Бяс-голямо притеснение - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121528)
 Любов и изневяра (29799)
 Секс и интимност (14406)
 Тинейджърски (21915)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3193)
 Образование (7319)
 В чужбина (1658)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18607)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Бяс-голямо притеснение
преди: 10 години, 10 месеца, прочетена 1689 пъти
Добър вечер. Искам да споделя с вас какво ми се случи преди около 7 дни понейе реално от тогава сън не ме хваща от притеснение. С прятелката ми си вървяхме сутринта спокоино по улицата когато едно куче изкочи и ме захапа за крака. Не успя да ми нанесе някакви сериозни вреди(дори и кръв не потече а бях с къси шорти). имаше лека драскотина и следа как се е опитало да захапе стабилно. Забелязах че кучето побягна към бездомник които се оказа стопанина. Каза че то по принцип не скачало и било добро... имаше още едно което беше вързано и тои го дърйеше. Прибрахме се в нас и измих местото със сапун. След ден отидох до спешня център във Варна където буквално ми се исмяха и ми слойиха само тетанус. За бяс никои нищо не спомена. Прибрах се и се разрових в интернет от което косите ми настръхнаха... каква страшна болест. Реших да си поставя ваксината но за нещастие(естествено като знам какъв карък съм се разболях от бронхит). Лекарката ме посъветва в това състояние да не слагам ваксина защото е много опасно след тетануса и бронхита... Сега се опитвам да локализирам кучето за да се уверя че е здраво но предполагам си представяте какъв ми е шанса в град като Варна. Не знам дори колко време трябва да го следя за да разбера дали е болно. Не знам дали не е късно вече да ми слагат ваксина.... Моля ви даите ми съвет защото нервите ми наистина не издърйат. Как е редно да постъпя според вас. Рана няма и следа от ухапване също но аз съм си космат и ми е трудно и да видя. Ухапването беше малко под прасеца. Моля за съвет и благодаря предварително! Извинявам се за грешките но пиша с помоща на трансатор от латински понейе не мога да си настроя кирилицата. Още веднъш се надявам някои да ми даде съвет защото се побърквам вече 7 ден.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 10 месеца
hash: 9cd615a7d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Ами ще ти се смеят, ЗНАЕШ че имаш само драскотина, след 7 дена нищо ти няма и продължаваш да си мислиш няк'ви глупости и на всичко отгоре търсиш улично куче в 1 от 3-те най-големи градове в държавата? ! Ти нормален ли си? Я се успокой...

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 6031895645
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Според мен не се притеснявай.... и аз така се бях побъркала за една раничка на крака на приятеля ми и го умолявах да отиде да си бие тетанус но така и не го склоних... накрая слава богу нищо не се оказа! Интернет е много лош съветник що се отнася за здравословни проблеми може да си втълпиш какви ли не глупости :))

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 9b5b20e603
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Няма как да има бесни кучета в днешно време, ако има такива това би било видно и биха били убити. Успокой се, бясът не е болест, която може да се скрие и със сигурност досега щеше да се прояви в кучето или стопанина му. Излишно се тревожиш. Кучето не е бясно.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 8476040452
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   От автора:Как да знам дали не се е проявила у кучето или стопанина му при положение, че не го знам кой е? Както споменах кучето беше с бездомник, който рови по кофите. Колкото и да се мъча не мога да го срещна пак при положение, че квартала ни не е толкова голям. Иначе ми е много трудно да се успокоя още повече след като прочетох това днес http://petel. bg/Snimka-na-chitatel--ZHiva-e-lisichkata-v-Morskata-gradina__49911. Благодаря, че се опитвате да ме успокоите. Има ли някакви симптоми, които се проявяват преди инкубационния период, който е от 1 до 3 месеца?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker