Не искам да съм с рокля на бала..! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (124255)
 Любов и изневяра (30593)
 Секс и интимност (14666)
 Тинейджърски (22062)
 Семейство (6739)
 Здраве (9766)
 Спорт и красота (4773)
 На работното място (3352)
 Образование (7436)
 В чужбина (1706)
 Наркотици и алкохол (1130)
 Измислени истории (802)
 Проза, литература (1771)
 Други (19303)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Не искам да съм с рокля на бала..!
преди: 11 години, 5 месеца, прочетена 5193 пъти
Вижте... не обичам рокли, токчета, гримове и тем подобни..От малка съм си такава..Не искам да съм с рокля на бала.. винаги съм играла с момчетата.. поради причината, че повечето момичета са кифлички и гримчето е по-важно за тях.. е за мен е по-важен спорта..не обичам токове, рокли и т.н.. ..Понеже си мисля, че ще е тъпо да не отида на бала си може ли да ми предложите някакво облекно което да не е рокля.. ами не знамм .. ????????

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 5 месеца
hash: 85f778a6a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (305911 гласа)

1.   Ще се прежалиш един път. Аз също мразя ризи и костюми, но точно така бях облечен на бала.

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 3ce2fc18d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (252444 гласа)

2.   Съжалявам, че ще ти го кажа, но балът е едно от малкото събития в живота ти, които ще ''изискват'' да носиш рокля за него :) като се омъжиш след време например, какво, пак ли ще казваш ''не искам да съм кифла''.. с гащеризон ли ще се омъжиш??? това е официален повод, случващ се веднъж в живота (както и женитбата). Съветвам те да си избиеш предразсъдъците от главата за останалите момичета. Бъди уникална по своему - има изобилие от рокли по магазините, ако желаеш, можеш да избереш късичка рокля, която да изглежда по-семпло например и чифт токчета, които да са ти удобни... можеш да изглеждаш добре и без да си кифла като другите. а към грима - ти сама си прецени. Но не проваляй балната си вечер заради такъв каприз. Аз лично ако видя някое момиче, което носи друго, различно от рокля на бала си, ще му се изсмея, честно. Устискай за един ден.

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: bb1223f942
гласове:
1 2 3 4 5
  (223330 гласа)

3.   Според мен ще е по-скоро тъпо ако отидеш на бала си, при положение, че не обичаш кифличките :) Балът е един голям парад на суетата, пълен с пияндета от началото до края... и чалга. Ако си против тези неща, ще си си по-добре на друго място. Не съжалявам дори за момент, че пропуснах моя бал.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 3361c816e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Да си чувала за панталон?

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: da0550873a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Евалата, че мразиш такива кифлички! И аз не ги харесвам, не харесвам гримове и токчета.

 
  ...


...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: cc1ceed029
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Не му придавай чак такова значение на този бал. Една година след него изоообщо няма да ти пука за този ден. Въпреки всичко си жена, колкото и да се събираш с момчета, и е хубаво да изглеждаш стилно и елегантно. Бъди с някоя семпла рокля, избери си оригинални бижута към нея, които ще изпъкват. Не е нужно да си намацана с грим, има много клипове в нета за това как да имаш грим, но да изглеждаш все едно нямаш и идеята е просто да си покриеш несъвършенствата- да изравниш тен, да подчертаеш очите и т.н. И аз ходех цяла година с тениски и кецове, накрая облякох рокля (все пак е бал), но това не ми промени стила на обличане. Примерно ако си с малка черна рокля леко разкроена от талията надолу, мисля че много добре стоят и на по-слаби и на по-пълни момичета. Косата ти може да е вързана на кок небрежно или пусната изправена или накъдрена. Наистина няма смисъл момичетата да се вживяват и да правят кой знае какви визии за единия бал, защото това е една вечеря в хотел, малко танци и после дискотека ако въобще ходиш. Спомените ми не са ми от бала, а от хубавите и забавни моменти в училище.
Аз си мисля, че по-скоро отказваш да приемеш,че имаш и женствена страна, и затова не искаш да се обличаш така. Виж, случаят е идеален да пробваш! Колкото до токчетата има и токчета по 3 см и по 5 см , може и с пантофки да си отива роклята ти. Много искам да можех да видя реакцията на съучениците ти като те видят с такава визия каквато аз ти описвам! Защото моите не спряха да повтарят : По-често се обличай така!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: de466c0873
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Женски костюм с риза. По принцип се носи с токчета, но не е задължително. Не се сещам в момента за подходящи обувки, но със сигурност като тръгнеш да търсиш по магазините продавачите ще знаят.
Знаеш ли, аз през живота си бях обличала рокля точно два пъти, грим слагах рядко, колкото да не е без хич. Прически никога не съм си правила. На абитуриентският ми бал се постарах да бъда като останалите. Мислех , че няма да ми е удобно така, но напротив- за първи път се чувствах като истинска жена. Като принцеса. От тогава все по-често си купувам рокли и си ги нося.

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 09f27973f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   На бала трябва да си наконтена по принцип..
И аз съм като теб и на бала си отидох със рокля в червено и черно над коляното, която приличаше на туту-поличка, а отдолу бях с кецове.
Кавалера ми ме хареса, а това е най-важната :)

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 41ac9c2c11
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

9.   Със спортен екип :) тцтц... Че си с рокля и гримче не означава, че си от онези "кифлички". Бъди по женствена явно си някоя мъжкарана, ем тогава вари с някои костюм мъжкиженски...

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 78dd6c9a8f
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Еми тогава вземи един анцуг и с него отиди, кво толкова да не би да имаш бал само един път... Пффф. И сега по темата - стани жена. :)

 
  ...

...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 9d986f7c78
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Не е задължително да си с рокля. Като не искаш си купи хубав панталон и риза/блузка/потниче или нещо тип "гащеризон" (има доста официални модели по магазините). Купи си "пантофки". Отиди да ти направят хубава прическа. Гримирай се леко - малко пудра, спирала и гланц за устни. Това е най-лекият вариант.
Обаче! От опит ще ти кажа, че когато се видиш в рокля... И аз бях като теб. Не исках с рокля, не исках токчета. В крайна сметка стигнах до компромисен вариант - някаква изчистена, почти ежедневна рокличка. И си държах на ината. Докато продавачката в магазина не ми предложи да облека една дълга рокля с корсет "само да се видя с нея"... Наистина се почувствах като принцеса. И в крайна сметка си я купих и бях с нея на бала. И, колкото и изненадващо да звучи, ми беше удобно.
Не се панирай, не се инати. Разходи се по магазините, разгледай, пробвай. Никой не е казал, че като облечеш нещо трябва да го купиш. Накрая пак можеш да отидеш и да си вземеш панталон :)

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 5ddbfe56cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Ама си и ти номер 2. "Балът бил един от малкото които ще изиксват рокли" Ама я едни сърби(даваха ги по телевизията) всички без изключение бяха със анцузите си. Бала и сватбата са различни неща. Щото на бала ти танцуваш, а пък на сватбата другите танцуват, а ти се целуваш под олтара. Отиди като сръбчетата с анцук, а пък парите дето щеше да харчиш за рокля ги дари на нуждаещи се хора. Сърбите явно са по-съчувствени от вас. Момичетата са дарили парите за рокли, а пък момчетата парите за смогингите си! Няма ли да направите едно дело! Ет ся номер 2 сигурно ще си вземе багажлето и ще се изфръцка с рокличката си, която е откраднала от кукла Барби. Ама я! Кифлички! Авторката не понася "кифлички"(май скобите не са от нужда хаха). Изкефи се на СПОРТНИЯ си бал. Маратонките ще ти стоят по-добре от колкото бляскави пантофки.

Violet

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: b0cd782e9d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Нито е задължително да си с рокля на бала си, нито самият бал е просто панаир на суетата и поле за изява на кифли под звуците на дива чалга. Моята бал беше уникален и незабравим, без чалга, с хора, които обичам, всичко беше страхотно. И има момичета, които се обличат официално и без да са с рокли. Има хубави костюми с панталони, сака, туники... каквото ти е на сърцето. Никой не може да ти каже как да изглеждаш на бала си, това са глупости. Нито някой може да предвиди как ще си изкараш. Всичко зависи от теб!

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: a88d23a9fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   ЖЕНСКИ КОСТЮМ С РИЗА.. Айде моля ви се.. много добре знам, че всички ще са.. с рокли поли квото е там само аз ще се стамувам с няква риза.. панталон.. до 10.. товам че мразя гримове.. които правят повечето момичета много отворени и красиви не ме прави МЪЖ.. по коментарите ви гледам, че плюете.. мъжкара каква ли не.. като не ме познавате не искам да спорите.. ако ще давате съвет то да е от ползва... мъжкарана съм била.. ми значи мога да ти махна 90 процента от красотата с мокра кърпичка бе.. отворените...
Мога ли да не отида на бала си?
Avtorkata!

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: a88d23a9fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   От Авторката..
Много хора ми казват, че спорта е хубаво.. и имам страхотно тяло... и ако облека рокля.. ще съм супер.. обаче проблема ми е, че има много наперени лигли които не са те виждали преди с рокля.. и много добре знаете как се подиграват е това ми е проблема.. от подигравачите..!

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: dc358a1556
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

16.   авторката явно е лесбийка, която не може да приеме женствената страна в себе си и дори на бала ще намери вариант да изглежда като мъж.. Какви кифли и какъв спорт когато говорим за бал?

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: dfe06326c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

17.   Значи първо аз съм изцяло против тези балове! По-нагоре казвате, че се случвало веднъж в живота, това е просто една селяния. На мен ми предстои след време, но съм казал категорично, че няма да отида.. Да се върнем на твоя въпрос - може да облечеш някое костюмче. Никъде не е записано, че трябва задължително да си с рокля. Същото се отнася и за момчетата - може и без костюм, а с дънки, ризи или нещо подобно....

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: f6bd3f6468
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   какво общо има спорта със женствеността?
грешка! има и то много - но не и за това което ти си мислиш
знаеш ли колко хубави спортистки има - тенис, плуване, волейбол и всякакъв друг!
всички те са спортистки но и жени преди всичко!!
не малко то тях са се снимали за мъжкия списания точно защото заради спорта имат страхотна фигура!

ти ясно си си "мъжкарана" - няма лошо
тогава иди с панталон
не може да се промениш.. като не ти харесва.. какво да правим

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 4a7c8d5b75
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Какво ви става, дами?? Вие сте ЖЕНИ, не мъже. Кой ви открадна женствеността и нежността??? Това, че си слагаш грим не значи, че задължително ще си кифльок. Да няма задължително да слагаш 1 тон? Очудвам се как изобщо има такива "жени".

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 60ef153c7a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   чакай малко, това, че ще облечеш ролкя, не те прави кифла, само адекватна на събитието. приеми, че има места, на които не можеш да отидеш с анцунг например

 
  ...

...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: c3917cc11c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   И аз мразя рокли и токчета и гримове но облякох рокля, сложих токчета, гримирах се не е толкова страшно, като се погледнеш веднъж в огледалото дори може да ти мине през ума че така се харесваш всъщност.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: cca39ad771
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   Еми или не ходи на бал, или си избери някоя хубава рокля, какво толкова? ! Не разбирам наистина... Явно проблема е психологически.. или физически, ако си дебела или нещо от сорта.. Имам една приятелка, която винаги се е движела с момчета и какво? Отиде на бала си, даже и кавалер си имаше. Ако това ще те успокои - аз пропуснах моя, защото не понасях никой от класа ми, съответно нямаше нужда да харча парите на родителите са една вечер пълна с нелицеприятни хора за мен. Виж сега, не е задължително да ходиш, ако не искаш. Но ако класът ти е готин и имаш приятели там - отиди!!! Но ако проблема се късае до роклите и женските неща, тогава това, че от малка си ходила с момчета ти е оказало влияние и ти един вид си станала една от тях... Помисли си каква искаш да бъдеш - женствена или мъжкарана? Ако е второто, можеш и да си с костюм на бала, или някоя по-обикновена рокля, въпреки че ще е адски тъпо... но е важно ти как приемаш себе си. Бих те посъветвала да отидеш по магазините и да пробваш всевъзможни рокли... все с някоя ще се харесаш, хем ще разбереш кое ти отива и кое не.

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 144904da3f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

23.   Ами вместо да даваш 500 лв на някоя скапана рокля, си вземи едни яки кецове на supra, едни по-гъзарски дънки и някоя готина фланелка или спортна риза. И осторе може с някое късо (или дънково) якенце. Без грим. Просто си изправи косата и я вържи прическа тип венец. Нещо такова, по-спортно. Или с потури, риза и спортно сако. И някои обувки (барелинки). А сега се сетих и за още един вариянт. Някой панталон (тесен, без ръб, по-спортен), риза или фланелка и сако или жилетка. Много ще е гот.

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 838de0e359
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

24.   Ами сега има толкова вариации, примерно едни високи обувки съчетани с туника примерно лека и падаща ще е супер -хем модерно хем не е рокля, съчетание си направи :). И аз мразя рокли, но ще ти хареса един път да си принцеса. Успех и не обръщай внимание на предните коментари

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: a0d51dcfed
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

25.   Ама и авторката хем пита за алтернативи, хем не одобрява нищо, че ни се и кара... Извинявай, мила, освен женски костюм или нормални дрехи, какво друго остава???? Не си избивай спортната агресия върху нас.
Проблемът ти е, че искаш да си с рокля, но се притесняваш, че като те видят за първи път ще ти се подиграват. Защо не каза направо, а ни увърташ? Нали знаеш, че и друго да сложиш пак ще се подиграват, защото си различна? Не знам твоите съученици какви са, но в моя випуск имаше също момиче, което никога не беше слагало рокля през живота си, дойде с рокля, беше много по-хубава от някои много "женствени" момичета и всички я харесахме, никой не й се е подигравал, освен кифлите. Беше от завист и си личеше! Купи си една хубава рокля и стой в компанията на момчетата, да видиш как ще се спукат от яд кифльоците! Не си заслужава да не си ходиш на бала, само заради някакви съученички.

 
  ...

...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 37c1e1b43e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

26.   Щом не искаш рокля отивай гола, тъкмо и пари няма да даваш, а и ще си център на внимание. :D

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 2855a2eb6e
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

27.   Ами като си толкова капризна не ходи на бала си и готово! Момичетата от класа ти, които ти наричаш "кифлички" заради ЖЕНСТВЕНИЯТ им стил на обличане няма да станат за смях, ами ти ако отидеш по спортен екип. А ако толкова ти се ходи на този бал - облечи една рокля за една вечер, нищо няма да ти стане.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 2855a2eb6e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

28.   Мога да ти кажа, че и аз не харесвам 'кифличките' (въпреки че този термин в повечето случаи е преувеличен от комплексираните момичета, това, че е едно момиче се поддържа и слага лек грим, не я прави кифла. И това, че носи токчета, рокли и т. н. също не я прави кифла- по-скоро женствена).

Имам един въпрос, какво от това като за теб по-важен е спортът? Много жени, които спортуват се обличат женствено. Все пак не забравяй, че на балът си отиваш, за да се забавляваш и да споделите последната си вечер с класа, а не да спортуваш или да ходиш на фитнес.
И под забавление нямам предвид пиене и кючек на мазна чалга. Плюс това не пускат непрекъснато такава музика и може да си го направите доста разнообразно. Все тая, ще разбереш като му дойде времето ако изобщо отидеш на този бал.

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: efb88f5e2b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

29.   Ми можеш да отидеш с дънки или панталон и с някаква по официална туника или блуза. За обувки можеш да обуеш равни обувки а не на токчета примерно ако ще ти е по удобно.

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 78af634d42
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

30.   Значи според теб всички момичета, които носят грим и рокли са надути, изкуствени, лигави кифлички и барбита? Гримът не е глезотия, а необходимост за съществата от нежния пол - той подчертава красивите черти на лицето и коригира несъвършенствата и това да го употребяваш не те прави кифла. Аз използвам грим всеки ден и знам, че наистина има ужасни кифли и аз не съм от тях. Но щом не обичаш то си е твоя работа. Та относно облеклото аз имам една приятелка, която също мрази роклите и гримовете и ще бъде вероятно с дънки и риза и кецове. Просто това е нейният стил, тя е различна и това и харесва. И другите наши общи приятелки я питат и и се чудят, без да и се присмиват, как така няма да е с рокля на бала си, но тя просто не иска и това си е нейно решение и я разбирам. А тези глупости, че някакви елементарни изкуствени простаци щели да ви се присмиват, за това, че сте себе си - просто ги игнорирайте.

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: c8f0e9773a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

33.   Едно момиче от моя град беше с костюм на бала, не съм чула някой да се е подиграл

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 665bb95f7c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

34.   Тази година бях абитуриентка и преминах през същите тревоги като теб... Смятах бала за ужасно глупаво събитие, постоянно мрънках как не ми се ходи и как ще бъда с нещо семпло, но не можех да намеря нищо подходящо. През цялата година бях убедена, че няма да ми хареса и си развалях настроението, когато помислех за бала. Но впоследствие нещата се развиха по много неочакван от мен начин - толкова ми хареса на бала, че исках втори такъв. Затова не подценявай тази вечер, тъй като е едниствена в живота ти. Ако се разтърсиш, има рокли, които са по-семпли и стилни, без чалгарските кичове. Токчета също може да си вземеш по-ниски или ако си висока, направо бъди с пантофки. Има начини да бъдеш красива без да приличаш на кифла. Но съветът ми е да бъдеш с рокля, защото иначе ще биеш на очи и ще се чувстваш неудобно. А и после може да съжаляваш. :))

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 665bb95f7c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

35.   На бала никой няма да ти се подиграва за това, че си с рокля - все пак всички останали ще са с рокли. А ако не обичаш токчета, намери си рокля, която да отива на гуменки. Сестра ми беше така на бала и беше много сладка.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 08e70b071b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

36.   Имам приятелка, която е същата и намерихме решение. Тя отиде на бала си с балеринки и готина комбинация от нещо, подобно на гащеризон с къси панталонки и потник който очертава бюста с презрамки. Имаше блестящ колан на който отзад беше закачен тънък воал, който се вееше на вятъра и можеше да се съедини така че ставаше ката полупрозрачна пола. Много удобно и елегантно. А колкото до грима - хайде само два пъти ще ти се наложи да носиш спирала, гланц и руж - на абитуренският бал и на сватбата си.

 
  ...
преди: 10 години, 19 дни
hash: 7302fdc759
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

37.   Има кампании в училищата и вместо с парите който купуваш всичките тези глупости и ги даряваш а на бала ходиш с тениска и панталони

 
  ...

...
преди: 10 години, 17 дни
hash: 030f40c3b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

38.   Хехех :3 аз също, представете си на бала (който е след няколко години) да отида с кецове и дънки :3 хДДД

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker