Мисля, че имам сериозен проблем с ануса - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121389)
 Любов и изневяра (29756)
 Секс и интимност (14387)
 Тинейджърски (21906)
 Семейство (6483)
 Здраве (9611)
 Спорт и красота (4706)
 На работното място (3187)
 Образование (7311)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1739)
 Други (18577)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Мисля, че имам сериозен проблем с ануса
преди: 10 години, 9 месеца, прочетена 19692 пъти
Здравейте!
Много ми е трудно да споделя това, въпреки че е анонимно. От доста време се чудя дали да го направя, дали да отида на лекар. Много ме е срам от проблема ми!!!
Жена съм, на 24 години.
Често не мога да отида до тоалетна по голяма нужда както трябва, но се научих от години, така да се каже на един "трик". Клякам и бъркам с 2 пръста във вагината си, а от другата страна усещам изпражненията, които са в ануса. По този начин ги избутвам навън. Преди го правех рядко, но сега имам чувството, че вече не мога да се изходя нормално, а само така.
Понякога бъркам и в ануса си, но не с цел да мастурбирам, а просто да проверя дали съм се изходила напълно.
Напоследък започнах да получавам много газове... ама наистина много! Мисля, че съм си раздразнила дебелото черво и искам да се отърва от проблема и от глупавия си навик, но ме е срам да отида на лекар, да не говорим да му споделя за това, което правя! Имам сериозен приятел, който не знае за нито един от проблемите ми. След няколкото сутрини, в които се будя от шумни газове (сигурна съм, че приятелят ми ги чува, въпреки че не е засягал темата), тотално взех решение да се отърва от проблема!
Отделно имам и друг проблем и той е, че имам много обилно окосмяване около ануса и го бръсна (знам, че е грешно, но нз какво друго да направя). То естествено става все по-обилно и проблема се влошава.
Аз съм привлекателно момиче в разцвета на силите си и в добро здраве.
Искам да правя анален секс, но в този случай просто няма как.
Търсих дълго информация в интернет за някой с подобен проблем, но не открих нищо.
Не съм си правила клизма никога и мисля да си направя, за да видя как ще се почувствам.
Искам да съм нормално момиче, да се изхождам нормално без такива глупости, но толкова съм свикнала с този начин от около 4 - 5 години насам, че нз какво да правя.
Предварително благодаря на всеки, който ще се отнесе сериозно към проблема ми!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 9 месеца
hash: 5035236fca
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

1.   Това не мже да е истина, останах без думи! ..

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 8d84a256a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Нека приятеля ти пуска по-често Марко да пасе около ануса и всичко ще отшуми.

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: d9b8b23e2f
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

3.   Пробвай да избуташ отгоре, от страната на опашката.
Проблема ти е, не с ануса, а в храненето и приемането на течности.
Пии много вода, дори да не ядеш по много.
Аз така ям по много малко, така съм свикнала и четох в нета, че трябват течности. Особено ако пиеш кафета, трябва да приемаш вода.
Вземи си и плодове яж повечко.
Казвам ти го от личен опит и аз така все не можех, но едда сутрин реших да закуся грозде, много обичам плодове, но откакто имам дете, не гледам аз какво ям, а то.
Имаше много грозде вкъщи и изядох един голям грозд за закуска, дори ме засити.
По обяд ми се доходи и нямах проблеми.
Това е цаката ядеш плодове и много течности, освен основната храна.
Ще видиш, че ще ти помогне.
Внимавай, че от много напъване може да получиш хемороиди.
Ако някой път закъсаш и ти се издуе корема и имаш запек- в краен случай има едни свещички, които като ги сложиш не изисква дори напън от твоя страна ( Bizakodil).
Ако не за първо време опитай с шоколадче или сиропче, но на мен шоколадчето не ми помага.
Вземай такива плодове круши, грозде, малини и каквито си чула, че разхлабват. Като изядеш няколко плода и пийнеш литър прясно мляко или вода- няма как да не те прекара.
Mss Sadness, 24.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 8ecd5c0a1d
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ох миличка... много тежко. Няма да се предаваш. Срам, не срам, ще отидеш на лекар. От газовете няма да се притесняваш, стига да няма миризма и да не пречат на приятеля ти. На мен ми се беше случило нещо такова, отидох на лекар и ми даде едни свещички някакви антибиотици и вече всичко е нормално. Ще се справиш, сигурна съм. Но спри да си бъркаш в ануса и да се бръснеш толкова често.
Станка 34г.

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 4b3f626966
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Проблема ти е в ленивите черва. Аз се справям като консумирам пшенични зародиши или трици. Слагам от тях в киселото мляко, супи, течни храни като цяло. Много помагат.

 
  ...


...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 8aff8e32ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   От авторката:
Много благодаря на Mss Sadness и Станка за съветите и това, че ме разбират! Много се милички!
Номер 2, нямаш чувство за хумор!
Колкото до номер 1, ще кажа, че в този сайт четете за всякакви извращения и не оставате без думи, а в случая става въпрос за здравословен проблем. Ако бях написала, че съм правила оргии или съм се сношавала с кучето си, може би нямаше да останеш без думи?
Знам, че е малко странно това, което правя, но в крайна сметка всеки има проблем или навик, за който го е срам да сподели. Аз съм се престрашила и търся някакво мнение, което може да ми бъде полезно. Коментарът ти е излишен!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 0357030018
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

7.   Авторке

Не че хората не ти вярват, а ти си го написала малко по талъв развратен начин. Но както и да е ето виждаш, че има хора които те приемат на сериозно. Това за плодовете, зеленчуци и повече течности е много вярно, не е зле да почнеш да го правиш. И иди на лекар срам не срам, хора сме.

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: f83e3c72aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   авторке, освен яденето и пиенето на течности, за нормалното изхождане много помагат коремните преси. ако правиш упражнения за коремните мускули, това много стимулира перисталтиката.
за лекаря съм съгласна с другите.
Ж42

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: a1a5e0c986
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

9.   Авторке, за твое успокоение не си единствената, която го прави. Аз също съм си бъркала в ануса, защото понякога просто не мога да се изходя по друг начин. Но гледам да го правя рядко, защото имам и друг начин - вземам подвижния душ и съвсем леко пускам струята с леко топличка, но не гореща вода да се стича по ануса ми. Това ме отпуска ли, не знам как да го нарека, но определено ми помага дори когато имам запек. За газовете не знам какво да ти кажа - може би зависи от храненето. Пробвай известно време да не си бъркаш, пък може и да се оправят нещата. На твое място не бих бързала да ходя на лекар. И да ти кажа - толкова много хора живеят по света - щом аз и ти сме "открили лекарството", значи и много други го правят. Не извършваш престъпление все пак, а си помагаш както можеш, докато други не си помагат и не ходят до тоалетна по няколко дни. Или го правят, но не биха си го признали.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 2360d3ce9c
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Авторке, с честото бъркане си си докарала лениви черва и затова сега не се изхождаш самостоятелно. Изхода е един - отиваш на лекар и му казваш проблема си. Оттам нататък той ще прецени какво лечение да предпише.

 
  ...

...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: dd380c96f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   Първо промени начина си на хранене на по-здравословен! Второ пий много течности! Трето сутрин или 2часа преди вечеря прави 30 мин тичане и коремни преси! Ще се учудиш, но дори само бягането ще раздвижи процесите в организма и ще стимулира перисталтиката ти. Но трябва да правиш всичко, за да има дълготраен ефект. Колкото до газовете аз съм момче и когато приятелката ми случайно се изпусне в мое присъствие я чувствам мн по-близка до мен. Това са човешки неща и не трябва да се притесняваш от приятеля си. Но задължително сподели с него проблемите си. сигурен съм, че ще срещнеш невероятна подкрепа и връзката ви ще мине на друго ниво!

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 8aff8e32ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   От авторката:

Много благодаря за коментарите! Бяхте ми много полезни и просто не можете да си представите колко добре ми подейства вашето разбиране и съветите ви!
Ще се постарая да се справя с проблема като променя начина си на живот към по-здравословен. Вероятно ще отида на лекар в скоро време.
Очаквах много негативни коментари и дори обиди, но се радвам, че толкова интелигентни, добри и възпитани хора коментираха поста ми.
Желая ви успех и положителни емоции! :)

 
  ... горе^
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 4c5ac13ed4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Ако някой има проблем с изхождането... има едно решение.
Отвива се слушалката от душа и с маркуча се действа.
Допирате го леко до ануса и съвсем леко отпускате за да проникне водата. Дори не е нужно да напъвате, водата прави всичко вместо вас.
И по този начин чрез помощта на водата изхождането няма да е частично, а пълно.
Добре е да правите номера с топла вода.
Гарантирам, че няма да имате проблеми, а и в същото време идва нещо като клизма... правите го няколко пъти и сте готови.

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: a1a5e0c986
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

14.   Номер 13, какви са тея съвети с маркуча???
По-добре да си прави клизма. Почети малко из интернет за клизмите - дори са полезни и не се правят трудно - правиш все едно чайче от лайка с чаена лъжичка сол (солта "отлепва" налепите в дебелото черво). Когато стане със стайна температура (примерно правиш го от вечерта за другата сутрин или просто доливаш малко пречистена с кана Брита или минерална вода, за да изстине по-бързо). Купуваш си от аптеката "балон за клизма" - никой няма да ти се смее, купувала съм си - и си правиш клизма сама. Ако те е срам да си го купиш, купи си "дамски душ", чийто накрайник е просто съвсем малко по-дебел, но със сигурност по-тънък от кутрето ти. Всяко от двете (и балона за клизма, и дамския душ) струва по 3-4 лв., не повече!

Относно това, че имаш газове - ами като се омъжиш? Аз съм омъжена и да ти кажа не смятам като ми се допръцка да ходя да се крия всеки път. Мъжът ми също. Всички семейства са така... Ами като се разболееш? Може да повръщаш, ако си бременна. И всеки път ще се притесняваш ли? Ако приятелят ти мисли като зрял мъж, изобщо не се трогва от пръцкането ти. Така, че това хич не го мисли!

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 35dec1d440
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Щом правиш такива неща като дрискаш, какво ли е в секса... первезница!

 
  ... горе^

...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: be0b80513c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Здравей имах запек доста години, след редица проблеми породили се след него и ходене по лекари, и направени изслеедвания, мога да те посъветвам това което ми е предпиписвал лекар гастероентеролог:
сутрин на гладно овесени трици с мляко или с вода, не пшенични!!!
овесените набъбват в стомаха и подтикват изхвърлянето на екстрементите, а пшеничните се утаяват. В началото дори смятах, че ме запичат повече, но повярвай поне 1- 2- 3 месеца редовен прием и изхождането ще се нормализира. пробвай също да ядеш киви добре узряло по 3-4, или банани. Също са ми изписвали " ХУСК". Само не пий и не привиквай към лекарства за изпразване на червата или билки, защото по този начин, привикваш червата към ленивост, което е погрешно и впоследствие не функционират без тези средства.
Нужно е да привикнеш и подтикнеш червата сами да изтласкват ненужното, важно условие е да си създадеш навик всяка сутрин по едно и също време да се опитваш да се изхождаш. В началото не вярвах, че може да свикнаааааааа, но ми итне време да нормализирам този процес. Храни се се с повече зеленчуци, яж също печени ябълки.... Помага също сутрин на гладно топла чаша с вода и мед. Успех

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 530c52aaa6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Аз съм възрастен мъж и от 4 или 5 години ми се появи този проблем. Никога не съм се занимавал с тази част на тялото си, обаче ми се наложи. Започнах с разхлабителни. Опитах с клизма, но колкото вода вкарвах същата излиза без ефект. Сега съм с чай Майчин лист. Случва се да откаже ефекта и за това мисля да потърся болница с лекари специалисти, които да ме прегледат, да не би да имам нужда за операция.

 
  ...
преди: 9 години, 1 месец
hash: b951e6692a
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

19.   Състоянието се нарича ректоцеле - свличане на задна влагалищна стена от към ректума. Това възпрепятства изхождането и се коригира оперативно с пластика. Влагалищната стена при жената е контра на ректума при изхождане и може да се отпусне от запек, раждане или травма. Ти правиш контрата с пръстите си сега, а хирурга гинеколог знае как да укрепи задната влагалищна стена, за да се изхождаш нормално. Обърни се към гинеколог.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 79b7452caa
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

20.   Според мен единственото логично нещо, което можеш да направиш е да се самоубиеш.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker