Имам чувство, че съдбата върви срещу мен! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Имам чувство, че съдбата върви срещу мен!
преди: 14 години, 7 месеца, прочетена 3742 пъти
Здравейте аз съм момче от Плодвив и съм на 18. Винаги съм имал проблем с обществото и класа, но от 2-3 месеца, се затворих мнохо, всички ме отбягват, безразлично ми е! Чувствам се малоценен, пред всички щастливци на улицата. Всички се ядосват на мен, без да имам вина. И отделно здравословни, макар и не чак толкова големи проблеми ме застигнаха, но това още повече ме измъчва, и отделно си имам лабилна психика! И не е обикновена сезонна депресия, това е за 1 път ! Имам чувство, че съдбата върви срещу мен!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 7 месеца
hash: be1561bf4b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Всеки има изпада някога в такова състояние в живота. И на мен ми се е случвало и то за доста дълъг период. Имал съм много време да намеря отговори на въпросите, защо това се случва на мен и как да се преборя. Няма точно обяснение, просто излизаш един ден на улицата и не ти пука за нищо! Преди всичко, в никакъв случай не се опитвай да се променяш за да се харесаш. Точно обратното, бъди себе си и отстоявай собственото си мнение! Вярвай в себе си!

 
  ...
преди: 14 години, 7 месеца
hash: eb6e65cd34
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Мда.. прочетох собствената си история :) Аз съм момиче също на 18. Имам общо 2 приятелки (благодарение на които 10% от времето си прекарвам без да се самосъжалявам ). Сам си си виновен за състоянието си (както и аз за своето) ЗНАМ как трябва да го преодолея вероятно и ти - излизай повече, общувай с хора и т.н На теория всичко е мнооого лесно но на практика..... Моята т.н депресия продължава над 6 години но станах особено лабилна преди около 2г. Може би и твоята се дължи просто на пубертет..нз Пожелавам ти успех и наистина да намериш себе си.

 
  ...
преди: 14 години, 7 месеца
hash: 95c83e3aed
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не бива да се отчайваш, нямаш сериозна причина. Хората имат къде къде по-големи проблеми. Вярно е всеки по различен начин се справя в живота. Аз съм по-голяма от теб, имам син точно на твоята възраст и осъзнавам,че и на младите не винаги им е лесно. Но.. живота е една борба и след лошото винаги идва и хубаво. Трябва здраво да се вкопчиш в живота и да се бориш, независимо колко трудности ти предлага.оте теб зависи дали ще имаш самочувствие или не.И защо да нямаш!? Млад си, само на 18 , та дори и това е за завиждане. Вдигни глава, намери приятели, сподели с близки хора, търси решение на здравословния проблем! Запомни ,че всичко е в теб. Успех!

 
  ... горе^
преди: 14 години, 7 месеца
hash: 51401f01f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Първо най-грешната тактика е да се затвориш в себе си-така не решаваш нищо,напротив задълбочаваш проблема!Първо потърси компетентен лекар,относно здравословното ти състояние и слушай съветите му,и евентуално изпълнявай предписаното лечение!Грешно мислиш за"щастливците по улицата"-разбери няма човек без проблеми,просто едни се мъчат да ги разрешат,а на други им е по-лесно да се самосъжаляват!

Това за съдбата също не е вярно-само ти можеш да промениш фактите и да ги промениш към по-добро.Излизай с приятели и се опитай да се забавляваш!Мисли позитивно и имай надежда!Та,ти си само на 18 години,животът е пред теб и сигурно те очакват много хубави неща!Промени си негативните възгледи и давай напред!Развитието на животът ти е в твои ръце!Успех!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker