Папилома - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (124258)
 Любов и изневяра (30593)
 Секс и интимност (14667)
 Тинейджърски (22062)
 Семейство (6740)
 Здраве (9766)
 Спорт и красота (4773)
 На работното място (3352)
 Образование (7436)
 В чужбина (1706)
 Наркотици и алкохол (1130)
 Измислени истории (802)
 Проза, литература (1771)
 Други (19304)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Папилома
преди: 11 години, 5 месеца, прочетена 2054 пъти
Здравейте. При поучаване на цитонамазка 2 гр. по пап има наличие на единични клетки с коилоцитна метаплазия и доктора ми каза че съм имала допир с папилома но понеже съм била млада и здрава не съм го прихванала. Имам си сериозен приятел от 2 години и той беше първия ми както и аз на него и не знам от къде другаде да съм имала допир като аз съм нямала полов контакт с друг а и по негови думи на който аз вярвам тъй като сме нон стоп заедно и не мисля че ми е изневерил имали вероятност да е нещо друго??? .. смисъл дали той да не се подложи на изследване или не знам.. няма смисъл да се лекувам ( лекаря ми назначи един месец лечение ) и пак да прихвана нещо и отбелязвам че го правим с презерватив и само веднъж се е късал.. та ако някой знае нещо по въпроса ми.. нека сподели? Благодаря предварително :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 5 месеца
hash: fb1794ba57
гласове:
1 2 3 4 5
  (305911 гласа)

1.   Папилома вируса не се лекува. Или го имаш или не. Доктора ти може да си изяде дипломата"доктора ми каза че съм имала допир с папилома но понеже съм била млада и здрава не съм го прихванала". Това са пълни глупости. Имунитета ти е добър и бори вируса, но не можеш да се излекуваш от него. Носиш го цял живот. Партньора ти може да го е имал от преди 5 години, ти също, но чак сега да се виждат поражения.
Презерватива не пази от човешки папилома вирус.
Лекувай се! Назначена ти е терапия. Проведи я, за да не стане по - зле. Ако толкова е важно кой е виуса си пусни онкоцитонамазка ДНК на високо рискови. Цената е 120лв. Но ти казва дали имаш или не ДНК на папилома вирусите, които водят до рак.

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 330b92bfe9
гласове:
1 2 3 4 5
  (252444 гласа)

2.   За ЧПВ има доста изписано. Щамовете на вируса са около 100 и малко повече и около 40 се предават по полов път. Така че няма шанс в някакъв момент да не се срещнеш с него. Зависи само от имунната ти система какво ще се случи. При теб явно системата ти работи добре поне в този момент и всичко е наред. 2 група е най-често срещаната при жени, водещи полов живот. Ако те вълнува как си се срещнала с вируса-ами начинът е само един- сексуален контакт. Вирусът минава и през презерватив, така че това не е 100 процентова гаранция за предпазване, но все пак е по-добре отколкото без предпазни средства. Можеш да го лепнеш и без проникване, чрез петинг само, ако партньорът ти е заразен. Така че добре си помисли, ако изключваш себе си, значи приятелят ти е вирусоносителят. От въпросните щамове само няколко са високорискови за рак на маточната шийка. Има изследване и за това. Но според мен е излишно да си го правиш на този етап. Говори с гинеколога си и реши какво да правиш и колко да се филмираш.

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: f55498662a
гласове:
1 2 3 4 5
  (223330 гласа)

3.   забравих да спомена че и двамата водим полов живот по малко от година.. и сме нямали полови контакти с други

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker