Хемороиди или? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121537)
 Любов и изневяра (29801)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21915)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3193)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18612)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Хемороиди или?
преди: 10 години, 10 месеца, прочетена 1512 пъти
Здравейте, проблемът ми е следният. По принцип ходя по голяма нужда през ден, по някога и два, доста пъти съм ходила и всеки ден. Считам го за запек, не се храня само със сухи храни, на разделно хранене съм и си спасвам здравословен режим до колкото мога. Преди като ходех по голяма нужда не ме е боляло но накрая винаги съм бърсала няколко капки кръв и помислих че имам вътрешни хемороиди, но това се случваше рядко, можеше да се случи 2, 3 пъти в месеца и не съм обръщала кой знае какво внимание. Усетих че са ми излезнали 2 малки израстачета на ануса, но са мънички почти незабележими, само на допир ми правят впечатление. Не ме болят, нито ми парят, но от скоро ме сърби малко и то след като се изходя по голяма нужда. Живея в чужбина и това лято като си ходих до България и от гости на гости нямаше как да си спазвам режима на хранене и незнам дали се дължи на това, но като почнах да се изхождам едно такова като дерене усещам, от начало бършех и кръв, но не е да цапам бельо, и израстачетата не кървят нито нищо, на вътрешна основа се дължи. След като се изходя се мия със студена вода винаги. Тренирам от доста време, на 19 съм ако това е от значение, преди две години отслабнах доста и последно време пак... за този период съм свалила около 13кг. незнам това влияе ли, но все пак да кажа. От седмица и нещо е по поносимо и вече няма никаква кръв, но още ми дере при изхождане. В крайна сметка мисля че е заради запека всичко това, въпросът ми е знаете ли нещо което да ям или да пия, нещо разхлабващо. Гледам да пия горещо мляко с мед или какао, но не съм забелязала да ми помага. Пия една билка която майка ми ми дава, казва се змийска хурка, но и това не ми помага май. Тук по принцип като съм ходила на лекър за такива неща не са много компетентни и не са ми помагали много, и е дълга и широка. Първо се ходи да се запише час за личен, дават ти след една седмица час, отиваш ако искаш личния да те прати на някой, за дерматолог съм чакала 2 месеца... просто предпочитам да пробвам някакви методи сама, защото съм почти сигурна че е от запека, майка ми и тя така мисли.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

Коментари очaкващи одобрение: няма
...
Няма коментари. Ти можеш да бъдеш първия!

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker