в село, в град до морето сме и има само една манипулационна, която също е на сестра около 60те и да ти кажа доста и върви. Майка ми беше една от най-добрите сестри и все още я търсят за разни системи, инжекции, пробиване на уши и т. н
За финансите, айде пак да оставиш на нас да преценим дали можем да си го позволим или не. Щом съм тръгнала да питам, значи не сме на просешка тояга, можем да си го позволим -освен това помещенито си го имаме, в центъра е, наше си е, в смисъл няма да се плаща наем.
Чакам коментари, които ще ми бъдат полезни.

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 18f8dbae09
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Не съм съгласна с мнението на №1. Това, че може би е над 60г не означава, че и треперят ръцете и не е професионалист. Щом иска да си отвори манипулационна значи е достатъчно голям и отговорен професионалист! И няма значение дали си платежоспособен или не. 1 инжекция да не струва милиони. Струва 3-5 лв, ако е венозна или система е малко повече. Дали ще отидеш по здравна каса или на частно цените са едни и същи. Даже старите сестри бият доста по-леко инжекциите отколкото младите!!! Младите нямат това търпение и старание.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 6b7874f806
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

5.   Здравейте. Аз също съм медицинска сестра и също искам да отворя манипулационна... но за съжаление никъде не можеш да намериш информация за това дали можеш или не??? Има само информация какви са изискванията за помещенията. Ако има някой информация, моля да я сподели. Благодаря предварително

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker